Der junge Herr Kliffa

Näytetään bloggaukset helmikuulta 2008.
Edellinen

nettihoro

mul on 3 blogii, oon myspaces, facebookis, qruiseris, manjamis ja gayromeos. yhdessäkää deittisysteemis mul ei o mitää järkevää infoo itestäni koska en oikeesti voi uskoo et voisin tavata ketää netin kautta. iha ekaks mua vituttaa ku pitää alkuu luokitella ittes bi/homo/kaapis/top/bottom/femme/trans/whatever ja seuraavaks mul menee hermo ihmisten profiileihi ja siihe läppää mitä niil on itestää siel. tai ku se jatkaa samaa rataa et jako kahtee, valitse puoles ja pysy siel.

ja ku mä en oikee sovi kumpaakaan jengii. onk mus kuin pahasti klappii? mones mieles varmaan istun tosi kliffasti perus-jurpojen mielikuvaa homost, se on mulle ihan fine. mut sit tulee tää issue homojen joukos, et mis jengis mun pitäs pyörii? mua ei nappaa homobaarit sinällää et se olis ainoo oikee way to go jos tykkää munast mut sit mua kans korpee pokailla heteropoikii kuppilois ja yksinäs aina päätyy himaa tai sit kaverin sohval mikä jees, arvostan ja oon kiitollinen ettei tarvi helsingin kaduil öitää luuhata ja aina meil on hyvää läppääja hauskaa ja kaikkee mut ju nou, se on tyttö eikä voi antaa mul mitä aina välil haluis.

oon käyny treffeil vime aikoin, iha jees, ihan ok, mut silti ei o eniten kolissu. kukaa. en tiiä onk mul kriteerit niin korkeel ettei kukaa kelpaa. on tietty, miks ei olis. enhä mäkää o kellee kelvannu. mut mul ei o samal taval kriteerei mitä oon huomannu et muil on. ei mul ulkonäöl o välii (kunha on tatskattu ruottalainen punatukkanen pitkä luikku seilori) eikä millään.. siis törmänny tosi kusipäisii tyyppeihi kans elämässäs ja nettielämässäs ni ei natsaa.

mut oikaskaa joku jos oon iha vääräs. seki on mahdollist.

pelsel tuli känkkäränkkä kylää. nyt ostaa juomaa ja turrutamaa tuskaa kaverin lattial.
****
mut sit alko piristää ku löyty tää klippi. niin joka taval täydellinen biisi ja video.
http://youtube.com/watch?v=NY2kO5DNozA


palkka

tuli tänää, ja vaan 2 vko myöhäs. kide kaikil osapuolil. sain maksettuu visan minimilyhennyksen, kaveril massit ja tavallaa funssaa pitäskö ne ray banit lyhentää saman tien stokkan tililt.. toisaalta ei huvittas ku olis kivaa vaan ottaa huikkaa tänää ja kaikkee. ai nii ja pitäs alkaa ostaa protokankai ja kamoi. eli jyrkkä ehkä stokkal, sen saa maksettuu osissaki.

ja alex on mun messis hollannis. se on vissii aika guru siel (ja sinkku ja homo kute mun ope anto vinkkii sen numeron antaessaan..) ja iso nimi ja lahjakas jampa ja kaikee. et pullat uunis kai sit ihan ok.

eilen voitin 30 € tuplapotis illal ennen ku mentii kattoo top chef kaveril. ja olin kasvohoidos, mul tehtii timanttimikrohionta. se oli ihanaa kaikki hieronta ja kaikki mut sit ku alettii koukkii mustapäitä alko vesi valuu silmist. sama kulmien nyppiminen sattu jotenki ihan sikana. ei mul itel koskaa niin tuskan kautta oteta kulmaa nätimmäks.

mun eka proto alkaa olee suht valmis, enää muutama kerros ja sit systeemi kasaa. täst tuli sittenki ihan kiva päivä, jos vaik tulis sittenki ihan kiva elämäki.


valitust

oli kliffa lukee eilisest iltksest mikko (jonkun) kolumni siit marski-animaatiost. ees joku järjen ääni ihan julkisestiki tullu asiaa. ihmiset vaan niin sekasin ja nin v*n tyhmii.

ja edelleen must toi kolmosen aamu-juontaja on niin kuuma.. anyday..


pää

kolisee.

ajatus katkol, hakemukset menny, väsyttää ja tekis mieli ottaa torkut hyvinkin tapojeni vastasesti. päiväl nukkuminen on must.. no, ei mua varten.

huomen jatkuu paperihommat, kaikelaiset. pitää piirtää ja kirjottaa, selvittää ja hakee. ja mua vaan väsyttää. ei ees jaksa reagoida selviin ärsykkeisii. viel vähemmä jaksas selitellä mitää, kellee. eikä onneks tarvi.

bloody hell, pakko ottaa torkut. koitan sit kestää sen morkkiksen ja piiskaan itteeni.


meilii

hirvei määrii menny meilii eri paikkoihi, et ihmiset ottas yhteyt ja et sais kaikkee info ja yhteyt ja tapaamist ja sillee. sit seuraavakas alka anaputus et apurahaa, sponssii ja jeessii. et kankai ja rahaa, diilii ja ystävällisyt.

