• sleepygay

Nuokun

Siinä missä eilen olin pirteä kuin peipponen, tänään olen ollut väsynyt. Ei oikein jaksaisi tehdä mitään. Johtuu varmaan ihan vaan siitä, kun makailin aamulla sängyssä yli tunnin ennen kuin jaksoin nousta. Ja äsken katsoin vaan telkkaria. Ja kun alkaa jo hämärtymään sen verran, että pitäisi laittaa valoja päälle.

Olen semmonen, että jos sisällä on hämärää/pimeää, mulla alkaa heti särkemään päätä ja väsyttämään. Pitäisikin muistaa sytytellä valoja. Tietenkään ei tarvitse olla mitenkään erikoisen valoisaa, mutta jonkun verran kuitenkin.

Iltaisin on ihanaa polttaa kynttilöitä. Niistä tulee mukavan pehmeä ja elävä valo. Uloskin pitää laittaa aina lyhtyihin kynttilät. Pitäisi vaan muistaa ostaa lisää, kun alkaa olla jo lämpökynttilät lopussa.

6 kommenttia

Lellu

20.10.2007 14:48

ootkos jo virkeämpänä siellä?
millaisille kursseille ajattelit ilmoittautua?

kynttilöistä ja valosta pidän minäkin. oon miettinyt kannattasko hankkia sellainen kirvasvalolamppu... taitavat olla vaan aika kalliita vieläkin, en kyllä pitkään aikaan oo hintoja katsellut.

sleepygay

20.10.2007 16:29

Semmonen kirkasvalolamppu olisi kyllä kätevä. Joissakin on kuulemma sellanen toiminto, että sen voi ohjelmoida "auringonnousuksi". Siis, että tiettynä kellonaikana se alkaa kirkastumaan niin kuin auringonnousu. Se kuulema tekee aamuista virkeämpiä. Saman asian ajaa myös se, että heti herättyään laittaa paljon valoa (luin jostain).

Lellu

23.10.2007 06:12

hmm, saattaa kyllä toimia tuo valojen laitto. mä yleensä aamulla meen ensin suihkuun (kylppärissä kirkas ja kulma valo) ja sitten lyön tupaan valot ja kuuntelen kun puoliso huutaa sängystä että valot pois... näitä yksiön riemuja.
toinen minkä oon huomannut virkistävän aamulla, on raitis ilma. jos lenkille ei nappaa lähteä niin kannattaa tuulettaa, jos ei ihan hirveesti mee autoja just ikkunan alla. mä pidän aina parvekkeen ovea auki, voin samalla kessutella koneen ja kahvikupin ääressä... ja tuus kuuluu tuttu ääni, "paa ovi kiinni, tälle jäätyy. ja paa nyt niitä valoja vähemmälle".

sleepygay

24.10.2007 18:12

:D Kuis te nyt yksiössä luuhaatta??? Hommatkaa nyt ihmeessä edes kaksio (monesti yksiön ja kaksion välilläkin on tosi pieni hintaerokin). :)

Varmaan onkin niin, että raitis ilma virkistää. Sen kyllä huomasi, kun käytin aikaisemmin koiran aamupissillä (nykyään sen tekee useimmiten kultsi). Meillä kun on kolmio, niin saa sytytellä aamuisin valoja ihan kaikessa rauhassa. Mun kulta on semmonen, että se ei herää vaikka pommi räjähtäisi vieressä, joten saan vaatteetkin pukea sopivassa valossa. :)

Lellu

26.10.2007 16:53

alunperin mä asuin täällä yksin. sitten otin ton tänne niinku koeajalle, oltiin vaan muutama kuukausi tunnettu niin olis ollut kurjaa jos yhteiselo ei oliskaan toiminut yhteisessä isossa kämpässä ja taas olis pitänyt ettiä omaa kämppää kun ei mulla varmaan olis ollut varaa asu yksin kolmiossa. mun kaveri sattui olemaan juuri niihin aikoihin asunnoton, kun erotessa ei ollut saanut heti kämppää eikä voinut jäädä vanhaan asuun yksin. vuodenvaihteessa tulee kaksi vuotta koeaikaa täyteen, että kaipa se on todistettu että voidaan asua yhdessä ;) ollaan jotenkin vaan jumiuduttu tänne, kun ei täs oikeestaan mitään vikaakaan oo.

sleepygay

28.10.2007 16:49

Minä en todellakaan voisi kultani kanssa asua yksiössä! Herttinen sentään.

Ei me varmaan edes mahduttaisi yksiöön kolmen marsun, kahden kanin ja yhden koiran kanssa... :D