• Puuteripoika

Se mikä tulee kans menee

Mä olen huomaamattani käyttäny taas paljon enemmän rahaa mitä oon suunnitellu....oon vinguttanu vaan luottokorttia ja ostellu uusia kevät- ja kesävaatteita....

Seurustelun hyviä puolia on se että voi omalta kullaltaan joskus apuakin kysyä kun sitä tarvitsee :))) J suostui mulle pienen kiukuttelun jälkeen tuhat euroa lainaamaan. Hänellä kuitenkin niin hyvät tavat on ;)

Kadehdinkin häntä siinä että hän niin tarkoin osaa suunnitella elämänsä etukäteen. Mä taas pistän menemään heti kaiken mitä mulle tulee eikä siitä huomenna oo jäljellä oikein mitään :/ Olis vähän paha vaikka säästää jotain matkaa asunnosta puhumattakaan ku en kuitenkaan saa laitettuu yhtään rahaa sivuun...

Myin yhdelle meidän duunipaikalla usein käyvälle apulaiselle mun vanhan tietokoneen kolmella sadalla. Mä vähän epäilen et saako se sitä ikinä täysin kuntoon kun se työntää sitä sinistä ruutuaan vähän väliä. Sanoin sille että siinä voi olla vaan käyttis sekaisin kun en tajua koneista tai sit jotain vähän vakavampaa. Mut ottaa riskin jos ostaa käytetyn koneen.

Luulin muuten et tällä viikolla olis ollu Stokkan Hullut Päivät mut ne onkin vasta pääsiäisen jälkeen. Löytäähän niiltä aina jotain vaikka yleensä mitään tuoretta kamaa sieltä ei saa alennuksella. Mut ehkäpä J haluais lähtee hullareiden lennoilla vaikka jonnekin viikonloppumatkalle ;))) Mua kiinnostais New York ja me voitais olla jossain tyylikkäässä hotellihuoneessa vähän niinku Sex in the City ;)))