• Puuteripoika

Mökillä

Monen päivän lisäodottelun jälkeen mun ystävä mulle puhui järkeä. Mun kallis loma oli kulumassa hukkaan kun mietin J:n tekosia ja häneen yritinkin saada vähän väliä yhteyttä. Lopulta mun kaveri tarjoutui ajamaan mut autollaan paikan päälle katsomaan mikä tilanne J:n mökillä olis. Millään muulla tavalla ku yllätysvierailulla mä en olis saanu selvyyttä siihen missä oikein mennään. Niinpä mä kasasin eväs- ja vaatekassit ja hyppäsin ystäväni autoon.

Mökin pihaan tultaessa huomasin että tavaroita oli jätetty pihalle ympäriinsä. Se ei oo ollenkaan J:lle tyypillistä kun hän semmonen kontrollifriikki on. Juoksin sisälle pahaa aavistaen ja yllätin J:n tiskaamassa astioita toisen miehen seurassa. Kumpikin heistä näytti niin pelästyneeltä ja arvaatte varmaan mikä oli mun reaktio...

Mä muutuin aika hysteeriseks. Mä itkin ja raivosin ja syytin J:tä petturiks ja valehtelijaks. Mun ystävä tuli mukaan mua puolustamaan ja huus J:lle samanlaisii syytöksii petturuudesta. Sekä J että se toinen blondattu tyyppi yritti puolustella ja selitellä että he työkavereita ovat ja että vaan ovat nauttimassa kesäpäivästä. Mut mä en vaan jaksanu uskoa kaiken sen lässytyksen jälkeen mitä J oli paasannu omasta ajasta ja rauhasta...

Huusin J:lle että nyt loppu mun pettäminen ja että hänen täytyis nyt valita. Joko hänen ystävänsä jää tai sitten minä. Mut molemmat ei kaiken tän jälkeen mahdu samalle mökille. Niinpä J meni kaverinsa luokse ja kysyi että ei kai tässä sit jää muita vaihtoehtoja kuin kysyy että voitaisko jatkaa joku toinen kerta. Ku tilanne oli "tämmöne". Mun ystävä tarjoutu ajamaan J:n vieraan takaisin Helsinkiin ja tyyppi otti huokaisten tarjouksen vastaan.

Jälkeenpäin J on ollu tosi vaisu ja vähän yrittäny hyvitellä tekosiaan. Hän tosin edelleen kieltää että mitään olis ikinä heidän välillään tapahtunu. Mutta mä oon yrittäny nyt laittaa hänet ymmärtään että hän ei voi jatkaa suhdetta jättämällä sen puoleen väliin. Hänen miettimiset pitää olla nyt mietitty. Hän ei semmosta kumppania löydä joka suostuu odotteleen ikuisesti. Enkä mä enää suostu tommoseen peliin.

J joutui ajamaan meidät takaisin kaupunkiin jonkun sukujuhlan takia mut meillä olis tarkoitus viikonloppuna palata uudelleen mökille ja pohtia mitä täs välissä on tapahtunu. Vähintään hän on mulle tosi hyvän selityksen velkaa. Mun luottamusta kun voi olla vaikea saada ihan noin vaan takaisin.

5 kommenttia

arkadas

2.8.2012 06:30

Tai sitten todellakin kysymys oli työkaverista, mutta hysteerikon silmiin asia näytti kaikelta muulta. Tietyissä tilanteissa (kuten tekstistä käy ilmi) nähdään vain "sokeasti" asian yksi puoli, eli se, "mikä halutaan nähdä", välittämättä siitä, mitä todellisuus voi olla yksinkertaisuudessaan. Juuh Riqu, erittäin viihdyttävää tragikomediaa luettavaksi. Pitäisiköhän tähän hankkia elokuva-oikeudet :P

Puuteripoika

2.8.2012 09:11

"Tai sitten todellakin kysymys oli työkaverista" eli epäilet itsekin kuitenkin. Kai sitä nyt vähemmästäkin tulee hysteeriseks jos epäilee omaa kultaansa pettämisestä. Aika moni olis siinä tilanteessa hysteerikko.

Mistäköhän johtuu etten koe omaa elämääni hirveen "viihdyttävänä" tällä hetkellä?

Puuteripoika

2.8.2012 09:31

Riqulle terveiset että olis kiva lukea muutakin kommentointia kuin pelkkiä loukkauksia. Ihan kiva kun oot aktiivinen ja luet blogia mut mua jotenkin vaivaa se että tunnut inhoavan mua niin valtavasti...

Riquman1990

2.8.2012 12:55

Jos sä otit sen loukkauksena, niin ei voi mitään. Enkä mä sua inhoo, mä vaan kritisoin tota sun "elämäntapaa". Maailmassa ei oo kovin montaa, joita mä inhoon etkä sä kuulu niihin. Kerrot sä muka sun ihan oikeesta elämästä?

Puuteripoika

3.8.2012 09:41

Mä yritän kirjottaa omalla tavallani erottuen muista koska muuten mun blogi hukkuis miljoonien muiden blogien joukkoon. Monta kertaa ihmettelen miten jotkut lukijat sanoo mulle tapahtuvan paljon koska munhan elämä on pyöriny jo liianki pitkään paikallaan duunin ja oman suhteen sotkujen miettiessä. Mut kai mun kirjoitustyyli on sit monien mielestä provosoiva tai jotain.