Der junge Herr Kliffa

Näytetään bloggaukset huhtikuulta 2008.

hampaat

moon pitkää kelannu et miks jengi valkasee hampaita. mul kaikkee muuta mitä duunaan ulkonäköni etee mut se ei koskaa tullu mielee. aikoinaa käytin valkasevaa hammastahnaa mut ku ei siit mitä tuloksii tulu ni mitä sin sit oli järkee. mä kyl röökaan ja juon kahvii iha röyhkei määrii (joo ei saa ei tee hyvä) eli mun hampaat muistuttaa esikkoo väriltään. mut sit mitä oon alkanu haluumaa on kultahammas. sille madonna 92. ei ees tarvis repii hammast pois ku ottas vaan kuoren.


saldo

2 mustaa perusneueletta. niit ei koskaa liikaa ja ku ostaa edukkai ei ees haittaa jos ja kun klottaa rinnuksillee. selected itse asias ihan alkanu tekee kliffaa kamaa.
1 musta perusneule. tiger of sweden, iha vaa siks et.. no you know habada habada habada sweden. ja niit.. (lue ed.).

käytii lunssil bf:n kans, söin porsasta koska päätin ottaa pestin hulluuteen. ja siiderin. bf osti kengät ja 2 paitaa. ja joi viiniä lunssisl. eile juotii maailman parasta skumppaa baaris. ja mietittii jos lähtis täyttää vuosii reykjavikin kulmil.

tajusin et mul, joo, on työpaikka, mut se ei estä mua hakeest toista. palkas ei vissii olis eroo mut kun ei se raha onnee tuo ihmisel.
***
raha ei tuo onnee, siis, mut vaatteet tuo.


jännää

wikipedia kertoo et Narkissoksen täytettyä kuusitoista vuotta, hän lähti vaeltamaan metsään, jossa nymfi Ekho huomasi hänet. Ekho rakastui Narkissoksen ulkonäköön ja alkoi seurata häntä. Mitä kauemmin hän seurasi Narkissosta, sitä enemmän hän tätä himoitsi, mutta hän ei voinut kuin odottaa, koska Hera oli aiemmin rangaistuksena tämän suulaudesta estänyt tätä puhumasta ensin. Kohta Narkissos pysähtyy ja huusi tovereitaan: "Kuka on täällä?", johon Ekho vastasi: "Täällä!" Hämillään nuorukainen jatkoi: "Tule tänne!", ja Ekho vastasi samoin. Uudelleen ja uudelleen Narkissos huusi, ja äänen pettämänä lopulta pyysi: "Yhtykäämme täällä!", johon Ekho huudahti onnellisena: "Yhtykäämme!" ja ryntäsi rakastettunsa kaulaan. Narkissos pakeni tältä huudahtaen: "Irroita kätesi! Mieluummin kuolo kuin että koskaan hyväilisit minua!" Ekho vastasi: "Hyväilisit minua", ja pakeni syvälle metsään torjumisen masentamana. Ekhon ruumis riutui pois, ja vain hänen äänensä jäi vastaamaan kutsujille kukkuloilta.

Samalla tavoin Narkissos torjui kaikki muutkin, ja lopulta yksi torjutuista pyysi jumalia kieltämään tältä sen, mitä tämä koskaan rakastaisikaan. Jumalatar Nemesis kuuli rukouksen ja toteutti toiveen.

Narkissos saapui koskemattomalle ja peilityynelle vuoristolähteelle Thespiaihin, ja kumartuessaan juomaan siitä hän huomasi oman kuvajaisensa. Hän rakastui tähän välittömästi ja ihaili kuvajaisensa jokaista piirrettä suudellen sen huulia. Ei väsymys eikä nälkä saaneet häntä poistumaan kuvansa äärestä, ja niin hän kuihtui lähteen äärellä kunnes lopulta kuoli pois. Najadit ja dryadit voihkivat suruaan kuoleman johdosta, ja Ekho kaiutti heidän huokauksiaan aina uudelleen ja uudelleen. Narkissoksen kuitunut ruumis muuttui narsissiksi, Narkissoksen mukaan nimetyksi keltavalkoiseksi kukaksi.

en o koskaa tajunnu miks narsissi? sehän ei o mikää kaunis kukka sinällää. et olik jumalat jotenki ironisii? ja miks aina kauneus on niin synti ja pahuus? enemmän mua pelottaa toiset narsistit mut ei niist puhutakkaa narsisteina, ne on sosiopaattei. narsistien uhrien tuki ry löyty kans netist.

eilen je ne sais quoin keikal. iha jees, iha ok mut silti istuttii sivus ja puhuttii. tänää bf:n kans alkaa musiikin säätö ja funssaus.

pukeudun tänään mustiin sukkahousuihin (tai harmaat ne oikeestaan on) valkosiin consuihin, mustaan pooloo ja hupulliseen mustaan nahkatakkiin. tukka on niin kliffa ettei sil tarvi tehdä mitää ku hiuka vahata, sekottaa, tasottaa, liiskata, vahata lisää ja suihkauttaa pääle lakkaa. monarkil keskustaan ja matkamusiikkina cure ja 'cold'. tai vaik koko 'pornography'.



todellisuus

aina välil mietin et kuin pal ihmisil on netis ihan omii persoonii. et ku mietin eka itteeni ni moi, kuka olet, missä menet. aika ajoin toivois et kaikki ei olis ihan tosissaa, et olis ironiaa messis mut en usko et aina on..

