• Puuteripoika

peliä selän takana

Baarikierrokselle sit lähdin kampaajaystäväni ja erään toisen kaverin kanssa. Aika hauska lauantai siit sit seuras mut ehkä parempi olis vaan kahdes siideris jokaisen pysyä ;))) kun tuli sekoiltuakin hiukkasen, hih ;)))

Kun sit muutama siideri oli alla niin tämä Roope joka haluaa Robertiks itseään usein kutsua kertoi et hän ymmärrä ei mun inhoa maalaispoikaa kohtaan kun hän on ihan kahvilla käyny tämän kanssa useamman kerran...joka musta kanssa heti tuntui aika omituiselta kun tuo poika niin bestiksessäni kiinni roikkuu ja minusta selkeästi mustasukkainen on...mikä kertoo myös heidän suhteensa heikon pohjan.... Kampaajaystäväni myös niin yllättyny oli et mulle lupas tuon heti kertoo bestikselle jottei mun tarttis pilata omaa nimee levittelemällä juoruja...kun se ei hyvältä näytä.

Noh nyt töissä bestikseni sit tuli minun luo ja kysyi onko tuo juttu minulta peräisin kun hän epäilee mun hiukka mustis ehkä olevan. Mua näköjään epäillään aina :( Robertilta käskin kysyy jos muuten ei sanaani uskota...Tästä näkee miten maalaispoika hänen mielensä myrkyttäny on...varmaan kohta Robertkin hänen pauloihinsa tipahtaa...

Mut onneks nyt bestis tietää mitä hänen selän takana puuhaillaan...ja jos niin viatonta kaikki on niin miksi kertoa ei voida vaan salataan ihan kokonaan. Uskon et vaan ajan kysymys on kun komistukseni näkee asian oikean laidan.

Mulla nyt koneongelmia on kun piti huoltoon se viedä...ja kampaajaystäväni konetta toisinaan käytän joten vastaaminen voi kestää. Näyttäis hän onneks olevan irti nettipokeristaan kun ei koneella siitä mitään jälkiä tunnu olevan...