"Uneliaan" homppelin päiväkirja

Näytetään bloggaukset helmikuulta 2007.
Seuraava

Soittamista

Soitin taas pitkästä aikaa viulua. On hurahtanut varmaan pari kuukautta, enkä ole koskenutkaan koko soittimeen. Nyt oli pakko, kun teki niin mieli. Oli muutamasta kappaleesta aika tehokkaasti unohtunut muutama asia, mutta ihan hyvin muuten oli kaikki muistissa. :) Tosin piti vähän hitaammin soittaa, kuin yleensä. En uskaltanut vielä edes kokeilla Bachin a-molli viulukonserttoa. Pitää ensin harjoitella vähän helpommilla kappaleilla, että sormet muistaa paremmin paikkansa. :)


Sokos

Kävin tänään myös Sokoksella. Siellä oli kirja-alennusmyynnit. Tosi paljon tosi hyviä kirjoja. Jos olisi ollut rahaa mukana tarpeeksi, olisin ostanut varmaan pari hyllymetrillistä kirjoja. Hienoja puutarhakirjoja ja hyviä leivonta/ruoanlaittokirjoja löytyi. Ja olipa pari hyvää sisustuskirjaakin. Melkein myöhästyin linja-autosta, kun olin niin lumoutunut.

Yhden kirjan olisi halunnut jo pelkästään ulkonäön takia. Maxence Ferminen Lumi -kirjassa oli niin upea kansi, että tuijottelin varmaan n. viisi minuuttia pelkästään sitä. Joku päivä kyllä ostan sen itselleni. Saatan jopa lukea sen. Vaikutti mielenkiintoiselta.


Kaikenlaista

Kultsi tekee uutta teemaa kotisivuille. On suoraan sanottuna jo korkea aika, siellä on nimittäin edelleen se jouluteema, kun on ollut niin kamalan paljon muutakin tekemistä. Kulta teki sivut yhdelle eduskuntavaali ehdokkaalle ja niistä tuli tosi hienot ja muutenkin on ollut tosi paljon tekemistä. Tai ainakin siltä se tuntuu.

Pitää muistaa postittaa/viedä ammattikoulun hakupaperi. Haen Savon ammatti- ja aikuisopistoon lähihoitaja koulutusohjelmaan. Ja sitten myöhemmin keväällä pitää muistaa täyttää ammattikorkeakoulujen hakupaperi. Sen onneksi saa täytettyä netissä. Haen Savonia-ammattikorkeakouluun hoitotyön- (sairaanhoitaja) ja bioanalytiikan koulutusohjelmiin. Toivottavasti jossain tärppäisi.

Perjantaina pitäisi käydä allekirjoittamassa uusi vuokrasopimus. :) Mukavaa, kun pääse mukavampaan asuntoon. En oikein vieläkään voi uskoa, että kuinka on mahdollista, että asunto on paremmalla paikalla, paremmassa kunnossa ja isompi kuin tämä, mutta silti vuokra on pienempi. Tai onhan se kerrostalo rakennettu melkein kymmenen vuotta aikaisemmin kuin tämä, mutta silti. Ja onhan siinä hissikin. Mutta eipä se tietenkään haittaa ollenkaan, jos vuokra ei ole liian korkea.

Täällä on ihan kamalan kova pakkanen. Eilisiltana oli n. 32 astetta ja mittari oli yöllä mitannut 33 astetta pakkasta. Tosin eipä tämä ole vielä edes pahimmasta päästä, mutta tosi paljon kuitenkin. Kävin tänään keskustassa ja vaikka en paljoa kävellytkään ulkona, niin siliti meni varpaat ihan tunnottomaksi. Aurinko paistoi tosi kauniisti. :)

Kävimme sunnuntaina taas ystäväpariskunnan luona. Tosi mukavia ja ihania ihmisiä. :) He olivat leiponeet tosi hyvän kakun/tortun. Semmoinen omenakakku. Pyysin heiltä ohjeen, joten pitää testata sitä tässä joku päivä. Pitää vaan ostaa ensin omenia. Tällä ystäväpariskunnalla on kolme kissaa, tosi söpöjä ja mukavia. Ihanan sileä turkki kaikilla.

Minulla on kova koirakuume. Pitää ruveta etsimään sopivaa koiraa, että josko semmoisen tuossa ensi syksynä ostaisi. :) Saarijärvellä on niin hyvät ulkoiluttamismahdollisuudetkin. Sain kultinkin innostumaan asiasta.



Turhautuminen

Turhauttavaa tämä työnhaku. Tai siis haen työharjoittelu paikkaa, jotta saisin työmarkkinatukea. Luulisi, että kaikki ottaisi ihan mielellään ilmaista työvoimaa, mutta ei. Pääsisin varmaan Neulamäen kirjastoon, mutta ei sinne oikein kannata mennä, kun muutan kohta pois täältä ja Saarijärveltä on turhan pitkä matka. Ja se kun on iltatyötä, kun Neulamäen kirjaston aukioloajat ovat mitä ovat. Männistössä oli yksi paikka, mutta joku ryökäle ehti jo viedä sen, vaikka tänään oli ilmoituskin tullut. Männistön kirjasto olisi menetellyt, kun se on melko lähellä Saarijärveä.


Uusi asunto

Olemme jo muutaman kuukauden etsineet uutta asuntoa. Keskiviikkona sitten vihdoin tuli kirje, että meille olisi asunto vapaana Saarijärveltä.

Eilen käytiin katsomassa sitä kultin kanssa ja täytyy sanoa, että oli aivan mahtavan upea! Se on jopa pikkuisen isompi kuin tämä nykyinen, mutta pohja on paljon paljon parempi. Keittiö ja kaapitkin oli remontoitu/uusittu puolitoista vuotta sitten. Ja keskustaan ei ole kuin 2,5 km. Varmasti kyllä otetaan se. :) Asunto on vapaana 1.3, joten ei tarvitse edes kovin kauan odotella. Edelliset asukkaat saattavat jopa jättää astianpesukoneensa sinne. :) Marsutkin saa tosi kätevästi sinne.

Eikä varmaan ole niin paljon riesaa naapureistakaan kuin täällä. Alkaa jo pikkuhiljaa potuttamaan yläkerran naapurit, kun meluavat välillä tosi paljon. Ja tyynyliinatkin joku ihana ihminen oli pesutuvasta pöllinyt. Uusi asunto sijaitsee kerrostalossa, jossa on pelkästään perheasuntoja. Lisäksi sitä ei alunperin ole tehty opiskelija-asuntolaksi, joten laatu on varmasti paljon parempi kuin täällä. :)


Seuraava