• Puuteripoika

Äidin neuvoja

Oman rakkaan äitini luokse mä väliaikaisesti muutin jotta J sais vähän rauhaa miettiä asioita uudelleen. Uskon että hän ennen pitkää ymmärtää mitä hänellä on ja mitä hän ei myöskään haluais menettää ;)

Mun äiti heti vaati selitystä mitä meidän välillä on oikein tapahtunu. Kovasti hän myöskin ihmetteli sitä miten ison metelin J oli nostanu raha-asioista jotka kuitenkin on kahden ihmisen suhteessa niitä pienimpiä juttuja... Mut äiskä niin paljon on elämää nähnyt ja vastoinkäymisiäkin kokenut että hän jos kuka tietää että miehillä on paha tapa takertua pikkuasioihin ja yrittää itsepäisesti omaa tahtoaan läpi saada...

Mun äiti olis jopa tarjonnu mulle rahojaan sitä lentolippua varten mutta en kuitenkaan kehdannu niitä rahoja häneltä ottaa vastaan. Mieli teki mut tiesin että mun sisko olis nostanu taas hirveän metelin siitä niinku hänellä on tapana tehdä jos äiti mulle on jotain maksanu mistä hän tuntee jäävänsä paitsi. Vaikka onhan meidän äiti auttanu häntäkin ihan yhtä lailla. Äitihän tässä jokin aika sitten myi isomman kämppänsä keskikaupungilta ja muutti Kontulaan halvempaan yksiöön. Ja sillä välirahalla hän sitten on tosi ihanasti tukenu meidän molempien elämää...

Äiti sanoi mulle että meidän suvussa ei miehistä luovuta taistelematta ja että mun ei pitäis alistua siihen että mut siirretään syrjään odottelemaan. Ja että tie miesten sydämeen kulkis vieläkin vatsan kautta niinku aina on ollu tapana sanoa....Niinpä hän houkutteli mut käyttämään mun vapaapäivän leipomiseen hänen kanssaan :))) Mun tarkoitus olis illalla herkkukorin kanssa mennä mun kullan luo ja kysäistä jos hän haluais euroviisujen karsintoja mun kanssa lähekkäin sohvalla katsella ja herkkuja maistella. Arvaan että hän on mun poistuttua lämmittäny mikrossa kaupan valmisruokia. Voiskos kukaan semmosen jälkeen kieltäytyä tuoreesta lohipiirakasta, suklaakakusta ja jäähdytetystä valkkarista ;))

Aikamoisen ihanaa kyllä on miten oma äiti pystyy vieläkin aikuisena mielen saamaan heti niin paljon paremmaks ja sen itseluottamuksenkin nousemaan uudelleen mikä on välillä kolhiintunu kun on vastoinkäymisiä ollu....Hän on mulle jatkuvasti muistuttanu että kovin kauaks aikaa ei miestä saa laskea yksikseen koska miehellä on miehen tarpeet ja ties vaikka hormoonien hyrrätessä hän alkais uutta jo etsiskelemään....Joten nyt olis korkea aika sille että mä häntä muistutan siitä mitä kaikkea hän saattais menettää ellei pidä tiukasti kiinni ;)

12 kommenttia

Puuteripoika

25.5.2012 09:49

Ilopillerille tiedoksi että tuun jatkossakin poistamaan kaikki pilkkanaurut ynnä muut halventavat kommentit. Vähän parempia käytöstapoja tai ees pillereiden vaihtamista suosittelisin....

Riquman1990

25.5.2012 14:19

Ei tolle voi ku nauraa. Luulet sä oikeesti saavas "J:n" takas?

Puuteripoika

25.5.2012 17:36

Mun tietääkseni me ei olla edes erottu vaan pidetään pientä taukoa.....

Torontosta

26.5.2012 02:55

Sinulla on hieno aiti.

arkadas

26.5.2012 11:14

Yleensä ne "pienet tauot" johtavat eroon - väistämättä, ennemmin tai myöhemmin.

