• Puuteripoika

Laivaterkkui :)))

Terkkuja aivan ihanasta kesäisestä Tukholmasta! Mentiin työkaverin kanssa kun me saatiin meidän superkivalta työnantajalta bonuksena semmoset risteilyt ;)) ja oli ihan jättehauskaa!

Stokiksessa tulee käytyy ihan liian harvoin ja nyt kun mentiin niin ei meinattu päästä ekasta tavaratalosta ees ulos kun oli esim. Åhlensilla niin hyvät kesäalet ;) ja tietty laivalta taxfreesta tuli ostettua aika kasa tuoksuja (esim. Givenchy) kun oli kaikki -15%

Mun työkaveri on kans tosi komee ja mukava mut oon vähän nolo kun en tiedä miten pitäis olla. Hän on ollu muhun ihastunu tässä viime vuoden aikana (näin kerrottu ollaan) mut mä en vaan ihan pysty vastaamaan tunteisiin. Siis mä NIIN tykkään hänestä ja mä tiedän olevani ihan liian kiltti ja tunteellinen mut en vaan pysty rakastumaan häneen, en. Puuttuu sellanen kemia ja sähkö. Tiedätte varmaan mitä tarkotan ;)) Sit taas laivalla kun oltiin otettu vähän liian monta siideriä niin hän alkoi halaileen enkä oikein tienny miten pitäis olla. Noh aika näyttää voidaanko säilyy ystävinä ja varmana voidaankin kun niin pitkään ollaan tunnettu toisemme :)

2 kommenttia

Roope2

6.7.2008 21:17

Tervehdys sinne Huiskun taakse täältä Kulissin takaa ja tervetuloa joukkoon!

Puuteripoika

6.7.2008 22:09

Kaikki on niin ihanan ystävällisiä :)))