• sleepygay

Teknofriikki

Olen kai jonkinasteinen teknofriikki. En niinkään tietokoneista ole kiinnostunut, mutta älypuhelimet kiinnostaa vähän liiankin kanssa. Tietokoneista en ymmärrä juuri mitään, osaan asentaa Windowsiin päivitykset ja jotain ohjelmia, mutta siihen se sitten jääkin.

Puhelinaihe on tällä hetkellä ajankohtainen meneillään olevan Mobile World Congressin takia. Ne järjestetään Barcelonassa ja nimensä mukaisesti keskittyvät matkapuhelimiin. Ja voihan vitsit, kun olen ollut pari päivää innostuksen vallassa. Jopa niin innostunut, että piti ihan tännekin avautua! :D

Kännykkä on kyllä jännä kapine, kun niitä on niin erilaisia ja eri tarpeisiin. Tätäkin blogia lukee varmasti joku sellainen, jolle kännykkä on vain lähes välttämätön paha, eikä siltä odoteta muuta kuin että sillä voi soittaa, tekstata ja katsoa kellonajan. Minulle sellainen kännykkä ei riitä alkuunkaan! Haluan älyppuhelimen isolla Ä:llä! :D

Ja niin kuin uumoilinkin, HTC julkaisi sellaisen aikaisemmin mainituilla kännykkämessuilla. HTC Desire on nimittäin sellainen killeripuhelin, että minun kaltaiselleni ihmiselle pakkohankinta!

4 kommenttia

martin

16.2.2010 22:39

Kännykkä on pahasta.

Dragon-85

16.2.2010 22:46

N900 on ihan kiva lelu :)

sleepygay

16.2.2010 23:10

Miksi, martin?

Mulla oli N900, mutta en jostain syystä jaksanut käyttää sitä kuin about kuukauden. Nyt mulla on taas Htc Dream käytössä. :)

Torontosta

17.2.2010 03:16

Minulla on puhelin "fobia". En omista cellphonea puhun lankapuhelimessa about 6 kertaa vuodessa vain. Kukaan ei soita minulle tai mina kenellekkaan.