Puuteripoika

26.5.2012 12:52

Samaa sanoi mun äitikin ja siksikin mulla on kiire nyt sopia nää asiat jottei se tauko kestä yhtään kauempaa....

Ilopilleri

26.5.2012 13:01

Jos tämä olisi todellinen tilanne niin neuvoisin, että nöyrry ja myönnä toimineesi täysin vastuuttomasti, itsekeskeisesti ja toista hyväksikäyttäen. Tunnusta toimineesi väärin ja pyydä anteeksi. Vakuuta parantavasi tapasi ja muuttuvasi, jos vain toinen vielä huolii sinut takaisin. Näe kerrankin oma vastuusi aiheuttamassasi ongelmatilanteessa. Näin siis neuvoisin, jos tämä olisi todellinen tilanne. :)

Puuteripoika

27.5.2012 09:45

Tässä nyt on vaan se juttu etten mä ole hyväksikäyttäny ketään. Se vois olla hyväksikäyttöä jos ei oo aikomustakaan maksaa takaisin mutta niinhän mun tapauksessa ei tosiaankaan ole...

Puuteripoika

27.5.2012 09:48

Ja muutenkin on musta aika kohtuutonta sanoa että mä olen aiheuttanu ongelmia ja ollu vastuuton kun kaikki hyvin tietää ettei nää jutut oo koskaan niin mustavalkoisia. Me puhutaan kuitenkin kahden ihmisen suhteesta ja siitä mä oon kynsin ja hampain valmis taisteleen.....

Riquman1990

27.5.2012 10:51

Millä säkin persaukinen kaupankassa pystyt mitään maksaan?

Sun ongelma on se, et sun koko maailma pyörii sun navan ympärillä. Sä ootat, et toinen toimii aina sun puolesta, toinen joustaa, on epäitsekäs ja käyttäytyy herrasmiesmäisesti. Toisen pitää olla täydellinen sulle, mut se ei tarvi olla täydellinen sille.

Sä käyttäydyt ku "nainen", jonka puolesta miehen pitää toimii joka tilanteessa ja jonka ainoo tehtävä on vaan laittautuu nätiks, levittää pyydettäessä jalkansa ja toimii kotitalouskoneena. Ongelma on se, et sä et oo nainen, vaan mies. Kahden miehen välinen suhde ei voi perustuu elättäjä-elätettävä-suhteeseen, vaan kahden tasaverosen miehen väliseen kaveruuteen. Toisen miehen ei tarvii elättää sua, koska se ei saa sulta mitään vastineeks: sä et pysty pykään sille yhtään lasta yms. Loppujen lopuks sä jäät kuitenkin yksin.

Puuteripoika

27.5.2012 12:28

Ensinnäkin vaateliikeessä oon töissä mut myönnänhän mä ettei se palkka oikein riitä elämiseen....

Ihmiset on kuitenki erilaisia ja osa miehistä selkeesti tykkää että he saa semmosen miehisen roolin ottaa ja ikäänku olla johtajia siinä suhteessa ;) Mulle taas tulee helposti semmonen ehkä jonkun mielestä vähän naismainenki rooli jossa ollaan sen ihanan komistuksen hemmoteltavana ;) Eihän kaikki hetskuparit ees hanki lapsia enkä jaksa uskoa että semmosessakaan suhteessa mies vaatis siltä naiseltaan mitään vastapalveluksia. Tiedän vaikka kuin paljon hetskupareja joissa se nainen siivoaa, tekee ruokaa ja yrittää näyttää hyvältä. Eikä siinä mun mielestä oo mitään pahaa.

Minnami

27.5.2012 20:21

Ei siinä ole mitään pahaa, mutta tuollainen yksisuuntainen hemmottelija-hemmoteltava-suhde toimii vain, jos molemmat haluavat tuollaista rooliasetelmaa. J näyttää kaipaavan tasavertaisuutta. Jos haluatte suhteelta ihan eri asioita, eri roolidynamiikkaa, kannattaa miettiä, onko suhteellanne tulevaisuutta.