• Puuteripoika

Dolce & Gabbana

Oon vuosikaudet Dolce & Gabbanaa rakastanu ja heidän aina niin ajattoman tyylikästä mallistoaan. Siks niin päähän ottaakin näiden kaiken maailman säkättäjien syytökset ja boikottipuheet...

Jopa J sanoi mulle et miten kehtaan päälläni pitää D&G:tä ja tukea heidän bisnestään. Hänelle vastasin että kehtaan ja tuun jatkossaki kehtaamaan. Luulen et suurin osa maailman ihmisistä vaan haluu elämäänsä elää eikä politiikkaa jauhaa päivästä toiseen :/ Sais pitää päällänsä vaan kaikkee minkä on tehny ja suunnitellu joku hyvä ihminen tai kattoo leffaa jossa on oikee sanoma. Kuitenkin mua kiinnostaa eniten se miltä vaate näyttää päällä tai miten laadukas joku tuote on. En usko et ainut oon joka näin ajattelee.

Sen jälkeen ku eräs toinen sanoi samaa ku J päätin tilata netistä uutta D&G kamaa. Tuun seuraavat viikot ylpeenä pitämään päälläni Dolce & Gabbanaa! Haluun näyttää et mä teen itse omat päätökseni enkä lauman mukana juokse tuomitsees ihmisiä joita en ees tunne. Kaiken maailman kelarahoilla eläville vihervasureille se varmaan hirvee kauhistus on ettei koko ajan nyrkit pystyssä pilkkaamas oo niitä jotka ei samalla tavalla ajattele. Mun mielestä D&G:llä oikeus on omaan linjaansa ja omiin mielipiteisiinsä. Se taas ei mitenkään liity siihen mitä mieltä mä heidän tuotteistaan oon.

Kun kohta vaalit tulossa olis niin kantsii miettii onko esim. toi se maailma mitä me halutaan. Halutaanko me kieltää kaikki ja saivarrella ku joku ei meidän mielen mukaan elä. Vai olisko ehkä sittenkin parempi vähän relata ja keskittyy nauttiin elämästä ku vielä voidaan. Mä ainakin äänestää aion niitä jotka verotusta haluu keventää. Kohta kukaan töitä ei tee eikä yrittää haluu ku se ei kannata vaan kaikki rahansa kelasta nostaa...

4 kommenttia

OllH

19.3.2015 22:26

Hetkonen. Siis olet aina tykännyt DGstä ja sinulla on DGn vaatteita. Sitten DG kommentoi vastustavansa sinunkin oikeuksiasi (ja oikeastaan laittaa sinunlaisesi ihmiset alempiarvoiseen asemaan) mistä reaktiona on se, että tuet vielä enemmän DGtä. Etkö itse näe ristiriitaa tässä?

En itse koe asiaa niin että ihmisten kimppuun pitäisi hyökätä siksi että heillä on DGn vaatteita tai vaikka turkiksia, jokainen tekee omat päätökset siitä mitä päälleen laittaa, oli se kannanotto - tai usein ei. DGllä on tietysti oikeus mielipiteeseen (toivottavasti sillä ei ole vaikutuksia vaikka Italian LGTB -porukan asian etenemiseen), mutta tuosta tulee ensimmäisenä mieleen että jotain mätää asiassa on. Samaan tyyliin kuin Persujen Sebastian Tynkkysessä. Tai niissä Päivi Räsäsen rakkaissa homotuttavissa joita ei haittaa Päkän puuhat.

Ilmeisesti aiot äänestää kokoomusta? Omasta mielestä kokoomuksessa on nämä ongelmat: rahapolitiikka joka tekee tulo- ja elintasoerojen kasvua (tämä koskettaa sinuakin koska saatat kuulua pieni- tai pienehkötuloisiin), ja liian laaja suhtautuminen vähemmistöihin; saatat äänestää homoystävällistä ehdokasta, mutta samassa puolueessa on niitä joiden mielestä meillä ei pitäisi olla oikeuksia. Ja ne saattavat päätyä sellaisille paikoille missä käsiteltiin esimerkiksi tasa-arvoista avioliittolakia (tai siis sitä esitystä).

En ole muuten koskaan ymmärtänyt mistä kumpuaa vihervastaisuutesi. Ympäristönsuojelun tuomat jonkinlaiset rasitteet tuskin koskettavat sinua ollenkaan koska asut kaupungissa, et omista autoa tai omakotitaloa haja-asutusalueella.

Puuteripoika

20.3.2015 13:11

Mä pystyn itse kyllä hyväksyyn sen et mun kanssa ollaan eri mieltä. Oon pitäny blogia vuosikausii ja useimmat kommentit on olleet mun kans eri mieltä olevilta. Enkä mä siinä näe mitään pahaa niin kauan ku muistetaan hyvät käytöstavat. Musta on aika outoo sulkea jotkut ihmiset pois sen takia että niillä on huonoja mielipiteitä.

