• sleepygay

Biljetterna

Käytiinpäs ostamassa junaliput joulua varten. Eipähän tarvitse siitä enää huolehtia. Menomatkalle saatiin juuri ne paikat, jotka haluttiin ja siihen junaan, johon haluttiin. Paluumatkaa varten sen sijaan piti muuttaa alkuperäistä suunnitelmaa. Oltaisiin haluttu tulla suoraan Lapinlahdelta, mutta joudutaankin tulemaan Kuopiosta, koska Lapinlahdelta kulkeva juna oli jo ainakin lemmikkiosaston osalta täynnä. Taisi olla jopa huimat kolme paikkaa jäljellä! :D Onneksi oltiin näin hyvissä ajoin liikkeellä. :) Ties miten vaikeaa olisi ollut saada paikkoja esim. ensi viikolla. Nyt on tiedossa siis viikon mittainen loma pohjoisessa. :)

Käytiin samalla kiertelemässä vähän keskustan kauppoja. Löysin aika hyvin jo lahjoja tai ainakin lahjaideoita. :) Tykkään antaa lahjoja. Ja onhan niitä kiva saadakin.

3 kommenttia

audinkopoika

4.12.2008 01:01

Onko oikein makuuvaunu? Kiva kun nyt saa lemmikeille myös paikkoi aika hyvin. Vaikka tuo joulu varmaan on aika hankala, kun ihimisiä paljon liikenteessä.

sleepygay

5.12.2008 02:02

Ei me mitään makuuvaunupaikkoja tarvita (liekköhän sellaista vaihtoehtoa siine päin edes tarjolla). Ei sinne Lapinlahdelle nyt niin pitkä matka ole. :D

wilei

7.12.2008 18:48

VR:llä taitaa ainoat makuuvaunut enää olla Idän-liikenteessä (Pietari ja Moskova siis) ja Hesasta Lappiin menevissä junissa. Ja ne tuppaavat kiertämään Tre - Seinäjoki kautta :) Ja ei Lapinlahdelle ole kuin pendolinolla 4h matka, joten mihin makuuvaunua edes tartteis? :P