• sleepygay

Kirkko ja koti

Kuopiossa ja Siilinjärvellä ilmestyy seurakuntien yhteinen lehti Kirkko & koti. Tämän kertainen numero oli kai vähän parisuhde teemanumero. Siis käsiteltiin tätä kirkon käymää keskustelua homoseksuaalien parisuhteista ja mitä niiden kanssa pitäisi tehdä.

Lehteen oli kirjoitettu koko aukeaman kokoinen juttu, johon oli haastateltu Savon Setan ja yhteys-liikkeen puheenjohtajia. Ja -yllättäen- myös Aslanin puheenjohtajaa. Kummallista, että etusivulla sanotaan "Parisuhdelaki puhuttaa", kun taas itse juttu on otsikoitu "Homofobiasta armollisuteen". Omituista on, että Yhteysliikkeen ja Setan osiot kertovat etusivun aiheesta, mutta Aslanin osio kertoo, mistäpä muustakaan, kuin eheytyksestä.

Ärsyttävää, kun jutussa onkin pääasiaksi otettu Aslan ja eheytyminen, vaikka pitäisi käsitellä parisuhteita. Eikä ainakaan Savon setan pj:lle ole kerrottu Aslanin mukaanottamisesta mitään. Aika salakavalaa minusta.

Juttu on minuta tosi yksipuolinen, kun Aslanin väitteisiin ei vastata mitenkään. Ja miten olisi voitukaan, jos muut haastateltavat eivät ole edes tienneet koko asiasta.

Aslan saa jutussa ihan rauhassa jauhaa p*skaa kenenkään puuttumatta asiaan. :( Ne eivät ole muuten vieläkään lopettaneet sitä "terve isä-äiti -suhde" hömppänsä. Eivät, vaikka tutkimukset ovat osoittaneet, että suhteet vanhempiin tai heidän lukumääränsä tai sukupuolensa ei vaikuta lapsen kehitykseen negatiivisesti.

3 kommenttia

Lellu

6.10.2007 19:03

mikä on aslan?
kai suhteet vanhempiin vaikuttaa lapsen kehitykseen....? voi että mua raivostuttaa kaikki tuollaiset lapselle paras perhe= isä, äiti, volvo ja kultainen noutaja. onhan monilla avioero perheiden lapsillakin vaikka kaksi isää ja yksi äiti eikä siinä oo mitään "väärää", niin kauan kun äiti seurustelee jommankumman isän kanssa.

sleepygay

6.10.2007 20:00

Aslan on siis yhdistys, joka "eheyttää" homoja heteroiksi. Ja kyllähän suhteet vanhempiin vaikuttaa, mutta ei ne kyllä tutkimuksen mukaan vaikuta lapsen seksuaali-identiteetin kehitykseen. Ei ainakaan kovin paljoa. Aslanhan väittää joka paikassa, että jos on hallitseva äiti ja etäinen isä, lapsesta tulee homoseksuaali. And that's it. Osoitteesta http://www.aslan.fi/

Kannattaa varautua järkyttymään.

Lellu

7.10.2007 12:21

herttinen, tuollaisia yhdistyksiä edelleen on?? taitaa olla liian vahvaa tekstia herkälle lelluselle.