"Uneliaan" homppelin päiväkirja

Näytetään bloggaukset toukokuulta 2007.
Seuraava

Koirannimi

Olemme päättäneet koirallemme nimen. Meidän pikkuneitimme sai nimensä kuuluisan suomalaisen kirjailijan mukaan: TOVE (lausutaan Tuuve). Pohdiskelimme tuossa, että neitihän on ihan ilmetty Tove Jansson. :) Ja onhan se helppo sanoakin "Tuuuuveee, tuleppa syömään". :D


Huoh

Meillä kävi ihan just äsken jehovantoditajia. Eikä siinä vielä kaikki. Nimittäin kulta oli niille mukava ja otti vielä se perskutin lehdet. Voi ei! Ne nimittäin tulee silloin uudestaankin. Enkä oikein välittäisi saada jehovia oven taakse. Ei millään pahalla.


Alkaisinko Freudiksi?

Pitäisikö alkaa isona Freudiksi? Ainakin olisin oikein hyvä Freudina. Keksin nimittäin eilen niin mainion selityksen ötökkäkammooni, että Se Oikea Freudkin tulisi kateelliseksi. Nimittäin: ötököitä pelkäävä äiti, ötököillä pelotteleva isä. Ja kuulostaakin vielä niin loogiselta.

Isä nimittäin pelotteli hämähäkeillä ja ötököillä kun olin pieni. Ei ole mukavaa, kun oma isä laittaa kamalan hämähäkin suoraan kädelle. :(

Tänä iltana olemme kultin kanssa miettineet koiralle nimeä. Kauhean vaikea homma. Ollaan katottu koirien nimipäiväkalenteria, mutta en tiedä yhtään, että mikä olisi hyvä nimi. Pari on ollut periaatteessa hyviä, mutta emmä tiiä. Vaikia homma.Onneksi tässä on vielä aikaa. :)

Eivätkö säämiehet pidä torakoista? Aika homoa... :D

http://www.youtube.com/watch?v=TT4XO3Hjp7M

Vappuilua

Olipas mukava vapunpäivä. :) Meillä kävi ystäväpariskunta käymässä. Tehtiin hyvää ruokaa, juotiin viiniä ja juteltiin. Niin ja kateltiin kuvia. :) Oli tosi mukavaa.

Tänään oli sitten vähän tahmea päivä. Siis kun väsytti aika paljon. Mentiin aika myöhään nukkumaan, kun teki niin kovasti mieli katsoa Kolmannen asteen yhteys. En aluksi tunnistanut elokuvaa, mutta lopulta muistin, että olen joskus nähnyt sen. :) Oli ihan hyvä elokuva.

Olen tänään miettinyt, että miksi ihmeessä ihmiset tappavat toisiaan? Siis sehän ei ole evoluutionkaan kannalta kovin järkevää toimintaa. Ja tarkoitan nyt lähinnä sodissa tappamista. Periaatteessa murhathan voivat olla eräänlainen evolutionaarinen ilmiö, jos murhat kohdistuvat ns. laitapuolen kulkijoihin. Vaikka se ei kyllä murhia oikeuta. Mutta siis miksi ihmeessä ihminen sotii? Eikö se ole vähän dorkaa? Eikö ihmisiä kuole tarpeeksi muutenkin?

Pitäisi alkaa lukemaan oikein kunnolla pääsykokeisiin. Olen muutamana viime päivänä vähän lusmuillut. Tosin on ollut aika paljon muuta tekemistä. Nyt on kyllä pakko ottaa itseään niskasta kiinni, tai pääsykokeista ei tule yhtikäs mitään. Onneksi pääsykoekirjat eivät ole kauhean paksuja. Mutta päähän painettavaa on silti aika paljon. Toivotaan, että kaikki menee hyvin. :)

Maanantaina kun kävin kaupassa törmäsin mitä kummallisimpaan ilmiöön. Joku osti ennemmin rupuisen "normaalin" kurkun kuin tuoreen näköisen luomukurkun. Eikä hintaeroakaan ollut paljoa. Eikä niitä "normaaleja" tehomaatalouskurkkuja ollut kuin muutama lattialla olevassa laatikossa ja luomuja sentään oli isot kasat. Mikähän siinä on, kun puhtaasti tuotetut elintarvikkeet eivät mene kovin kelpaa? Pitääkö elintarvikkeiden tosiaan olla tuotettu luontoa kuormittavasti, jotta niitä voi syödä?

Jee! Me saadaan ihan kohta koira! Laskujeni mukaan enää alle kuukausi! :) :D <3 =)



Seuraava