• Puuteripoika

Ihana Gaga ja ei kovin ihana arki :/

Työt taas lähteneet käyntiin on....vaik tuntuu vähän pahalta ajatella et syksy alkaa taas olla jo käsillä.....pitää vaan positiivine yrittää olla ja mähän sen taidon kyl osaan jos vaan haluun :)))

Parasta viime ajoilta oli Lady Gagan konsertti joka niin ihana oli :))) nyt viimeistään kaikki näki kuinka sädehtivän loistava artisti on hän.....eikä säästelly yhtään sitä seksikkyyttään ja lavasäteilyä mikä hänestä niin ainutlaatusen muoti-ihmeen ja musamaailman kirkkaan ykkösartistin tekee :)))) Olkoon Madonna tulossa Suomeen mut niin Lady Gaga on tän hetken ykkösartisti!

Mä ittessäni nään niin paljon samoja piirteitä kyl.....eli on halua provosoida ja pukeutua niin et ihmiset ei aina tykkää....kun haluu omaa itteään tuoda esille ja haluu myös tulla huomatuks ;)))) Eli musta on ihanaa että on huomattu et ihmiset ei vaan kulje ohi ja unohda heti kuka se olikaan vaan että ne mua kattoo ja sanoo että toi mies on aika ihanan ainutlaatuinen ;)))

Mut vaik haluan tulla huomatuks en silti haluu et mua helpoks luullaan...kun jos olemuksellaan tuo seksikkyyttä ja elämäniloo esille niin heti luullaan et jotenkin olis seksii heti haluumassa. Niinku Gagan konsertissa yks mies hiplas mun takapuolta siinä mukamas ihan vahingossa....ja mä hänelle huusin päin naamaa et voisit pitää kätes poissa mun pyllyltäni....ja hän sitten takasin mulle huus et hän ei koskenutkaan oo eikä haluais.....niin varmaan taas ;))))

Mut toisaalta hän kyl selkeesti homo oli ja hänet ihan varmasti oon nähny jossain alan paikassa.....en tota lihaksikasta kroppaa unohda...kyl jossain vielä tavataan ja sit hän on mulle drinkin velkaa ;))) Tai ainakin toivon niin koska hän oli tosi komee ilmestys ja ihan mielellään vois hän vähän mun peppua taputella....mut ei silleen et mun tarttis jotenkin halvaks ja horoks itteeni tuntee ://// Et jotkut kohteliaisuudet ja tavat vois olla....

Sain taas niin ihanan puhelinsoiton tältä eräältä vanhemmalta herrasmieheltä ja hän tiedusteli lähtisinkö ulos syömään joku ilta ja sen samalla vaikka vähän shoppailemaan ;))) Tiedä mitä hänellä mielessä nyt olis liikkunu :))))

3 kommenttia

Torontosta

5.8.2009 03:10

."...ja mä hänelle huusin päin naamaa et voisit pitää kätes poissa mun" Olisit vain hymyillyt kauniisti , se oli ihailu. Olisit ollut imarreltu.

maakf

10.8.2009 22:15

Lady Gaga oli ihana<3. Parempi ku Madonna. Muistatko sen kohan ku Lady Gaga jutteli ja kehu muutamalle eturivissä olevalla ja kehu niiden tyyliä yms. Arvaas kenelle se jutteli pisimpään;)

Puuteripoika

15.8.2009 19:23

Uih.....ihanaa xD Ja sori että vasta nyt huomasin sun kommenttis.....kiva et luet vieläkin mun blogia ;))) Lady Gaga kyl rulettaa now and forever :D