• sleepygay

Koulutehtävien parissa

Olen tehnyt melkein koko päivän koulutehtäviä. Enkä ole edes saanut kaikkea tehtyä! Kauhea homma. Tehtävät ovat melkoisen laajoja (joihinkin kyllä sai vastattua melko äkkiä) ja niitä on kuitenkin melko paljon. Kysessä on kasvituotannon perusteiden etätentti. Tämäkin homma olisi pitänyt tehdä vuoden alkuun mennessä, mutta enpä ehtinyt. Joka viikonloppu oli "jotain muuta menoa". Mutta eipä se ollut onneksi mikään ehdoton deadline.

Nyt kyllä lopetan tältä päivältä noiden tehtävien teon. Huomiseksi jää enää kolme tehtävää. Pää on ihan pyörällä ja on kamala nälkä. Unohdin ihan kokonaan, että välillä voisi vaikka syödäkin jotain. :D

Huomenna minua odottaa muun muassa tällainen tehtävä "Viljelet varastoporkkanaa 0,5 ha:n alalla. Viljavuustiedot ovat seuraavat: Maalaji HtMr, pH 6,5 (hyvä), Ca 1400 (tyydyttävä), P 19 (tyyd.), K 127 (tyyd), B 0,3 (huononlainen). Selvitä lohkon ravinnetarve ja suunnittele lannoitus ja mahdollinen kalkitus. Voit käyttää väkilannoitteita tai vaihtoehtoisesti naudan kuivikelantaa." Jippii! (Eikä tuo ole edes vaikein tehtävä).

3 kommenttia

martin

12.1.2008 22:34

Tärkeää.

Torontosta

13.1.2008 02:57

Selvaa, paskaa peltoon se ei ainakaan tapa. Se on organic.

sleepygay

13.1.2008 18:31

Todellakin. :D

Taidan kuitenkin laskea väkilannoitteilla, on vähän ehkä helpompaa. Kun käyttää paskaa, joutuu aina laskemaan "vähän sinnepäin".