Der junge Herr Kliffa

Näytetään bloggaukset lokakuulta 2008.
Edellinen

roadtrip

lähden tänään sit reissuu. meen eka hesaa pariks päivää, nään kaikkii upeit kavereit ja tietty tärkeimpänä nään poikkiksen. aika jeessii kyl.. ja sithän on se et ajattelin ihan virallisesti esitellä mun beiben mun kavereil. meil aika silleen tiivi kaveripiiri kouluajoilt mut ne ei o viel tavannu mun seilorii. ku mä tapasin mun yhden kaverin uuden poikkiksen aikoinaa en sanonu sil sanaakaa koko illan aikana. moon sellanan hassun hauska, et pelse se aina keksii ja keksii.. mul ei ollu sanottavaa. ja nyt mietin just et olisko korrektii ettei kukaa myöskää puhuis mitää mun uudel poikiksel ku treffaavat.

mut nii, oon kolme viikko reissus. alkanu jännittää. tavarat pitäs pakata, käydä ostaa lääkkeet reissuun, löytää laukku minkä kans sit kulkea amerikan katuja.. öö, oli mul muuta? ei just nyt tu mielee. ajatus pyörii just nyt illan riennois poikkiksn kaa ja sit seuraavaks huomises ja pyhässä päiväkännissä ja sit ollaanki jo ihmettelemäs golden gatee.


väsky

edit. tää imagen juttu tuksust on ihan vitun mahtava. PAM!! must tuli taas fani.
-------------------------------------------------------------------------------------
moon hirmu väsyny mut alkanu jännittää vissii toi reissu ny hiuka ja heräsin tosi varhain ja nyt mietiskelen elämääni. uus imag ja man odottaa lukemist. imagen kannes on tukiaisen johanna ja se on saatu oikeestaa aika nätiks siihen. kans ku on mustavalkonen kuva ni ei näy se röyhkee tan in-a-tube (and we're talking orange..) ja meikkiki on toista ku se karsee pnkki ähellys mikä sil yleensä ammuttu naamaa. son mystinen karaktääri, tukiainen. mähän olin alkuu tosi kovastiki fani tavallaa (ja siis sillee way before kanerva) mut sit tuli just tää kanerva sähellys ja mul meni ihan maku koko akkaan ja nyt sit taas ku son saanu niin paljon kuraa päälleen jok suunnast ni alkanu miettii sit et kuka on johanna tukiainen.

eiffel-torni on must yks kauneimpii ja nerokkaimpii rakennelmii mitä on olemas. vaikken sillee hirveest diggaa tavallaa pariisist (vaik samal tietty en sitä ihan dumaakkaa) ni eiffelis on jotain ihan kreisin upeeta. ollaa runsaa viiko pääst vegasis ja siellähä sit oliki jo kopioo ja pienoismallii kaikist jutuist. en tiiä, täytynee oikee perehtyy asiaa paremmi.


kreisinessii

huomen töitä, sit 4 vko vapaa ja hullu reissu edes. alkanu hiuka jänskättää kyl mut sillee hyväl taval. kaverin tyttöystävä on varma et meit nirhataa matkal mut mä en usko siihe yhtää. hengis tullaa takas ja upeesti. et ihan kauheeta on se et pelsen juttuun tulee taukoo.. mut ei ennen perjantaita.

viikon pääst ollaan los angelesis vaalivalvojaisis.


vaalit

mä äänestin, hiukan yllätin ittenikin puolueel, mun ehdokas pääsi varalle, eli melkee messis. ja nyt ku katton mtv:n sivuil tilastoo ni onk se sit ihan oikee ymmärretty et kokoomus ja demarit suurimmat puolueet mut et vihreet kolmanneks suurin turus? olenk ymmärtäny oikee? no olen olen, ei se siittä muutu. mut mä en äänestäny vihreit. ei löytyny ketää tarpeeks nättii hinurii kuka olis saanu mun äänen ni annoin sit tytsyl ääneni. för att bli bruna. tänk. mun täytyy nyt keittää kaurapuuroo ja lähtee juntusen kaa lenkil.

pitääk pelsen olla ehdol ens kierroksel kans kuntavaaleis? jos sitä kautta perustais sen oman ministeriönsä sit.