mua hiukan hämää tuo kanerva. et eik se ketää muuta löytäny ku tukiainen? ku se ei nyt niin freesi oo enää. jos nyt koskaa mikään aarre ollukkaa. pikanen galluppi mun kavereitten keskuudes ni (sanomattaki selvää) ei kovin korkeel kompattu jossuu. en nyt sano et kanervallekkaa antaisin koska siin jotain kovin pahaa mut haloo, rahal sais kyl edustavampaaki. sit seuraava mysteeri mul on se kiikko et miks se siin kuviois mukan viel? mul omat teoriat mut en uskalla niit sanoo ääneen. tulee viel kuraa niskaa. toisaalta siksihän täällä ollaanki.
****
ja sit mua alkanu sylettää ihan mieltsisti et omalla tavallani olen aika stereotyyppi homost. ei sil et olis mitään tarvet esittää mitää tai koittaa komppaa omaa.. no, mitä tahansa ja tää liippaa samaa sarjaa ku aikasemminki et miks mis koska ku on nää tarpeet rajata top bottom bla bla läpät mut sit alkanu monasti törmäämää kans muutamaan muuhun rasittavaan luokitteluu ja mua oksettaa. ihmisil kuitenki tarve luokitella koko ajan kaikki toisiaa. se et mä oon mitä oon ja teen mitä teen on monille helppoo kauraa dissata mun olemassaolo kokonaa. se on mulle ihan fine. ottaen huomioon miten pohjattomasti mä halvek.. ei emmä ketää halveksu mut kuinka monta ihmistä ja ihmisryhmää on ku ei vaan oo mulle olemassa. sit tulee vastareaktio ja annan ihmisten ajatellä ja ryhmitellä ihan miten haluaa ja oikeestaan jopa toivon et mut dissattais. tää nyt on itsestään selvää kaikil ketkä tuntee mua millään taval. mä en o feministi, en ateisti. mä oon vaatesuunnitteluu opiskeleva homo kuka tykkää madonnast ja menee kesäl kylien keikal. tässä mennään elämä. mul ei tulis mieleenkää liittyy ryhmää "äly on seksikästä" koska se vaan sotii vastaan. siin samas mä alkaisin komppaamaa itteeni muitten yläpuolel koska oon nin bloody fiksu ja haluun tuntee vaan fiksui ihmisii ja muut on daiju-possee ja haisee old spicel. mä en vaan tykkää luokitteluist ja viel vähemmän mä tykkään omahyväsist ihmisist.


naapurit

osti sen kämpän mitä olin menos kattoo ja olisin voinu tykkää. nyt naapurit vuokraas tilaa ja mietin onk se mitä häh. toisaalta uus torppa tullu myyntii, täyttäis kaikki haaveet (taas kerran). josko huome sit olis aika säätää asioi eteenpäi. ja ku se kliffaki tulos kulmil.


uus

tukka. mä oon nätti ku fan.. okei en ollu varautunu hintaan mut das ist jotain mil en siin vaihees mitää voi. yhtäkaikki ei o jenkkisiili mä oon tyytyväinen. mikä täs elämäs tuo parempaa olo ihmisel ku tyytyväisyys?
********
no laitetaa kuva viel uudest tukast. aika samanlainen tuli ku oli siin minkä aikasemmi postasin.


tyhmää

porukkaa maailma täynnä. levottomat unet taas takana. mua hämää mitä ihmiset ajattelee ja mitä ne kuvittelee itestää ja omast asemastaa rinnan koko maailman. kompleksista ja häiriintynyttä omakuvaa.

moni ihmisii on kenen kans en vois kuvitella seurustelevani. siis niputtaen ihmisii ryhmiks. mut toisaalta.. tai mietin aina et (okei, en voi yksinkertasesti kirjottaa mitä oikeesti ajattelen..) miten sellaset ihmiset ku luulis ettei kukaan vi sietää, on silti löytäny vertaisesna ja kantensa (tai vakkansa, miten vaan) ja mä en löydä ketää? sit tajusin et mä oon vaan liian special. et maailma on täynnä ****** ja ****** ketkä on toisilleen passelei. ja hyvä niin. mut miksei mul o ketää? tää alkanu vaivaamaa mua hirveesti. tavallaa kliffasti sanottu mun bf:lt et me ollaan pariskunta mut joo, vaik meil ajatusmaailma mene täysin yksii ja hengataa jatkuvasti yhdes ni ei se tietty o sama asia. ja alkanu kelaa et sit kun tapaan sen jonkun ni mites mun kaverit ja kaikki? et meil kuitenki muotoutunu oma tapa puhuu ja ajatella ja vitsailla ni vaatii aika spesun luonteen et pääsee siihen posseee mukaa.

tarviin tupakkaa. ja lisää kahvii. otan filarin je meen aamulenkil. juokseminen daijuu, pyöräily ei niin tehokast mut pääsee kovempaa eteenpäi. ja oon hiukan pettynyt itteeni etten pystyny hillittee itteeni selvän (ja lapsellisen tyhmän) provon äärellä. onneks ees sain hiukan hillittyy kiukkuani etten sen pahemmin.

kanerva sit tais lähtee? eiku olik aprillii..? ei pitäs näin varhain..