"Uneliaan" homppelin päiväkirja

Näytetään bloggaukset joulukuulta 2006.
Seuraava


Menoja

Viltsu.net on edelleen särki. On ollut niin kiireitä, että uusi teema on edelleen kesken, mutta saamme sen varmaan tänään valmiiksi.

Kävimme taas eilen tekemässä sitä remonttia siellä kultin vanhempien kämpällä. Edistyimmekin melko paljon. :) Kävimme kultin kanssa sitten illalla messussa tuomiokirkossa. Minulla oli mukavaa, mutta kulta tunsi siellä itsensä (kuulemma) ulkopuoliseksi.

Ilalla katsoimme elokuvan Million Dollar Hotel. :) Elokuva oli hyvä, vaikkakin ajoittain hieman tylsä. Eikä kokemusta parantanut yhtään se, että olin kamalan väsynyt. Eilen oli varmaan esimmäinen kerta kuukauteen, kun menimme ennen yhtä nukkumaan.

Ostimme eilen marsuille uuden juomapullon. Sellaisen riippuvuutta aiheuttavan pullon, josta Pimazukka kertoi joskus omasssa blogissaan. Ostimme marsuille myös kuivattua persiljaa. Ovat aikas innokkaasti popsineet sitä. :)

Olemme tässä parina viime päivänä näpsineet kuvia marsuista, joten pistän muutamia parhaita paloja tänne blogiinikin. :) Söpöjä otuksia.

Tässä on marsujen yhteiskuva.


Kotsivut uusiksi

Viltsu.net saa tänään uuden ilmeen. :) Saamme nimittäin luultavasti tänään uuden teeman valmiiksi. Se on semmoinen jouluteema. :) Tarkoituksena ei ollut vielä pistää jouluteemaa, mutta sattui pikkuinen haaveri tuon edellisen teeman kanssa, joten nyt sitten koko sivusto on suljettu. Kulta vahingossa poisti väärästä paikasta html-koodia. :( Mutta nyt onkin sitten uuden teeman pykääminen. Kivaa. :)

Aika monessa blogissa on nyt ollut jotain siitä, kuinka addiktoivaa tämä bloggaaminen ja erityisesti toisten bloggauksien lukeminen on. :) Ja ei kyllä voi muuta kuin myöntää, että tulee seurattua tosi tiiviisti muiden blogeja. Ja Aboahan ehdotti blogissaan jonkinlaista blogaajien miittiäkin. Ja kivaahan se minustakin olisi nähdä, ketä täällä nimimerkkien takana oikein piileskelee. :)

Tänään on kyllä melkoinen tv:n tuijotusilta. Tulee Salatut elämät, kotikatu, House ja Alias. Jeps jeps. On se tuo Alias, kun suunnilleen kaikki ovat jossain välissä kuolleita, mutta sitten kohta selviääkin, että eivät olekaan. Ja Housessa oli viime viikolla kaikenmaailman ällötyksiä. Kuten keltaista oksennusta, silmänpiikitystä, verenvuotoa peräsuolesta (ihan "pientä" tihuutusta vain) ja House murskasi kätensä, yöks. :S


Itsenäisyyspäivä

Tämä itsenäisyyspäivä on täysin erilainen kuin yksikään tätä ennen. Olen nyt täysin erilaisessa tilanteessa kuin koskaan aikaisemmin. En viime itsenäisyyspäivänä vielä asunut kultin kanssa yhdessä. Muutto on muuttanut elämäni lähes täysin. Ja oikeastaan vain hyvään suuntaan. :)

Yksi hyvä muutos on se, että muuton jälkeen en ole kertaakaan nähnyt alkoholisti-isääni humalapäissään. Tuli tänään vain jotenkin taas mieleen, miten rasittavaa se on. Outoa...

Kävimme eilen sitten siellä konsertissa. Oli tosi upean kuuloista. :) Kyseessähän oli Mozartin Requiem (mitenköhän sekin lausutaan?). Varsinkin alussa tuli oikein kylmiä väreitä, kun kuulosti niin mahtavalta. Konsertti järjestettiin käsittääkseni sen takia, kun eilenhän tuli kuluneeksi tasan 215 vuotta Mozartin kuolemasta. Ja Requiemhan on sielunmessu kuolleiden muistoksi, ainakin muistaakseni ja käsittääkseni.

Tänään olemme pyykänneet oikein urakalla. Melkein koko iltapäivä meni, eikä vieläkään ole kaikkea saatu pestyä. Jäljellä on enää lähinnä marsujen pyyhkeitä ja jotain muuta pientä. :)

Katsoimme myös linnanjuhlia. Eipä ollut kovinkaan erikoisia pukuja tällä kertaa. Tai kai siellä jotain oli, mutta suoraan sanottuna aika pettymys pukujen osalta. Pitäisiköhän Oras Tynkkyselle etsiä joku mies, että saataisiin lisää homoPAREJA linnaan? Pekka Haavistohan siellä olikin puolisoineen. :) En oikein tiedä, että ketä siellä loppujen lopuksi sitten oli, kun piti juosta pyykkituvalla ja syömässä ja vaikka missä.

Olisi mukavaa mennä perjantaimessuun. Olisin sen tarpeessa.


Musiikkia

Me lähdemme kultin kanssa ihan kohta keskustaan. Menemme tuomiokirkkoon kuuntelemaan W. A. Mozartin Requiemin (kirjoitinkohan oikein?). Kiva kiva. En ole ikinä kuullut sitä ja mukavaa käydä taas pitkästä aikaa tuomiokirkossa. Viimeksi olen käynyt siellä varmaan 5 vuotta sitten äitin kanssa kuuntelemassa Matteus-passion. En enää muista edes, että miltä kirkkosali näyttää.


Olipas taas viikonloppu

Huh sentään. Just sain tiskattua. Ei ollut onneksi ihan kamalaa tiskivuorta. :) En ole oikein koskaan tykännyt tiskaamisesta. Paitsi ehkä ihan pikkusena. Haaveilin joskus ihan pienenä (about 3-4 vuotiaana) siivoojan urasta. Haaveet tosin karisivat aika pian sen jälkeen, kun piti alkaa oikeasti siivoamaan oma huone. :D Kaikkea sitä tuleekin pikkasena haaveiltua.

Pikkusista tulikin mieleen, että oli mullakin pienenä huvit. :DDD Nimittäin isä otti minut monesti olkapäille istumaan ja minä rupesin aina huutamaan "kanna minut metsään apinamies". xD Siis kun radiossa pyöri sillon joskus se Kikan kappale "Apinamies". xD Sitten toinen huvittava juttu oli se, kun veljeni rikkoi jonkun lelun ja minä suutuin sille. Veljeni sanoi "Älä suutu. Olen keksinyt rakkauden". xD Ja tämähän on siitä, kun radiossa soitettiin Kaija Koon "Kuka keksi rakkauden" -kappaletta. xD Kyllä äitiä ja isää on varmaan naurattanut. :D

Hekotuttaa vieläkin. Pitäisiköhän sitä yrittää koota itsensä? :)


Seuraava