• oscari

Masturbaation päivä

Tänään 7. toukokuuta vietämme kansainvälistä masturbaation päivää. Teema on aina ajankohtainen ja se koskettaa meistä melkein jokaista. Aihetta on käsitelty kirjallisuudessa kuten myös elokuvissa ja televisiossa. Yleisesti voidaan todeta, että varsinkin Aidsin ja koronan aikana masturbaatio on ollut terveellisin seksuaalisen näytinnon muoto.

Elokuvan vaikuttavin, ainakin itselleni masturbaatiokohtaus on ollut Petro Almodóvarin elokuva La Ley del deseo (Intohimon laki), jossa Antonio Banderas masturboi melkoisen tyylikkäästi.

Toivottavasti sveitsiläisen tohtori Samuel Auguste Tissot’n kaltaiset ovat sukupuuttoon kuolleet. Suureksi osaksi hänen toimestaan Masturbaatio käsitettiin erittäin negatiiviseksi toiminnaksi ja sen estämiseksi kehitettiin niin erilaisia laitteita kuin menetelmiäkin.

Hyvää masturbaation päivää jokaiselle sukupuoleen ja ikään katsomatta!

Patsas Sukuha-temppelissa Javan saarella
Patsas Sukuha-temppelissa Javan saarella

Kirjoitettaessa soi Tom Robinson - Glad To Be Gay

1 kommentti

JuhaniV

8.5.2021 20:46

Tohtori Samuel Auguste Tissot on uusi tuttavuus. On karmivaa, kuinka yhden asiantuntijan virheelliset ajatukset saattavat vaikuttaa miljoonien ihmisten elämään. Merkittävää on se, kuinka innokkaasti kirkolliset tahot ottivat käyttöön hänen ajatuksensa. Käsitteellä synti he koettavat meitä hallita.

Tänä päivänä itsetyydytystä pidetään hyödyllisenä tapana erityisesti miehen eturauhasen terveyden kannalta. Tieteilijät väittävät säännöllisen eturauhasen tyhjentämisen varjelevan eturauhassyövältä.

"Tyylikäs" masturbaatio esitetään myös elokuvassa Call Me By Your Name. Nuori pääosan esittäjä masturboi persikan kanssa. Varsin luova idea.