"Uneliaan" homppelin päiväkirja

Näytetään bloggaukset heinäkuulta 2007.
Seuraava

Hmph!

Sitä paitsi, koko koe oli syrjivä, koska jo heti ensimmäisessä paperissa kysyttiin siviilisäätyä ja vaihtoehtoina oli vain sinkku (oli jotenkin paremmin), seurustelu, avolitto, avioliitto, eronnut ja leski. Mitähän minun olisi sitten pitänyt laittaa, koska rekisteröity parisuhde ei nimenomaan ole avioliitto?! Eikä homppelit voi olla avoliitossa. Enkä minä kyllä enää "vain seurustele".


Pääsykoetulokset

Pääsykoetulokset tulivat eilen. En päässyt niiden mukaan minnekään. Itse asiassa koko pääsykokeeni oli HYLÄTTY! Eikä minulla ole hajuakaan, että miksi. Soitin heti Savonian hakutoimistoon ja kysyin asiasta. Sieltä minut ohjattiin sos.- ja terveyspuolen opintosihteerille, joka puolestaan ohjasi minut pääsykokeen toteuttajalle. Pitää oikein kirjallisena kysyä, että mikä meni päin mäntyä. Koko homma ilmeisesti, kun piti oikein totaalinen hylkäystulos laittaa.

Hylkäämiseni sai minut kyllä niin hämmästyneeksi. Kaikki nimittäin meni paremmin kuin viime vuonna ja silloin pääsin sentään jonoon.

Eikä siinä edes kaikki, koko kirje tuli minulle myöhässä. Sanoivat nimittäin, että kirjeiden olisi pitänyt olla paikalla jo 10. päivä. Mistähän sille postille oikein maksetaan? Kirjeiden hukkaamisestako?!


Iltalenkki

Kävin eilen illalla koiran kanssa ulkona. Kävelimme tuossa katua pitkin, kun yhtä äkkiä kuului aika kovaa sihinää ja murinaa. Koitin katsella vähän ympärillen, että jos se olisi vaikka käärme (en aluksi kuullut murinaa). Selvisikin, että se oli pieni, mutta pippurinen siili, joka halusi ajaa minut ja Toven pois. :D Tove oli ihan äimänä, kun eihän me ensin edes nähty koko palluraa.

Tuli väistämättä mieleen Milla Paloniemen Kiroileva siili. :D


Herttinen

Enpä olekaan aikaisemmin joutunut kitkemään autosta rikkaruohoja. :D Nyt nimittäin senkin joutuu tekemään. Automme onkin yllättävän tasokas, heti kun tulee vähän kovempi sade, niin alkaa vesi valumaan jostain sisään. Ei sitä paljoa onneksi tule, mutta sen verran kuitenkin, että rikkaruohot menestyy. :D


Veetistä

Aika omituisesti on selostettu tuolla veet.fi -sivustolla noissa miesten tuotteissa se itse asia. Molempien, sekä kylmävahaliuskojen että geelin esittelyt alkavat niin kuin ne olisi suunnattu jollekin aivan muulle olennolle kuin miehelle itselleen. Mikä on lievästi sanottuna outoa. Itse ainakin tunsin itseni loukatuksi. Ihan kuin en olisikaan saanut omatoimisesti tutustua tuotteisiin, vaan minun olisi pitänyt hommata joku muu lukemaan puolestani.

"Häiritseekö miestäsi vartalon runsas karvoitus, esim. selässä? Auta häntä nyt paljastamaan seksikkään sileä iho ihokarvojen alta."

Ihan mielenkiinnosta kävin katsomassa, mutta en kyllä taatusti osta moisia, kun niitä ei ilmiselvästi ole minulle tarkoitettu. Ilmeisesti Veetin käsitys miehistä on todella mustavalkoinen. Miehet kai käyttävät ihonhoitotuotteita vain jos vaimo pakottaa.

Minä taatusti boikotoin! Toivottavasti muuttavat tekstiä neutraalimmaksi. Olisin ihan mielenkiinnosta kokeillut, mutta en kyllä kokeile enää!


olenko väärässä?

Olen aikaisemmin asennoitunut jotenkin negatiivisesti lestadiolaisia kohtaan. Olenkin viime viikkoina tutkinut mielissäni, että miksi näin on. Olen tullut siihen tulokseen, että yleistän ehkä liikaa. Siis lähinnä nyt tässä homokysymyksessä. Olen nyt koittanut korjata asennettani. :) Olen sitä mieltä, että ko. herätysliikkeen perussanoma on ihan hyvä. Mutta siitä en pidä, että heidän mielestään vain he ovat Jumalan lapsia. Ja lisäksi heillä on muutamia outoja ajatuksia. Mutta kuitenkin sieltä kaiken alta kuultaa jotein ihan oikeaakin asiaa.


Ai niin!

Kuopion liikenne korottaa TAAS lippujen hintoja. Eikä ole edes mitään pieniä korotuksia. Ja kun edellinen korotuskin oli vuoden vaihteessa. Kuopiossa on muutenkin julkisilla matkustaminen pirun kallista. Saisivat ennemmin laskea hintoja. Ehkä niitä matkustajiakin tulisi lisää, jos julkisilla liikkuminen olisi edullisempaa kuin omalla autolla kulkeminen. Välillä tämä paikka kyllä tuntuu niin taka-pajulalta. Kuukausilippukin tulee maksamaan vuodessa 60 euroa enemmän kuin tähän mennessä.


X

Enpäs nyt osaa luoda parempaa otsikkoa. Pää on niin täynnä kaikkea. Ajatuksia ynnä muuta roinaa.

Olen tänään ollut niin onnellinen. Enkä yhtään tiedä, miksi. Kaipa ihan vaan siksi, kun kaikki tuntuu olevan niin hyvin. En stressaa mistään enkä muutenkaan huolehdi. Hyvä vaihteeksi näinkin päin.

Meinasin kirjoittaa jotain syvällisempääkin, mutta ajatukset eivät vain kertakaikkiaan pysy kasassa. Ehkä joskus myöhemmin.

Viikonloppu oli oikein ihana. Ja rentouttava. En ole aikoihin rentoutunut niin totaalisesti. Enkä ole pitkään aikaan ollut niin tyydytetty, en henkisesti, seksuaalisesti enkä mitenkään muutenkaan. Kaikki oli niin ihanaa! Sai olla ihan vaan kahdestaan. Juotiin viiniä, käytiin saunassa. Juteltiin, käytiin kävelyllä, syötiin hyvää ruokaa. Kaikinpuolin niin ihana viikonloppu, että en osaa sanoin kuvata.

***

Meillä on kaksi marsua lisää, tosin vain väliaikaisesti. Vanhempani lähtivät lomamatkalle ja antoivat marsut meille hoitoon. Ihania otuksia. :) <3 Meidän ötökät ovat olleet ihan ihmeissään, kun kuuluu epätavallisia kuikutuksia ruoka-aikaan. :D


Seuraava