• sleepygay

Olen pipi

Olen kipeänä. Ollut jo lauantaista asti. Kuumetta ei enää onneksi ole, mutta kurkku on kipeä ja yskittää koko ajan. Limaa kurkussa varmaan litratolkulla. Perjantaina oli vain kurkku kipeänä. Lauantaina en meinannut päästä sängystä ylös aamulla, kun joka paikka oli kipeänä. Ranteet, selkä, olkapäät... siis kaikki nivelet. Ja kamala päänsärky.

Onneksi tietokoneet on keksitty. Olisin varmaan kuollut tylsyyteen ilman simsiä.

Mulla on nyt taas joku kausi. Siis ei vaan jaksa olla netissä. Mieluummin tekee jotain muuta. Jonkun verran olen pelannut, mutta siinä onkin kaikki, mitä tietokeeella olen tehnyt. Sähköpostejakaan en ole lukenut varmaan viikkoon. Nyt siellä on jo niin paljon viestiä, että ei jaksa edes avata koko ohjelmaa. Menee ikä ja terveys kun kaikki lukee ja laittaa oikeisiin kansioihin. :(

Kela varmaan ihan tahallaan maksaa minulle koko elokuun ajalta opintotukea, että minun pitäisi maksaa elokuun asumistuki takaisin. :( Miksiköhän sielläkin ollaan aina niin epäystävällisiä? Onko se niin vaikeaa olla kohtelias? On siellä ehkä kahdesti ollut yksi mukava nainen, mutta muut on karseita.

7 kommenttia

martin

29.8.2007 14:47

Kuinka ikäwää kuulla. Toiwottavasti paranemisesi etenee jättiharppauksin. Olenkin ihmetellyt hiljaisuuttasi (Sinua kaipaan!).

Hortus

29.8.2007 16:55

Koita parantua. Niin ja mites perennatentti meni?? ;-)

audinkopoika

30.8.2007 15:48

Pikaista paranemista. Itse olen huomannu, et jos KELA jossakin tuessa antaa, niin liian useasti se otetaan pois toisessa tuessa.

sleepygay

31.8.2007 20:33

Ja kummasti Kela tekee koko ajan virheitä, joiden takia ei sitten tukia tule ajoissa. Viime kesänä piti kuukausi odotella asumistukipäätöstä. Sitten tuli Kelalta kirje, että ei olla annettu tietoja kultin tuloista, vaikka hakemuksessa oli ne kyllä selkeästi merkitty. Ja nyt kun olin työharjoittelussa, ei tuki tullut ajoissa, koska käsittelijä "ei ollut huomannut toista paperia". Oli vieläpä kuulemani mukaan koko bolagenin "paras käsittelijä".

Perennatentti meni ihan hyvin. Sain kolmosen. :)

Irmeli K

2.9.2007 01:37

Ikävää jos on litratolkulla kurkussa limaa. Sellaiseen totutteleminen vaatii varmaan aikaa ja harjoitusta. Harmin paikka. Siunausta ja parannusta!

Lellu

2.9.2007 18:55

paahan joku ostamaan sulle auringonhattu uutetta. kamalan makuista mutta auttaa flunssaan. toivottavasti paranet pian!
kelaan kyllä on tässäkin mökissä kirottu useaan kertaan. viimeksi juuri viime viikolla. elukuun alussa täytettiin neljä sivuinen asumistuen tarkastus lomake. nyt kun puolison tulot muuttui kun pääsi opiskelemaan, tuli uus hakemus. soitin sille virkaijilalle että ootko tosissas että pitää täyttää, näät ne muuttuneet tulot sieltä koneeltasi eikä meidän asumistuen määrä tuu muuttumaan. akka sanoi että pitää täyttää. kysyin voinko sitten laittaa muuttumattomiin kohtiin että katso edellinen hakumus. en voi. olis tehnyt mieli sanoa että haista ämmä vittu. sama harppu käsittelee toistakin meidän perheen asiaa, josta olis kysyttävää vaan en taatusti sille harpulle sano enää mitään.
ehkä sinne ei pääse töihin jos ei osaa olla tarpeeksi tyly. kerran oon mäkin tavannut ystävällisen kelan tädin ja sanoinkin sille että on ammattikuntansa harvinaisuus.

sleepygay

7.9.2007 19:38

Meillä muuten oli perennatensissä auringonhatun sukulainen aitoukonhattu Echinacea purpurea. :D