• Puuteripoika

Mun oma blogi

Aika vierii niin nopeesti että on vaikee tajuta pitäneensä blogia jo monen vuoden ajan... Mulla on ollu niitä ihania uskollisia lukijoita mut myös niitä jotka jaksaa syyttää mua pinnallisuudesta ja provoomisesta. Mun tapa kirjoittaa on kans ärsyttäny aika monia koska oon halunnu ilmaista itseeni eri tavalla kuin muut. Oon halunnu tuoda esille sitä et nautin huomiosta ja haluun tulla huomatuks ;)) Ehkä hymiöitä voisin käyttää vähemmän jos kerran niistä ei tykätä ;)))

Kyllähän mä tiedän et Ranneliike on vakava sivusto ja semmoseks tarkotettu. Mut kai nyt joillakin asioilla voi myös laskee leikkiä ilman että anteeks pyydellä sitä tarttis...Tiedän että oon vahva siinä että uskallan myös itselleni nauraa ja mulle ihan oikeesti negatiivinenkin huomio on parempi kuin ei huomiota ollenkaan ;))) Ja joo myönnetään, kyllähän mä provoilustakin nautin aina toisinaan ;))

Miksköhän muuten homot on usein niin ilkeitä toisilleen? Pari viikkoa sitten baarissa tuli yks tyyppi mua aika kömpelösti humalapäissään lähentelemään vaikka mulla oma kulta oli lähistöllä hakemassa uutta juomaa...Selitin miten asia oli ja sitten heti ryhtyi hän mua mollaamaan että kuinka nenä pystyssä kuljen ja luulen parempi olevani kuin muut. Ja että mun kaltaiset kanat voi painua helvettiin...

Musta jotenkin tuntuu että tänkin sivuston vakavahenkisten lukijoiden mielestä homon pitäis näyttää ja elehtiä ihan samalla tavalla kuin heteroiden. Jos taas haluu olla erilainen ja herättää huomiota niin heti pinnalliseks kanaks leimataan...Jos kerran heterot ei saa syrjiä ketään homoa niin mitäs me itse tehdään toisillemme?

Mä aion pysyä ihan samanlaisena kanana jatkossakin jos mulle tämmösen nimityksen haluaa antaa. Mä tykkään muodista, bilettämisestä ja siitä että näytetään hyvältä. Mua ei vois yhtään vähemmin kiinnostaa politiikka tai joku kuuluminen johonkin järjestöön. Mulla on vaan yks elämä ja haluun käyttää sen niin että mä itse saan siitä tarpeeks irti. Mä itse olen mulle maailman tärkein ihminen enkä sitä aio pyytää anteeks...

1 kommentti

Torontosta

10.5.2012 15:07

Ole oma itsesi, kateellisia ihmisia ei kannata huomioida. Olen huomannut myos toisen varisien, yskonnollisien ja eri alkuperaisten gay ihmisten valilla syrjintaa jopa vihaa.