• Puuteripoika

Ei aina halvinta

Alennusmyyntien alku aina meillä on ihan älyttömän kiireistä ja stressaavaa aikaa. Meillekin tulee alen alkupäivinä varmaan tuplaten asiakkaita ellei enemmänki. Suurin osa vaan on aina niitä jotka tulee kattomaan jos olis jotain melkein ilmaista ja lähtee saman tien veks kun hinnat ei oo seppälän tai henkkamaukan tasoa.

Musta on aina niin turhauttavaa ku asiakas tulee sisään ja tonkimaan alkaa aletankoja pelkästään miettien sitä halvinta hintaa. Kohta tyyppi tulee mun luo ja kysyy että eikö oo hänen kokoaan ja mä sanon ettei oo enää. Sitten mennään sovituskoppiin ja sovitetaan selvästi liian pientä tai liian suurta kokoa koska niin pihejä ollaan ettei haluta ostaa oman kokosta normaalihintasta tuotetta...

Aleihmiset on ihan oma porukkansa ja niitä on turha neuvoa yhtään missään. Monta kertaa oon sanonu ettei asiakkaan ruumiinrakenne ihan taida sopia jolleki vaatekappaleelle ja heti ollaan tykkäämässä pahaa. Ollaan löydetty joku halpa rätti johon on lyöty punanen alennustarra... Sitten on kans niitä jotka ei tajua että varsinki nuorille suunnatut vaatteet on käyttökelposii aika lyhyen aikaa koska niille suunnattut mallistot vaihtuu vähän väliä. Ja että on aika typerää kuljeskella edellisen sesongin teinivaatteissa varsinki jos on aikuinen....

Annan teille ammattilaisen vinkin. Ostakaa vaatteita jotka sopii sen oman ruhon muotoon ja unohtakaa alennusten perässä juokseminen. Menetätte ehkä vähän rahaa mut menetätte vielä enemmän jos ette kehtaa päällänne pitää montaa kertaa jotain viime sesongin jämäpalaa. Elämä on kallista muutenkin eikä realistista olis kuvitella että muutamalla kympillä sais päällensä vaatteita jotka näyttää hyvältä. Eihän parilla kympillä meillä saa mitään pikaruokaa kummosempaa jos on nälkä niin mites samalla rahalla pitäis saada vaikka hyvin istuva paita? Laadusta vaan täytyy maksaa tai tyytyä sit suosiolla siihen et näyttää joltain epäsiistiltä köyhäläiseltä.

5 kommenttia

Ilopilleri

26.6.2012 19:42

"You cannot give these sort of clothes to the poor! Darling, I'm sure
they've got enough to contend with without the added humiliation
of wearing last season's, sweetie!" --Edina Monsoon

:D

Eihän se ole tyhmä tietenkään joka pyytää, vaan se, joka maksaa. Muoti nyt vain sattuu olemaan aivottomien muovi-ihmisten rahastusta. Sellaisten, jotka vaatteilla yrittävät luoda itselleen persoonallisuutta. Sellaisten, jotka eivät ymmärrä olevansa pässejä narussa ja erottuvansa massasta täsmälleen yhtä hyvin kuin ne muutkin pässit. :)

Pikaruoka puolestaan on ravintoköyhää ja ylihintaista. Tottakai, pitäähän sillä olla kovat katteet. Keskiverto hampurilaisaterian hinnalla kaksi ihmistä hakee parin päivän ruoat ruokakaupasta.

arkadas

26.6.2012 20:16

Sevinç Bundle küçümseme geliyor ;)

Puuteripoika

26.6.2012 20:33

On se hyvä kun on joku keksiny jokaiselle oman lokeron. Jos tykkää muodista niin on tietenkin tyhmä ja pinnallinen. Ja mä olin stereotyyppinen ;)

Puuteripoika

26.6.2012 20:36

Kiinnostais tietää mitä arkadaksen lause tarkottaa, yritin googlea mut ei onnannu

Inom

26.6.2012 22:41

Suoraan käännettynä tuo kai jotain sellaista kuin: ilon paketissa tulee ylenkatse.