diana

jumittanu youtubest kaikkii dianast kertovii lpänderei. mun suosikki so far oli diana her life in jewels et millasii koruu ja tiaraa käytetty milonki. mun ollu jotnki vaikee sisäistää ja ymmärtää et diana on tosiaan olu niin nuori ku koko show on alkanu, et esim. viljalti nuorempi ku mä nyt siin vaihees ku ne reissas ja olu hewittii ja kaikkee. ja silti se näyttää niin.. noh, julma maailma mis eläny. jut alko pyörii yks ohjelma osa 1/20 eli mul pitk aamu edes vissii, onneks on myrsky ja mul on kahvii ja ruisleipää.. kans metwurstii ja paprikaa (keltast ja punast), edamii ja tomaattii. oman puun omenoita kans vasus vieres ja sit kananmunii vois keittää tai paistaa. et kunnon aamiainen.

ja charles edellee vaan mua mietityttää. aika paljon, et diana ollu 16 ku he ekaa kertaa tavannu ja charles jotai 30 kieppeil hiuka vajaa vissii. must siin jotai dirtyy.. toisaalta ku ite olin teini en mitää muuta halunnu ku hiuka vanhempaa setää panemaa mut ojennuksee. nuoremmat ei o koskaa kiinnostnu mua. mut niin, et kuin pal chrlesis on ollu sit se eläimellinen vetovoima ja kuin pal ollu se et prinssi ja ihan ok näkönen (some might say) ja et kuningas to be ja vitusti massii? ku muutamassakin eri lähtees tullu vastaa juttuu et charles oli tiettyjen piirien (sisäoppilaitoksii, aatelisii tyttöi) pin up boy. diana ja charles tarinan mukaa tapas 13 kertaa ennenku ne meni naimisii.

sit näit juttui, kuka uskoo ketä, kuka tulkitse miten. mut mut.. kun katoin yhden dokkarin dianan salasist nauhoist ni must tuntuu et dianal oli.. mua alkanu kovasti kiinnostaa enemmän koko tää draama..


vapaata

ihanaa, mul on tänää vapapäivä. et ihan koko viikonloppu vapaata ja hengailuu. mul on missio mennä kattoo yhtä jumpperii kaupan, mennä kattoo kaverin kämppää josko muuttasin siihe ku hän muuttaa eteenpäi piakkoin, mennä juntusen ja kaverin kaa kävelyl ruissaloo. et busy day edes, on kyl.

eilen näin ihan takuuvarmasti stellan ja rokkihomon, muita en. yhtä jamppaa epäilin roope2 (hmm..) mut en menny sen enempää huutamaa et olek se sää ja kuka sä oot. mun ajatus äänestää rkp:tä dumattiin eilen hiuka sillee.. noh, mul tarjottiin eri tahoilt toisii tapoi ottaa ensi askel kohti ruotsalaisuutta. ja muutenki en tiiä olisko se sit aika koittaa suoraa ruotsalaiseks iman et ottas välitransformaatioo suomenruotsalaiseks? eli listal olis nyt sit
-luettava miika nousiaisen "vadelmavenepakolainen"
-päivitettävä vaatekaappi sisältämää enemmän ruotsalaisii merkkei
-alkaa käyttää asusteis enemmän keltaista ja sinistä, ja tietty kultaa

ja mul annettii eilen vinkkii et mul on löytyny uus tuote, raamattu. sillee niinku muotilehtenä. bloody genius.

http://www.illuminatedworld.com/products/

ja sielt tietty "swedish products" koska muut ei o sillee worthy. et kiitti vinkeist stella. tos opukses yhdistyy mun lempiasiat; fäshön, jeesus ja hyvällä maulla toteutetut ideat. ja tietty se svenska talande bättre folke. ja kun mä haluan mun elämään raflaavaa tyylikkyttä.

mul pyörii taustal taas queen, ku se on vaan niin hyvä elokuva.
---------
nii siis son tietty the queen mikä pyörii taustal. leffa, ei bändi. vaik bändiki vois pyörii ku oj då miten hyvä se on.


kahville

kaveri soitti yllättäen onkin turus. mennää aamukahvil ennenki meen töihi, en o tehny sitllast hetkee. kreisii. mua väsyttää, nukuin hiuka heittelehtien taas ja ajatus et vaapun frouwatten kans taas päivän ei innosta. mut tänää mukava porukka töis ni ei se sit ookkaa ihan kamalaa.. kai.. odotan et saan duunii muualta ja sit laitan eloni kuntoo. poikkis muuttaas mun kaa kimppaa täs pian, kunha palataa amerikast. tää hiuka syö mua, et beibe asuu niin kaukana ja sit viel puolet ajats pois ku töis. et olis aika paljo jeessimpää jos kaveri olis hollil ja vieres ja aina käytettävis ja valmiina. ja jos mul sais sn duunin ja kämpän ja kiken kondiksee ni solis upeeta.

