• Puuteripoika

Tuparit

Tupareista on kulunu jo monta päivää mut oon vielki niin iloinen et kaikki melkein täydellisesti meni...Moni mun vieraista kiittelikin sitä miten olin nähny niin paljon vaivaa ja leiponu ihan uskomattomat määrät suolasta ja makeeta naposteltavaa ja raahannu valtavasti juhlajuomaa :))) Kai mä sitten semmonen kotihengetär olen ;)

Mun uutta kotia ja sisustusta kiiteltiin kans kovasti vaik ihan kaikilta osin se nyt ei olekaan vielä valmis. Joku mun vieraista sanoikin et näyttäis siltä että pärjään nyt paljon paremmin yksinäni kun pystyn elämään nyt semmosta elämää mitä haluan ilman että kaavoihin kangistunu bf tulis asettaan omia ehtojaan...Mä en sitä paitsi ees kutsunu J:tä mukaan kun se osaa pahimmillaan olla semmonen kuiva ilonpilaaja jos sille päälle sattuu. En halunnu ottaa riskiä että se olis latistanu ihmisten ilonpitoo....

Ilta ja yö kului kyl tosi nopeesti herkkujen, juotavien ja kaikenlaisten juorujen parissa ;)) Kuka olikaan taas eronnu, ketkä palanneet yhteen ja kuka haluis saada kenet ;) Tiiättehän te varmaan mistä mä puhun kun meidän porukat pääsee yhteen jakaan kuulumisiaan ;))) Yks valitti että sen poikaystävällä on liian pieni ja yks taas oli jo kyllästyny uuteen ja halus palata takaisin exänsä luo...Ja kyllähän siellä semmosia kuumia katseita vaihdettiin aika monen välillä et tiedä mitä tapahtui jatkoilla ;))

Mä sain myös kaikenlaisia ihania tuparilahjoja. Villeroy & Boch on kyl mun makuun turhan perinteinen mut ainahan voin jouluna antaa niitä äidille tai siskolle. Mut hyvä skumppa ja erilaiset lahjakortit tietenkin aina tulee käytettyy. Ehkä osaa jännitti mun joskus aika vaativa maku ja he valitsi antaa vähän persoonattomia lahjakortteja. Mut hyvä ja kaunis ajatus on aina tärkein eiks juu...

Mä sain maanantaina sähköpostia yhdeltä mukana olleelta kundilta joka oli mun kaverin exä. Hän kiitteli kovasti kutsusta ja kehui mun uutta asuntoa ja tyyliä. Hän halus jopa tavata mua uudelleen joku päivä illallisen merkeissä jos olisin kiinnostunu ;) Mä kiitin hänen viestistään ja sanoin jotain epämäärästä työkiireistä ja joulusta. Oikeesti en kuitenkaan hänen seurastaan oo erityisemmin kiinnostunu kun hän ei niin sanotusti mun tyyppiä oikein ole. Semmonen laiha pienikokone tekoblondi joka mitä ilmeisimmin on yhtä bottomi ku minäkin. Kyllä oikeen miehen pitää olla semmonen treenattu komistus eikä mikään anorektikko ;)))