Der junge Herr Kliffa

Näytetään bloggaukset syyskuulta 2008.
Edellinen

kämppä

jos on iso asunto haövaö tarjol ja se ei mee kellee ni mikä siin mättää? siis ihan vuokrakämppä. et onk vaan ihan vitun kilarit vuokranantajat tai kämppä vaan tosi, tosi läävä? muahan ei ees se läävyys haittaa, aina saa siivottuu ja laitettuu verhoo et tulee illuusio upeest kodist mut jos vuokranantajat on vittumaisii ni ei siit oikee sit taida mitään tulle elämäst.



paul

on kuollu. kaverit oli ihan tihkeissaa et kamalaa mut men muista oikee mitää paulin leffaa tai muuta. kissa kuumalla katolla..? menik oikee? monis wanhois starbois ja leffois on jotai mystist vetovoimaa, sellast glamuurii mitä ei oo es.mes. brad pittis tai kiera knightleys. en tiiä menik noii nimet nyt iha oikee kirjottaen. aik paul tehny sitä kastiket? pastakastiket tai jotai, sinisilmä etiketis? kauhee ku ei ees jaksa googlata ku tulee tänne arvailee ja funssaamaa..
***
okei, oli puolalaist ja unkarilaist alkuperää vanhemmat, en oikee osaa luoda yhteyt italiaa, jos se ees oli pastakastike. ku hetken jo kelasin et skotti, mut se oli sean connery ku oli skotlannist. mun työkaveri oli skotlannis au pairina aikoinaa ja sano et oli kovin luokkatietonen paikka. kaveri oli aika yläluokkases perhees ja isoisä esim. ei tervehtiny hänt tai noteerannu hänen olemassoloo ku kelas et au pair=palvelija=alempi kasti. perhee isä läppäs lapsiaan jos ne vahingos sano jotai skottiaksentil, piti oppii oikee ylöäluokan puhe ettei kukaa vaa luule työläiseks tai muta. must vaan aina outoo pelkästää rikkai syytää luokkaeron ylläpidost, saman asian hoitaa "köyhät". kaveri kerto omasl kohdallans keskustelust perheen lans ruokapöydäs hetken aikaa sit ku hänel menee töitten puolest iha jees, siis taloudellisetsi kans, kun taas siskol ei me ihan niin putkee, ni sisko sano ettei hän voi enää kauaa puhuu veljellee ku se alka aolee liian rikas. hmm.. okei, kaverin siskol kaikkee klappii kyl ajattelus muutenki, mut en usko et on ainoo "alemman luokan" jannu tai gimma kuka kelailee asiaa noin, ja ku men o koskaa tajunnu mite kukaa ajattelee asiaa (tai koko maailmaa) nii mustavalkosesti, tai rahan kautta. tottakai mäki tykkäisin et olis paremmat tulot, etei tarvis ihmetellä mist sais vaik asuntolainan ja rempan tehtyy ja silti vois elää, mut täs mennää. enkä mä osais oikee kuvitella et alkasin blokkaa kaverei niitten tulojen mukaa. siin ei must o mitää järkee. tai ees tarviik näit sanoo äänee ku luulis et lis aika peruskauraa mut ku sit taas ei vissii kuitenkaa oo ihan kaikil itestää selvii juttui, sama ku ulkonäköasiat.

mä en o koskaa tykänny hirveen hintelist tai pienist miehist, must miehen pitää olla sillee mies, raamikas ja parrakas, mut ei karvanen, siit en tykkää. maha iha ok jos sen kantaa kunnial eikä länkytä siit koko ajan niinku mä teen. mun kaverit sanoo etten o liian lihava mut men uskjo niit, kyl mul hiuka on turhaa painolastii messis. osin se johtuu kans .. no, medikaaleist, mut kans omaa laiskuut pelis. en o niin sutki mitä olin joskus ja se kismittää.

mun pitäs saada mun kamat takash hollannist. ei jaksas panostaa vaik siel kaikkee upeet, maiharit ja nahkanen seilorihattu. kyse kuitenki kahdest meilist ku pitäs laittaa, onha se liikaa pyydetty.. meen hakee kahvii lisää. kamujen kans aletaa kuitenki huinimaa pia ja mennää kahvil ja lunssil, ajellaa ja puhutaa eilisillan tapahtumist, muutamist ihmisist ketlä ei kestä yhtää jatust et joku muu vois olla hetken ees huomion keskipiste, ei ees siks et ne on just saanu lapsen. siin on must jotai iak asurullist ja vois olla asiallist kipasta jutelee ihmisten kaa jos sais vaik lääkkeil kierroksii hiuka alaspäin. vaik se nyt onki sit todettu et masennus esim. on tekosyy (for real, en jaksa kommentoida keskuteluihi mitää mut vittu miten ankee läppä se oli..) ja kelasin et.. okei mun ajatus katkes eikä mitää muistikivaa mite mun piti jatkaa tost eteenpäi..? tää just tää ku ei ajattele et kirjottaa vaa. meen hakee kahvii josko se siel palajais. ja elisabeth oikeesti näyttää johnny cashilt tuos kuvas.


