• Puuteripoika

Ens kerralla yksityiselle

Alan niin kurkkua myöten täynnä olemaan tän talven flunssiin ja jatkuvaan sairastamiseen. Erehdyin menemään terveyskeskukseen näyttään tätä mut tais kyllä viimeiseks kerraks jäädä pitkiin aikoihin....

Pelkkää jonottamista ja jonottamista. Ekaks lääkärille ja sit labraan. Itkevii lapsii, mummoja mittaas verenpainettaan tai jotain vastaavaa. Ne nyt vielä menee mut kun olin ottaas jonotusnumeroo labran puolelle niin eikös mun edelle kiilaa joku haiseva spurgu. Se mun edestä numeron ottaa ja istuu viimeiselle tyhjänä olevalle tuolille. Mä olin oikeesti ennen sitä mut se ehti nopeemmin ja röyhkeemmin ottaa mun edestä vuoronumeron. Multa palo pinna ku kipee ja väsyny olin:/

Huusin sille tyypille että opettelis jonkinlaiset käytöstavat jos kaupungissa muiden keskellä on valinnu elää. Sanoin että olin ennen häntä tullu paikalle ja mulla olis ollu oikeus ottaa numero ennen häntä. Tyyppi nauroi ja sanoi että "äläs poika isottele siinä". Korotin ääntäni ja sanoin etten hänen poikansa ole ja hänenkin ehkä kantsis vaihtaa vaatteet kerran kuukaudessa. Ja käydä suihkussa. Mies alko suuttuun ja katsoin parhaimmaks mennä käytävään mun vuoroo odotteleen....

Mä alan pikku hiljaa ymmärtään miks niin moni julkista terveydenhuoltoo koko ajan haukkuu. Oon ollu aika tietämätön sen tasosta kun en oo joutunu juuri yhtään niitä palveluita käyttään. Mut mun verorahoilla ja sillä kovalla duunilla mitä teen voisin haluta vähän siedettävämpää jonotusta. Likaisille haiseville spurguille vois varata jonkun oman laitoksen, josta he sais hoitoa ja opastusta siihen miten elämä laitetaan kondikseen. Ettei muiden siistien ihmisten tarttis heidän kanssaan asioida jos he ei kerran muiden säännöillä haluu elää...

8 kommenttia

Inom

12.2.2013 17:17

Olet töissä eikä työnantajasi tarjoa edes työterveyspalveluita? Jos näin todella on niin ehkä kannattaisi vaihtaa työpaikkaa.

Riquman1990

12.2.2013 18:11

Vaatemyyjillä nyt yleensä "työterveyshuolto" tarkottaa samaa ku lakisääteiset työterveystarkastukset n. joka toinen vuos.

Hienoo, Puuteripoika, et sä oot kerrankin joutunu jalkautuun tavallisen rahvaan pariin! Tosin mä oon sun kanssa samaa mieltä siitä et, Helsingissä vois spugeilla tosiaan olla oma terveyskeskus, johon liitettäs kaikki niiden tarviimat palvelut, et meidän muiden ei tarvii sietää niitä.

Puuteripoika

12.2.2013 18:31

En voi sille mitään mut musta työssä käyvät veroja maksavat ihmiset ansaitsee parempaa palvelua kuin spurgut, pummit ynnä muut luuserit. Eihän täs muuten olis mitään järkee.

Riquman1990

12.2.2013 19:57

Hienoo! Pyri eduskuntaan ajaan noita asioita. Mä saattasin jopa äänestää...

arkadas

13.2.2013 18:57

Ajoittainen vierailu rahvaan seassa pitää mielen nöyränä. Voimme toki tehdä enemmän töitä, maksaa enemmän veroja,
jotta terveydenhuollosta ei tarvitsisi tinkiä, eikä resursseja supistaa...

Entä ensi tai seuraavana vuonna, kun Helsingin terveyskeskusalueet ovat laajentuneet ja terveyspalvelut ovat entistä suuremmissa yksiköissä?
Ja omalla kohdallasi tilanne, ettei ole töitä ja varaa mennä yksityiselle?

Puuteripoika

13.2.2013 20:13

Mä luulen kyl että ainakin Hesan seudulla töitä löytyy jos vaan haluaa tehdä. Ongelma onki et me töitä tekevät kustannetaan näiden lusmujen ynnä muun huijariporukan elämä ja terveydenhoito.

arkadas

14.2.2013 06:57

Kannattaa muistaa, että mainitsemasi "lusmut ja huijariporukat" saattavat olla tahtomattaan - töiden ja toimeentulon loputtua - tuossa tilanteessa. Kuten tiedät, kouluttamaton, asunnoton, mahdollisesti pitkään vailla töitä ollut, on vaikea työllistettävä - vaikka työhaluja voisi olla. Muutaman silmiinpistävän esimerkin vuoksi ei kaikkia kannata leimata. Jotkut ovat puolestaan tehneet tietoisen valinnan "lusmuiluun ja huijaamiseen", se vain on elämän kolikossa kääntöpuoli.

Riquman1990

14.2.2013 19:37

Välillä vaan, kun kattelee noiden työttömien menoo, niin tulee sellanen fiilis, et suurin osa niistä ei ottas töitä vastaan, vaikka kirveellä uhattas.