Mä kuulun pienituloisiin mut äänestän kokoomusta koska parempaakaan ei tarjolla oo. Musta isot tuloerot ei oo pelkästään huono juttu vaan ne kannustaa ihmisii yrittään. Jokainen tsemppaa ittestään vähän enemmän irti kun unelmana on menestys ja rikastuminen. Jos kaikki olis tasaista niin mitä järkeä olis yrittää ollenkaan ku saman saa loikoilemalla?

Mun vihervastasuus kumpuaa niistä vihreistä joihin törmänny oon. Aika moni niistä on kritisoinu mun oikeutta elää haluamallani tavalla ja kuluttaa enemmän ku mitä heidän mielestä tarpeelllista olis....

OllH

21.3.2015 15:22

Et muuten vastannut varsinaiseen kysymykseen että miksi DGn homovastainen kannanotto saa sinut lisäämään heidän vaatteidensa käyttöä?

Toiseen aiheeseen; täytyy sinun puolustukseksesi sanoa että jos joku vihertävä henkilö on kritisoinut sinua kuluttamisesta, on hän puuttunut aika pieneen ongelmaan. Tuskin pystyt ostamaan sellaista vuorta vaatteita että niiden tuottaminen ja poisheittäminen tekisi samanlaisen hiilijalanjäljen kuin vaikka isossa öljylämmityksellä toimivassa omakotitalossa asuva ja omalla autolla ajava henkilö voi tuottaa.

Itse olen mielipiteiltäni aika vihreä, ja mun mielestä sinun kuluttamisesi tuottama ympäristön kulutus on varsin pientä, hui hai. Eli älä välitä niistä joihin olet törmännyt, iso osa vihreästi ajattelevista suomalaisista on sellaisia jotka vain haluavat että kaikkea alkuperäistä luontoa ei muokata ihmisen tarpeisiin ja me haluamme että tämä maapallo pysyy sellaisessa kondiksessa että täällä on hyvä asua. Se tuskin on huono asia?

Onko omasta mielestäsi pienituloisuutesi kannustanut sinua tsemppaamaan ja toteuttamaan unelmiasi? Itse koen asian niin että kun jumahtaa pienituloiseksi, on siltä pohjalta hankalampi ponnistaa eteenpäin parempaa kohti kuin esimerkiksi keskituloisena. Sen näkee esimerkiksi jos menee hakemaan lainaa pankista. Kun haluaisi säästää rahaa siten että hankkisi omistusasunnon, koska vuokralla oleminen on ainakin yhtä kallista kuin velan poismaksaminen - tai kalliimpaakin - pankista saa helpommin asuntolainan jos oma tulotaso on hyvä. Minikokoisilla tuloilla, joilla kyllä on maksanut vuokraa, ei saa asuntolainaa niin helposti. Varsinkin jos tulot on niin pienet että ei ole saanut kasaan minkäänmoista pohjarahaa.

Ihmisten väliset tuloerot ovat muuten yksi seikka jolla on laitettu eri maita paremmuusjärjestykseen erilaisissa listauksissa. Siitä voi päätellä että mahdollisimman pienet tuloerot se on tavoiteltava asia.

Jatka mielenkiintoisen blogin kirjoittamista, näitä on kiva lukea.

Puuteripoika

22.3.2015 11:54

Kiva lukee kommentteja missä mua ei pelkästään moitita tai arvostella. Sä oot selvästiki lukenu mun blogeja avoimin mielin.

Ostin lisää D&G:tä koska halusin ystävilleni näyttää et itse teen omat ratkaisuni enkä pelkästään muita seuraa. Mä lähden siitä että jokaisen ei tartte mun homoutta hyväksyä enkä mä näe mitään syytä rankaista ketään siitä. Mä oon heidän tuotteistaan kiinnostunu eikä mua suoraan sanoen hirveesti kiinnosta heidän yksityiselämä tai mielipiteet...

Mut siis mimmone maailma olis jos vaan kivat ja oikeet mielipiteet hyväksyttäis? Olisko semmosessa maailmassa edes mulle tilaa koska osa mun lukijoista tuntuu pitävän muakin jotenkin vääräuskosena?

Oon tietty pienituloinen mut en oo ikinä ajatellu loppuelämääni olla. Ehkä joskus pääsen enemmmän käyttään rahaa tai ehkä en. Mut en aio siitä kuiteskaan muita syyttää.

Mun silmiin eilen osui Hesarin nettilinkissä joku onnellisuuslistaus (OECD oisko?). Siinä esim. USA reilusti Suomen edellä oli. Eli ei ne pienet tuloerot onnea tuo vaan joskus saattaa jopa olla haitaks.