• oscari

Homojen asia etenee!

Vaikka kaikkien persujen aviomies tuki kaikin voimin ranskalaisten hörhöjen mielenosoitusta tasa-arvoista avioliittolakia vastaan, niin ensimmäiset uuden lain mukaiset avioliitot on jo solmittu.

Mutta lisää takaiskuja on tulossa persupuolisolle!

Pariisin pormestari, joka on eräs koko Ranskan keskeisimmistä viranhaltioista, on nyt uudelleenvalittavissa.

Tätä pormestarin virkaan on hoitanut vuodesta 2001 lähtien sosialisteja edustava Bertrand Delanoë, joka on valittu tehtävään avoimesti homona, mutta pätevänä tehtävänsä hoitajana.

Nyt tulevissa vaaleissa pääoppisiotiopuolue UMP on päätynyt valitsemaan omaksi ehdokkaaseen neljän muun ehdokkaan joukosta Chevan Tieu-nimisen kanditaatin.

Tämä valinta on varmaan kuin paha painaisuni herra Soinille, sillä tämä 50 -vuotias henkilö toimii pulueen kansanvälisten ja etenkin Aasian asioiden sihteerinä. Hän on syntynyt Kambodsassa kiinalaista alkuperää olevaan perheeseen. Siis hän on kaikin tavoin erilainen kuin ns. perusranskalainen, jos sellaista nyt onkaan olemassa.

Kaiken lisäksi Chenva Tieu on avoimesti homo. Eli on mahdollista, että maailman kaunein kaupunki säilyy edelleenkin homojen johtaman yhteisönä.

Kysyä siis sopii, että minkä puolesta Soini Pariisissa mellakoi? Ranskalaisten vain UMP:n kannatajienko puolesta? Ettei vaan takana olisi olleet Vatikaanin uskovaiset hörhöt rajoittuneine maailmankuvineen ja erilaisine henkiolentoineen?

2 kommenttia

oscari

31.5.2013 01:29

Kiitos, olet oikeassa. Hänen on todettu vaalikelvottomaksi ja syynä ovat tekemättömät rahoitusselvitykset vaaleista. Kielto on voimassa tämän vuoden, joten Soini saa hengähdystauon.