ihanaa

ja hattu ja kaik kohdallas. kattos ny rokkihomoseni, hyvä hattu (tai jonkusorttine päähine) on aina ollu upeen royalin tunnus. erikil ei ollu edellises kuvas lärää mut varmaa silki on kliffat hatut ollu.
(kattos perkele oli sil myssy pääs mut oli niin pimee kuva etten heti noteerannu.. et otetaa takas hiuka.)





elisabeth

muistan ku lapsena kattelin spitting image.. (spitting images..? mikä soli suomeks? joku sylky..jotain?) kuitenki siinähä oli välil aika rankkaaki läppää kuninkaallisista ja thatcherist. toi kirja mitä nyt luen ni kans hiuka.. tai siin aika kliffasti kuvattu kans aika ajoin median suhde kuninkaallisii ja sit siin kans kuvii just et menee min vaa ni morjens, siel kuvaajat ja toimittajat ja hirvee härdelli ja show. elisäbeth on kuitenki jotenki erilainen, son sit jo niin takakireen olonen frouwa et aina välil oikee huimaa itteeki ku ajattelee. philip ees antaa omien.. sanosko heikkojen puolien olla iha siin framil ja kommentoi asioi äänee ja näin, elisabeth hiuka pitää piilos enemmän matskuu. mut mut..


laatu

löysin kilffan kämpän tänää, loistosijainnil, mukavan kokone ja upee. pitäs saada hommat säädettyy, pari juttuu siis, ja toivoo parasta. meinaan et tou beibe olis muuttaas mun kulmil ja mun pitäs sen kaa hetki jaapata asioist ja kuulostella mite jannu ottaa mun ehdotukset. oke, bonuksii kämpsä on viljalti ja samaa aikaa on tietty remppe edes. pintaa osin vaa mut hyi fan kylppäri/vessa oli rankka reissu. putkiremontti tulos heten pääsy et ee menis uusisk enivei mut sit just tää issue et kui innokas sitä on elää sen vessan kaa ennen ku on remppa tehty ja hoidettu ja sit et onk isäntä ees kulmil enää sii vaihees ku se ei just nyt olsi alkaas se putkiremontti. monta mones, herra antaa herra ottaa, ei työt tekemällä lopu, iloista antajaa jumala rakastaa. mut saisin sen kliffan eittiön mist oon haaveolli ja ku men kokaa mut mun beibe kokkaa ni sil olis siin iha hallus oikee keittiö jos se joskus olis vaik pidempii aikoi messis. mä tiän et se lukee tätä ja siks koitan olla hiuka hienovaranen mun puheis, ettei tulis mitää kreisii shittii ja klappii tähä nuoree suhteesee. sen kämpän makkarin ja keittiön ikkunoist näkyy mun bf:n pihal ja ku siel kuitenki tulee nuohottuu harva se ilta ja puolet elämäst ja 1/3 elämästää nukkuu ni miks muuttaa kauas niist nurkist? ei mitää järkee. työhuone hesas alkaa olee melkee hollil ja varma ja sit vois pistellä vaan kaiken kondiksee, sätkii pari vuotta kulmil ja päivittää elämää ana vaa. oon hiuka salaa luvannu mu beibel et se saa makkarii ne pinkit satiinilakanat mist se tykkää, kunha mä saan sit mustat aina ku se pois mut ei satiinii u pelkä et lipee yöl ku niin sutki. mt turha sen enempää mitää miettii, elämä näyttää muutanko sinne tahi en. ei sitä koskaa osaa sanoo etukätee mitä huome tapahtuu ja kuka mä oon. meen makkaamaa lukee dianast lisää. kreisin kiinnostavaa tarinaa. ja huome mun kaverin varpajaiset. en o koskaa ollu varpajaisis ja mietittii mun kamun kaa et kuuluuk sinne viiä lahja? isä on uvannu laittaa konjakit ja sikarit mut muuta en sit tiiä, ja sauna on kuulemma pääl hela natten. enkä mä ees tykkää konjakist tai sikareist. skumppaa ja röökii, that's the deal.

luin jostan opuksest et sarah fergusoni sai lempinimen duchess of pork sillo ku alko seukkaa andrewn kaa. eh he he.. vaik paksui ne oli molemmat.

Edellinen