• Puuteripoika

Komee jätkä

Mun hyvä ystävä vihjas mulle taas yhdestä komeesta jätkästä joka olis nyt vapailla markkinoilla. Sen suhde erään tosi ärsyttävän ja pinnallisen kanan kans meni poikki pari viikkoo sitten niinku sillä kyl on kuulemma menny jo aika monta kertaa. Mut se jätkä on tosi komee, käy salilla varmaan koko ajan ja sillä on hyväpalkkane duuniki. Mun ystävä lähetti multa terveisiä ja kysyi jos se olis halunnu lähteä mun kanssa töiden jälkeen yhdelle. Ja se jopa suostu...

Mä olin taas niin hermostunu et pienen epävarmuuteni yritin peittää kaikenlaiseen höpinään. Mut tuntu et mulla oli heti joku muuri vastassa. Tunsin miten hän arvioi mua hiuksista varpaisiin. Mulle tuli jo heti alus tunne että hän toivoi musta enemmän mitä mulla oli tarjota. Hän tosi hiljane oli ja maisteli siideriään aika poissaolevan tuntusena. Mä yritin vähän kysellä hänen poikki menneestä suhteesta ja ymmärtää annoin etten ollu hyvissä väleissä hänen exänsä kanssa. Sitten hän avas suunsa ja alkoi huorittelemaan entistään. Se kuulemma pettäny häntä selän takana oli monta kertaa ja ne juorut vasta äskettäin hänen korviinsa kantautui :/

Siinä me sit otettiin vielä toiset siiderit ja haukuttiin miehiä sioiks. Tosi vaikeeta on löytää fiksuja komeita miehiä jotka vielä haluis sitoutua niinku munkin stoori J:n kanssa osoittaa. Hän kysyi multa mitä mun exälle kuuluu mut sanoin ettei mua nyt yhtään kiinnosta tietää. Vaan että mä viettäisin mieluummin aikaa hänen seurassaan. Ja että hän vois tulla iltateelle mun luokse... Hymyilin ja silmiin häntä katsoin mutten ihan odottanu mitä hän vastais.

Hän naurahti ja sanoi et nyt kunnon p**o vois tehdä hyvää. Ja että oonhan mä bottomi niinku mun kaveri oli väittäny. Sanoin hänelle etten etsi mitään yhden illan juttua vaan et jos hän mua haluais niin hänen täytyis vakavissaan olla. Hän tarttu mua kädestä ja oli aika ärtyneen näköne ja kysyi multa et tiedänkö mitä mä oikein haluan ollenkaan. Ja että hänellä olis pari tuntia tyhjää aikaa ennenku täytyis mennä kavereiden kanssa ryyppäämään. Mä nousin pöydästä, kieputin kaulaliinan kaulalle ja nostin kaulukset pystyyn. Sanoin että kiitos illasta mut meidän tiet eroaa nyt. Hän huus mun perään huorittelut ja tilas ittelleen uuden juoman.

9 kommenttia

Riquman1990

15.1.2013 22:29

"Sen suhde erään tosi ärsyttävän ja pinnallisen kanan kans meni poikki pari viikkoo sitten niinku sillä kyl on kuulemma menny jo aika monta kertaa."

Kukahan se ois mahtanu olla? ;) Eräs meidän kaikkien hyvin tuntema Puuteripoika lähinnä tulee mieleen.

"Mä yritin vähän kysellä hänen poikki menneestä suhteesta..."

Mitäs toisten suhteet sulle kuuluu?

"Ja että hän vois tulla iltateelle mun luokse..."

Siitähän jokanen normaali mies vetää heti omat johtopäätöksensä. Ihan niin ku todellisuudessa kävikin:

"Hän naurahti ja sanoi et nyt kunnon p**o vois tehdä hyvää."

Oot sä aika epeli! ;D

"...ja kysyi multa et tiedänkö mitä mä oikein haluan ollenkaan."

Sitä moni muukin on ihmetelly.

Puuteripoika

16.1.2013 10:03

"Siitähän jokanen normaali mies vetää heti omat johtopäätöksensä."

Kaipa mä sit en oo normaali mut en mä tosta vielä päättelis et toisella on paneskelu mielessä. Toi antaa ymmärtää et susta ollaan kiinnostuneita mut eihän tossa mitään seksiä luvata vaan läheisempää tutustumista....

Mut joo, hyvä etten suostunu. Tyyppi joka polttaa heti hihansa ku ei saa mitä haluaa on toivoton tapaus.

Riquman1990

17.1.2013 00:55

Yks asia jäi mulle epäselväks: miks sun kaveri levittelee juorui, joiden mukaan sä oisit bottom? Ei todelliset kaverit levittele tollasii juorui eikä kaverelle yleensä kerrotakaan omista mieltymyksistään.

Puuteripoika

17.1.2013 11:54

Mä tunnen monta kaveria joilla on oikeesti ollu toi ongelma eli seksi ei toimi koska on kaks selvää toppia tai kaks bottomia. Onhan tietty niitäkin joille toi ei oo tärkeetä ollenkaan. Mut myös niitä joille se on tärkeetä. Kyllä mäkin pitäisin sitä aika isona miinuksena jos mun kumppani olis pelkästään btm. Siks musta on hyvä puhua noista etukäteen.

Riquman1990

17.1.2013 12:59

Miks niistä pitää kaikille kavereille huudella? Äläkä vaan sano, et sä oot maannu kaikkien Helsingin homojen kanssa!

Puuteripoika

17.1.2013 13:07

Ei ne musta nyt oo niin pelottavia ja hävettäviä asioita etteikö hyvien kamujen kesken niistä vois puhua. En oo varmaan ees kolmasosan ;)

Riquman1990

18.1.2013 01:30

Ja ottaa se riski, et niitä levitellään kanapiireissä ympäriinsä? Mut varmaan kaikkien homoloissa käyvien kanssa kuitenkin?

Puuteripoika

18.1.2013 10:03

Vaikka koko kaupunki tietäis mun mieltymyksistä niin musta se ei merkkaa sitä että olisin horo. En tajua yhteyttä noiden kahden asian välillä ollenkaa....

Riquman1990

18.1.2013 12:01

Noh, ihmiset ei välttämättä nää sitä niin...