• Puuteripoika

väärää treffiseuraa ://

Treffit sitten perjantaiks oikein sovin ;))) Vaik en ihan tarkalleen muistanu kenelle olinkaan sen numeron baarissa antanu.....mut hän niin södeltä ja ystävälliseltä puhelimessa kuulosti kuitenki...

Monta tuntia uhrasin siihen et sain itteni laitettuu oikein syötävän näköseks ;))) Ihanan siskoni kautta vielä menomatkalla kävin jotta hän pystyi geelillä mun tukkaa vielä vähän muotoileen :))) Ja hän haistella sai mikä mun parfyymeistä olis siihen hetkeen sopivin ;))

Mut täytyy sanoo et pettymys oli kyl aika suuri....ehkä hän ei ihan ollu niin freshin oloine kuin olin puhelimes saanu käsityksen :/// Siis ei hän mitenkään ruma ollu....vähän ehkä tavallisen näköne ja tavallisen oloine.....kun en voi sille mitään et tyylitietoisii ja itsestään hyvää huolta pitävii kundeja arvostan tosi paljon ;)))

Noh me sitten kahvilla käytiin ja hän työstään ja harrastuksistaan kerto...ja kysyi jos me vaikka jatkettais iltapuolella johonkin klubiin ja toisiin tutustuttais enemmän....siinä vaiheessa olin jo vähän silleen et whatever...se juttu ei oikein tuntunu mun jutulta ;))

Siinä sitten viestiä lähettelin kahvin lomassa mun eräälle ihanalle ystävälle joka kampaajana on eräässä tosi tyylikkäässä putiikissa ...et vois tulla mut hakemaan ja pelastamaan niin voitais kehittää jotain säpinää vielä illaks....ja sieltä hän sitten tulikin....

Itteni vähän noloks tunsin mut sanoin mun treffiseuralaiselle et nyt lähtemään joudun kun kaverille ongelma tuli....ja hän sit aika hiljaseks meni....arvas varmaan että mun sydäntä hän ei sillä hetkellä oikein voittaa voinu ://

Vähän ikävää tekosyitä keksiä on mut en nyt haluu suoraankaan sanoo et sori en oo susta kiinnostunu kun hän ystävällinen ollu mua kohtaan on....ja näyttäny että hän olis kiinnostunu musta kun kuulemma niin söde ja tyylikäs oon ;))) Mut sama juttu vaan oikein mee ei toistepäin.....sille ei vaan mitään voi. Ei oikein oo mitään järkee jatkaa tutustumista jos toinen ei kuiteskaan ihan hirveesti oo sellainen ku sitä toivois.....mut hyvää jatkoa vaan hänelle :)))

1 kommentti

Torontosta

22.2.2009 02:50

Oooh man. kaikea drauma sinulla, olet kummimkin komea sina ala valita muista. Onko suomessa CoverFX, paras peitto makeup kehitetty taalla By Lee Graff, with Sunnubrock Hospital. Siina on primer oil, cover cream (joka ihon variin) ja sealer bowder. Paras maailmassa.