Huiskun takaa

Näytetään bloggaukset syyskuulta 2008.
Seuraava

asiat ehkä järjestyy kuitenkin ;)

Alkaa jo vähän minua parkaa tämä syysväsymys painamaan....kun on jo niin kylmää ja sateista ihan koko ajan :/ Noh minä kävin tänään ostamassa luontaistuotekaupasta ison läjän tosi hyvän tuntuisia vitamiineja....että jaksaa tehdä työtä ja hoitaa sydämenasioitakin ;)

No onneksi minulla on ihana komistus työkaverina ja bestiksenä ;))) jonka vieressä on kiva tehdä töitä kun usein samassa vuorossa ollaan ;)) Viime päivinä hän on ollut vähän allapäin kun heillä ilmeisesti on ollu pientä riitaa tän maalaispojan kanssa....mikä tietysti mua ei
hirveästi yllätä kun he selvästikin aika eri paria kuitenkin ovat. Kyllähän se hetken himo voi olla ihan kiva juttu mut pitkäaikainen ystävyys on jotain ihan muuta ja voi olla hyvä lähtökohta vaikka ihan mille vaan kunhan asiat menee oikeaan suuntaan ;))

Minä tietysti olen häntä lohduttanut parhaan kykyni mukaan....oon hänelle eilen illalakin leiponu oikein ihanan kääretortun jonka päälle koristelin marengilla oikein kunnon sydämen ;))) eiks oo romanttista?
Hän sitten mua kiitteli kovasti mutta oli unohtaa tortun pöydälle siinä vaiheessa kun hänen eräs ystävänsä tuli yhtä asiaa selvittämään. No mä tietenkin herrasmiehenä hänen peräänsä tortun juoksin antamaan mukaan ettei se ihan pilalle mene yön aikana ;)

Mun ihana siskoni harrastaa tarot-kortteja. Ja hän oli nähnyt mun tulevaisuuden uskokaa tai älkää. Siinä oli mulle oikein läheinen komea mies joka kaiken lisäks vielä tummatukkainen oli ;) Kuulostaa ihan mun komealta bestikseltäni ;))) Sisko antoikin sen neuvon että mun täytyis nyt kovasti pitää hänestä kiinni. Hän kyllä tietää nämä henkimaailman jutut joten pitää varmaan uskoa ettei huono onni ala vaivaamaan ;)

Nyt on lihakset alkanu selvästi notkistumaan tän uuden spinning harjottelun ansiosta! Ja kaiken lisäks siinä ryhmässä on paljon tosi trendikkäitä ihmisiä joiden kanssa on ihan mukava jutellakin. Saman henkisessä porukassa pieni fyysinen rääkkikin tuntuu paljon siedettävämmältä ;)) vaikka toi oikeesti on ihan mukavaa. Tiedäs vaikka kohta niitä notkeita lihaksia nyt tarvittaiskin ;) Mulla on semmonen kutina että asiat alkais taas pikku hiljaa järjestymään ;))


Seuraava