ja sit pitää alkaa soittelee perää et mis v*s mun palkka viipyy. pitäs maksaa iteki palkkaa eteenpäi. kyl on ankeet.


sinkku

ku aina miettii sitä ettei koskaa tapaa ketää ja kuolee yksinää jouluaattona himas kinkkusäilyke kädes.
nyt niin v*n tiukat kriteerit et joo joo milanen pitäs kundin olla et mä olisin liekeis ja eihä sellasii vaan niin paljoo oo, jos yhtää.
mut sit mietin et mä haluisin tavata itteni. siin olis niin kova pariskunta, pelseX2.


marseilles

mun hanskat on niin nätit ja valkeet nyt. marseilles rulettaa. Etelä-Ranskan satamakaupunki Marseilles oli saippuanvalmistuspaikkakunta jo 600-luvulla. Marseilles-saippua on nykyisinkin tunnettu tuotemerkki. Mutta vielä 1500-luvulla saippua oli ylellisyystuote, eikä se ollut kaikkien saatavilla. Marseilles-saippua on tunnettu ranskalainen tuotemerkki. Sanotaan, että niiden valmistuksessa noudatetaan ohjetta, joka on peräisin 1688 annetusta "saippuankeitto-julistuksesta", jonka antoi Aurinkokuningas Ludwig XIV. Alkuperäiseen Marseilles-saippuaan käytettiin rasvana ainoastaan oliiviöljyä. Myöhemmin muitakin kasvirasvoja otettiin käyttöön. Marseilles-saippua valmistetaan edelleen perinteisellä patakeittomenetelmällä. Tällä menetelmällä saippuanvalmistukseen kuluu aikaa kaksi viikkoa. Kasviöljyä ja natriumkarbonaattia keitetään 10 tuntia. Syntynyt saippua pestään ja sitten se saa tekeytyä kaksi päivää. Tämän jälkeen saippua kuivataan lämpimässä. Suomessakin valmistetaan tällä perinteisellä menetelmällä saippuaa pienissä saippuayrityksissä.

kuka olis uskonu?


excellént

uus i-D ja uus bon hallus. kyl se alkaa uus huominen taas paremmin. bon on ihmeen hyvä ja ihana lehti kans. ruottalaiset niin nokkelaa ja kliffaa possee.

ostin marseilles-saippuaa stokalt tänää ku parit valkoset nahkahanskat pitää pestä. samal voi sit ittees hieroo sil, tule hiuka laventelin tuoksuu kroppaa. jos vaik joku tykkäs hinkata pelsen hienoa, valkeaa ihoa.


italia

luin jostai et tai siis kaveri oli lukenu jostai et jossan päi italiaa asuu joku posse saarel ja ne ihan sairaan tervei ja pitkä-ikäsii. et pelkkää tummaa suklaat ja törkeit määrii punkkuu ja ne on ihan et ool rait, siisti elämä. tottakai siin kupees kaikkee et paljo kasviksii ym mut noin periaattees tummaa suklaat (86% o jees) ja punkkuu. mut mul se et mä en vois olla ilman ruisleipää kuitenkaa. salosen leipä parast ku siin ei ollenkaa hiivaa ja pelkkä ruisjauhoo ettei mitää pelle vehnää sotkettu joukkoo. ist gut.

mut sit tulee tää et pasta vaan ihan sairaan hyvää vaik se onki ihan pointless ruokaa noin muute. eikä mitää soosei, suolaa ja voita. niin hyvää. mä aikoinaa söin pelkkää makaronii yhden kesän. oli kätevää halpaa ja helppoo mut mul iski sit kyl aika styrkki anemia. ja se kesti kauan.

juustot toimii aina ja sit ku komppaa pastaa juustol siit saa kyl ihan mieltsii ruokaa. vitsi ku tuli nälkä. pähkinät olis jees tähä välii kans.


kahvii

Kahvi on kahvipensaan paahdetuista pavuista uuttamalla valmistettu, useimmiten kuumana nautittu juoma. Se sisältää kofeiinia, joka on piristävä alkaloidi. Tavallisessa suodatinkahvissa on kofeiinia keskimäärin 90–100 mg/100 ml.

Historia tuntee useita henkilöitä, jotka ovat olleet kahvin suurkuluttajia. Tunnetuimmat heistä lienevät Napoleon Bonaparte ja kirjailija Honoré de Balzac (1799-1850), jonka kuolinsyyksi on kirjattu "ylityö ja kahvin väärinkäyttö".

On hyvien tapojen mukaista juoda ainakin kolme kupillista.

Suomalaisen kahvinjuonnin historian alusta lukien Suomessa on toiminut satakunta kahvipaahtimoa. Nykyisin niitä on vain kourallinen. Kaksi suurinta ovat Gustav Paulig Helsingin Vuosaaressa ja Meira Helsingin Vallilassa. Niiden lisäksi alalla toimii mm. Robert's Coffee -ketju; tamperelainen Mokkamestarit vuodesta 1990; Reilun kaupan luomukahveja paahtava Andesa Cafetoria, etupäässä tansanialaista reilun kaupan kahvia paahtava Tampereen kehitysmaakauppa; kahden porilaisen paahtimokahvilan yritys CafeSolo; Toijalasta Wayne's Coffee -ketjulle toimittava Fresh Coffee Roastery; sekä pienikokoinen Porvoon Paahtimo.

Edellinen