• sleepygay

Suuttumus!!!

Ärsyttää ihmisten kaksinaismoralismi ja typeryys! Luterilainen kirkkohan vihkii samalla tavalla ihan kaikki heteroparit, mutta homoille ei tipu edes siunausta. Saa mennä naimisiin vaikka kymmenettä kertaa, mutta sillä perusteella ei olla keneltäkään kirkollista vihkimistä ja siunausta kieltämässä.

Kertoo minulle vain sen, että kirkolle on heterosynnit eriarvoisia verrattuna _joidenkin_ mielestä syntiseen homoparisuhteeseen. Eli poimitaan Raamatusta ne kohdat, jotka sieltä huvittaa poimia.

Ja periaatteessa kaikki homot eivät olisi syntisiä edes kirjaimellisella Raamatunlukumetodilla. Kaikki syntihölpötyshän liittyy pelkkään miesten kanssa makaamiseen, mutta varsinaiseen miesten väliseen rakkauteen ei oteta käsittääkseni kielteistä kantaa. Eli periaatteessa kirkko on nyt päättänyt, että homoparisuhde sisältää väistämättä miesten makaamista niin kuin naisen kanssa maataan, mikä ei välttämättä kaikissa parisuhteissa pidä paikkaansa.

Ja ärsyttää kuinka tyhmiä ihmisiä maailmaan mahtuukaan. Keskustelupalstoja lukiessa ihan hämmästyn joka kerta, kun joillakin ihmisillä on niin köyhä looginen päättely. Vaikka kuinka vääntäisi rautalangasta, ei mene millään perille. Uskonasiat nyt vielä _jotenkin_ ymmärtää, mutta kun joskus kyse on ihan vaan pelkistä faktoista, mutta silti ei mene millään perille.

4 kommenttia

Dragon-85

20.2.2010 05:02

Etkö nyt itse syyllisty siihen samaan mistä syytät muita?

sleepygay

20.2.2010 12:30

En tietenkään, kun minähän olen aina oikeassa! ;D

Dragon-85

20.2.2010 22:20

No nyt puhut asiaa! :D

aletheia

24.2.2010 00:15

Joo ja kännyköitä ja kauppakeskuksia ja koiria ja joulukuusia siunataan, mutta jos kaksi ihmistä rakastaa toisiaan niin eiiii, ei sellainen käy päinsä. Olen siis samaa mieltä. Ja lesborakkaudestahan ei Raamatussa mainita mitään, että eikös se sitten kirjaimellisen tulkinnan mukaan olisi ookoo.. Raivostuttaa.