Rokkihomokokemuksia

Näytetään bloggaukset lokakuulta 2006.

Olkoon kiukku sitten...

...Jouduin pohtimaan uhkaavaa työttömyyttä (eli ei-pätevien töiden tekemistä pätevien sijaan) tuossa. Mutta tätä pohdintaa kesti vain yhden yön yli, ja tänään minulle tarjottiin sopivaa pikku pätkätyötä vuoden alkuun, joka sopii oikein hyvin muihin juttuihini. Ja joka itseasiassa saattaa viedä vaikka eteenpäinkin. Luen työsopimuksen perjantaina, ja allekirjoitan sitten, jos ja kun pääkohdat ovat ok.Närkästynyt?

Tuo "hymiö" tarkoittaa siis närkästynyttä. Ok. Millainen on vihaisen "hymiö? Haluan sellaisen...
Pettynyt olisi myös hyvä merkki. Kohteena maailma, parikin ihmissuhdettani, ja minä itse.

Vihainen ja pettynyt. Antakaa minulle hymiöt noihin!


Syksy etenee

Tulipa ns. biletettyä rreippaasti viime sunnuntaina. Ja ei se mitään että otettiin valokuvia mutta että videokin... Ja ei se mitään että paita lähti pois mutta että kerrospukeutumista verkkopaitaan ja kravattiin... Ja ei se mitään että karaoke mutta että 'Mombasa'...
ja 'Volga'...

No, syy oli hyvä, kun sai viikonlopun työputken kunnialla loppuun. Ikävä kyllä koko maanantai meni sunnuntaiksi - mutta toisaalta olen jonkun aikaa harrastanut 7-päiväisiä työviikkoja, joten hui hai.

Vapaapäivä teki kyllä hyvää. Kiertelin kirjakauppoja. Palauduin. Pyykkäsin. Olin mielelläni yksin (olen liian harvoin yksin nykyään. Ei ehdi pohtia).

Ja lauantai-iltana leikin dj:tä! Ei, en tanssittanut ihmisiä. Pääsääntöisesti palaute meni niin, että kiitoksia tuli lesboilta ("kerrankin soi Kolla kestää!") ja muutama himpula kävi kyselemässä euroviisuja... Tanssittakoot ihmisiä kuitenkin ihmisten tanssittamiseen pyrkivät tahot vastedeskin. Onhan teitä.