• sleepygay

On/Off

Hei taas ja hyvää kevättä kaikille!

Tästä blogikirjoittelustani on näemmä tullut aika on/off-juttu. Välillä kirjoitan aktiivisesti, välillä taas en lainkaan. Johtuu varmaan siitä, että jos tulee joku tauko, ei sen jälkeen jotenkin hoksaa kirjoittaa. Olisihan minulla varmaan paljon sanottavaa, mutta ei vaan jotenkin tule kirjoitettua mitään.

Kevät on taas tullut. Ihanaa! Paitsi että ilma on ollut taas tosi kylmä viime päivinä. :( Minua ärsyttää se, kun ensin on lämmintä ja sitten taas kylmää. Minusta lumien pitäisi sulaa heti pois (vuorokaudessa) ja viikon sisässä siitä pitäisi olla kunnon kevät. Siis sellainen, että kaikki alkaa kasvamaan ja päivisin on ainakin 10 astetta lämmintä eikä yölläkään tule pakkasta. En tykkää siitä, että on loskaista ja vähän väliä sataa räntää/lunta.

Koulussa menee hyvin. Sain lääkehoidon tentistä 4½ (asteikolla 1-5) mikä on minun mielestä tosi mahtava saavutus! Ja muutenkin kaikki on mennyt tosi hyvin. Suorastaan liiankin hyvin. :P Mä oon just nyt harjoittelussa. Pitkäaikaisosastolla. Eli lähinnä vanhuksia. Pitäisi olla kaikkien potilaiden hitaita kuntoutujia, mutta enpä ole kuullut, että vaikeasta dementiasta kukaan olisi kuntoutunut. :P Mutta sellastahan se on.

Se muuten menee nyt mäkeen koulussa, että ei meinaa millään löytyä harjoittelupaikkaa ensi syksyksi. Ja se on hyvin pitkälle yhden opettajan syytä. Oli vaan "vähän" ongelmia tiedonkulussa. Toivottavasti jotain ilmaantuu tässä kevään aikana.

Mä luulen, että mä nyt aion taas aktivoitua tässä kirjoittamisessa ja rantsuilussa muutenkin. Ainakin kovasti haluaisin. :) Minusta bloggaaminen on ihan mukavaa, niin kuin blogien lukeminenkin.

1 kommentti

Torontosta

20.4.2009 02:11

Taalla myos lamminta +21c, tanaan +10c mika tuntuu kylmalta. Tuulee. Tavallisesti ei kevatta enaan ole vaan tulee kuuma pian.