en tiiä kuin pal tohdin juoda kahvii ennenku meen kahvil ettei tu ripulaa..


torstaina

*päivitys: hirmu hankala kirjottaa näit työhakemuksii. ku sama jaappa aina vaan joo mut sit kans ku pitää ittees niin kovin kehuu. enkä ees oo suomenruotsalainen.*
-----------------------------------------------------------------------------------------------------
mulla on vapaa, huomenna duuniin, ja kait sit lauantaina kans, en o varma. mun kaveri tekstas mul et baarii ku ei o nähty aikoihi ja molemmat seukkaa merimiehen kaa. sit hetken pääst tuli viesti et "pitäskö xxxx kans pyytää ku seki on pannu seilorii?" ja mikäs siinä, tottakai. mä olisin valmis ihan jo parjantaina mene ulos mut sit jos la duunii ni ei o kiva, mutku men o varma olek mä siel duunis. ku haaveilen et olis la vapaa ja sit olis ollu ihan kunnin viikonloppu ja sit ens viikon sunnuntaian mä meenki jo hesaa. voisin vaik esitellä mun beiben mun kavereil. sillee ihan virallisesti. ja sit osin mein pitää kans beiben kaa lempii hirveesti ku ei sit nähä taas monee viikkoo..

moon miettiny asiois ja elämää. mulla on niinku eilen sanoin ne muutamat jutut mieles mitä elämält haluisin ja sit oon koittanu tehä asiois sen etee et saisin hommat rulettamaa. jos haen töitä jostai ja soitan perää ja kaverit sanoo et "hei me palataa asiaa" ni sehän on sillee "ei". mut mikä mua hämää on se et jos sanotaa ei ni miks ei sit sanota ei? sama mua kyrsii ku hakee kämppää et täytyy tehä se kirjallinen tarjous/hakemus ja son sit sitova. menee aikaa ja samaa aikaa ei voi oikee hakee kämppää mistää. mikkelin uus piispa ei hyväksy homoliittoi, se must se nyt ei o ylläri ku kattoo milt paappa näyttää, ei niinkää retee jamppa. mä en kans ihan tajuu tota hk:n mainost mis se paksu jenkki lähtee suomee. onk se niinku vaihto-oppilas tai jotai? mähä halusin hirveesti nuorena vaihto-oppilaaks, olisin halunnu englantii, en amerikkaa. nyt taas tilanne ihan toisin, mua ei oikee britteihi sais millää.. mut amerikka olis jees.

tost mist mopsin ja jphkin kans tais siis kommentooivat ni son ihan totta. jos alkaa kroppa präkäämää vitutuksen takia on vissii viimiset hetket alkaa tekee juttui et sais elämäs oortninkii. mulla alkaa sit joulukuun alust uus elämä. tai tavallaa jo nyt mut oon menos reissuu koko marraskuuks ni siin ei oikee ehdi paljoo sit toiselt mantereelt laittelee.. et sen jälkee. mul yks sukulainen ku on tehny katkeruudest taidetta, son tavallaa upeeta kattoo mut samal ei ite ikinä haluis katkeroituu, ei sit niinku yhtää. ja olen kans kelaillu et mun täytyy vaan alkaa skarppaamaa mones mieles koska jos ei ite tee mitää elämäs etee ni sen katkeruuden saa helposti aikaan ja sit ku sekin on kuitnki vaan sitä et mist katkeruus johtuu on ettei o ite omaa elämääs handlannu ja ollaan kateellist muil ketkä on elämäs handlannu ja siit sit jatketaa, kaikki on kaikkien muitten syytä paitsi ittes. kyl kyl, pitänee tuo JPHki vasiten kutsuu ranneliikkeen turun jaoston miitinkii, mopsi siel kuitenki jo turkulaisena on ja sit ku stella tulee aina kaukaa hesast saakka ni onhan se oikeus ja kohtuus. mä tarviin lisää kahvii.


levoton

mulla juilii sisällä suuri levottomuus. kaiken suhteen ja joka tavalla. suuret asiat pyörii päässä ja pitäs keksii mikä on oikea suunta. nyt tuntuu että hukkuu. ja kroppa alkaa symppaamaan ja luhistumaan. ja kun ei voi ketään muuta syyttää kun itseään. ei ketään. ja sehän se vasta juiliikin.

