• sleepygay

ÄÄÄH!

Nyt on taas vaihteeksi ärsyttänyt koko päivän, varsinkin aamulla! Koko homma sai alkunsa eilisiltana, kun huomasin, että mulla ei olekaan tänään vapaapäivää. Olin yli viikon elänyt siinä harhaluulossa, että tänään olisi vapaapäivä, mutta kun nyt sitten ei ollutkaan, minusta tuntuu ihan siltä kuin joku olisi varastanut sen minulta!

Oikeesti, mieliala lässähti kyllä supervauhdilla eilen, kun tuon huomasin. Ja senkin huomasin ihan vaan sen takia, kun ajattelin vain lukujärjestyksestä vilkaista, mitä keskiviikkona on.

Koko metromatkan kiroilin mielessäni, kun vapaapäiväni varastettiin!

No, mieliala koheni aika äkkiä paremmaksi, kun oli englantia, josta olen tykännyt tavattoman paljon nykyisessä koulussani. Osaan ihan satavarmasti englantia paremmin kuin lukiossa. Johtuu varmaan siitä, että sitä tulee paljon enemmän käytettyä nykyään, kun aika paljon tulee nettailtua, katseltua youtubesta englanninkielisiä videoblogeja yms. Niin ja englanninopettajakin on superkiva! :)

Mutta yhä edelleen välillä harmistus tulee pintaan!

1 kommentti

Torontosta

11.3.2010 02:27

Good for You, we don't really care about english language the word is american. You know stupid americans (there are no other languages that matters). But really learning british is a good start for real american talk.