• sleepygay

Howdy!

Terve taas kaikille! Ajattelin taas pitkästä aikaa kirjoitella blogiani. On taas pieni tauko ollut kirjoittamisessa, mutta sellaista se välillä kai on. Kesä meni töissä syksy, opiskellessa. Nyt vaan tuntuu siltä, että olisi mukava kirjoitella enemmänkin.

Olen miettinyt taas, miksi alunperin aloitin blogin kirjoittamisen. Kai se oli enemmänkin päähänpisto vain. En jaksa edes selata blogiani niin kauas, kun sivuja on niin monta. :D Kun tässä loman aikana mietin taas bloggaamista tulin älynneeksi, kuinka tärkeä tämä blogini minulle onkaan. Varsinkin ihan aluksi tuli pohdittua kaikenlaista blogin avulla. Ehkäpä blogi auttoi minua rakentamaan jopa omaa identiteettiäni. Kuulostaako ihan hullulta?

---

Tänään oli lukukauden ensimmäinen koulupäivä. Voi kauhistus sentään, kun taas on niin kamalasti hommaa tulossa!

Odotan kyllä todella valmistumista! Eihän se opiskelu ja oppiminen siihen lopu, mutta vähenee huomattavasti. En kai loppujen lopuksi ole opiskelijatyyppiä. Ei varmaan riittäisi jaksaminen jos pitäisi opiskella vielä muutama vuosi pidempään. Ei ainakaan ilman välivuosia! :P

Mutta eihän sitä tiedä, jos sitten vanhempana jaksaa taas opiskella enemmän. En kiellä, etteikö olisi aika houkuttelevaa olla joskus osastonhoitaja. Tai vaikka ylihoitajakin. :D

4 kommenttia

martin

12.1.2010 20:20

Hej!
Kuinka ihanaa nähdä Sinulta viesti.
Kirjoittaminen todella tehdä tietoiseksi ja selkeyttää sekä voi heijastaa jotain takaisin itseensä sekä omasta että muiden kirjoittelusta. Siinä ottaa yhteyden - ja vaikka ei saa sitä välttämättä - on kiteyttänyt jotain ulkomaailmaan ja sisäiseen maailmaan.

martin

12.1.2010 20:22

p.o. "Kirjoittaminen todella VOI tehdä ..."

sleepygay

12.1.2010 20:50

Minusta kirjoittaminen on todella hyvä väline myös itsetuntemukseen. Kun kirjoittaa ja pohtii samalla asioita, voi oppia paljon itestään. :)

kesäpoika

13.1.2010 13:00

Onpa kiva kuulla sinusta. :))))