beiben kans nähdää ens viikol. son kivaa ja sitä odotn. sit mennäänki amerikkaan. sitäkin odotan. mulla on työhuone hesassa. ei järkee mut on ede joku linkki johonkin suuntaan. mua ahdistaa ja mietityttää. ja on flunssanen olo. ja tänään joudun meneen taas töihin vaikkei yhtää innostais. mut saapahan rahaa. edes sen minimipalkan verran. blah.. vali vali vidu vidu, katto pelse peilii ja tee jotai ratkasui ku vois viedä hiukan etenpäin.


ihme

mähän periaattees ihan tykkään työstäni, sillee et fine mukavat työkaverit asiakkaat ihan keskimäärin ok ja wow wow. mut nyt ku on pari päivää lomaa eli saikkuu (mun tauti on "Huimaus" ja must siin vahvasti viktoriaaninen fiilis..) ja huomaa miten kiva on herätä ilman et pitää mennä sinne töihin happanemaan, et ei ookka sitä ahdistust ja masennust ja vitutust. et kai se kannustaa sit lopulta hakemaa uutta ja parempaa elämää.

ja ku en paljoo pyygä elämält, sen kämpän vaan ja poikkiksen sinne saman katon alle. toisaalla hiukan tuskailtii asuntolainaa ja .. no, muutamas keskustelus eri ihmiset jotenki tuntunu olevan hunona siit et homot liikaa koittaa saada heteroo elämää.. ja mä en tajuu. mullekkin on muutamaa otteese sanottu et pitäs jakaa toosaa enemmän, etten o kunnon bomo jos en o haaralavettina vessas. tai jos haluun vaikka sormuksen sormeeni ja yhteisen oman kämpän kuten rokkihomoki sano jotenki pettää homouden (en jaksa millää täs vaihees kaivaa sitä tarkkaa läppää esii..) ja ei.. kun pelse ei jaksa ajatella tollasii, kun mu ei jaksa kiinnostaa miten pitäs olla ja miten ei pitäs olla ja kuuluuk nyt näin tai näin. ketä vittu kiinnostaa? mun poikkis ei haluu kihloihin eikä se hluu puhuu häistä tai siis hänel häät on enemmän heterojuttu ja se on mulle fine, mut mua taas ei oikee saa maistraattii rekisteröimää suhdetta, must son taas vääräl taval homoo, se ei o mua varten. moon ihan valmis ottaa asuntolainaa poikkiksen kaa, se ei mua pöyhäse onk se muista liian heteroo tai mitä, ihan kivasti saan handlattuu et käydää yhdes sales lauantaisin ostaa stokelt viikon safkat ja mietitää yhdes mite saadaa elämä diilattuu, ihan fine, mä en haluu lapsii vaik olisin ihan superhyvä isä, mä en haluu rekisteröidä suhdettani vaikka se olis kuin.. mitä tahansa, mut silti mä haluisin jonkun pienen jutun, sillee "lupauksen" et täs ollaa yhdes (joo joo sei merkkaa mitää) mut sit taas.. onk se liian heteroo? mut eik tää koko puskas huoraaminenki o ihan vaan heteroitte normien mukaa elämist? ja miks oikeestaa kukaa es jksaa liikoi miettii mitää nprmei?

must kliffaa et rokkihomo osti asunnon pölhön kaa (mut ei siis mitää hajuu et mist..), must kliffaa et muutama muu saa parhaat kiksit anonyymist vessaseksist ja puskapanoist, must kaikki on ihan vitun fine, kunha mun ei tarvi alkaa liikoi tilittää muille miks haluun mitäki. mut jos mä haluun kihloihi ja poikkis ei ni siin on hiuka sit must keskustelun paikka. mut sitä keskusteluu en käy täällä. siks mä tykkään mun kavereist ja ystävist, et ne ei jaksa murehtii mitää mitä muyt miettii tai mite mun pitäs olla ja urittää, ne on vaan happy jos mä oon happy.

ostin eilen queen elokuvan. son hyvä vaik helen mirren onki a bit too thin ollakseen kuningatar. tolppamaiset nilkat oli saatu hyvin topattuu, charlesin näyttelijä oli a bit too handsome ja kaikkee mut hei kysees elokuva. ja elokuva mist siis todella pidän.must vaan hassuu tavallaa et just lukemani dianan elämäkerran mukaa diana ja prinssi philip oli ihan sillee frendei, et ei ollukka niin vittumaist kiristelyy ku esim leffa antaa ymmärtää, vaik mulla sii sollu kyl monist muist kirjoist vahvasti se kuva et kuningasperhe ei oikee digannu dianast.

Edellinen