Der junge Herr Kliffa

Näytetään bloggaukset huhtikuulta 2010.

selvä

piirakka uunis, paita valmis, perunat keitetty ja kastike odottaa jäkäris kans tehtynä. enää tarvii kuorii perunat ja pilkoo, avata pari purkkii ja silputa rucola ja sit sekottaa. nyt vois olla hyvä hetki ottaa hiukan tirsaa ettei ilal sit nukahda enne ysii. oon miettiny niinku varmaa monet et mitä johanna tukiaisel on tapahtunu. oon sillee suht pitkän linjan.. tuksun seuraaja ja mul oli jotenki dhokki nähä se nyt marias hetki sit. mä tietty tein omat tarkat analyysit miks turvoksis ja mitä naamal o tapahtunu ja kaikkee muuta. mua oikeesti hiuka teki pahaa se ohjelma, kaikki se mite ihmiset käyttäyty sitä kohtaa. mua kiinnostaa hirvest julkkikset ja mite ne toimii ja mite yleisö suhtautuu niihi ja mite ne jotenki toimii keskenää. ja kivien heittoo on nii helppo harastaa. mul tulee hiuka mielee britney sii vaihees ku sil alko sumenee ja ajeli pääs ja koitti hakkaa sitä kuvaajaa sontikal. mua ellottaa juorulehdet nykyää ja koko se saasta mitä siel liikkuu. mua ellottaa ihmisten tarve sylkee kaikke emikä ei kuulu niitte oma amaailmaa ja ihmisten harhaset uskomukset omast ylemmydestää ku ei o ite jakanu fjöösaa kanerval. ihmiset on aika ilkeitä ja must o huvittavaa mite ranneliikkeeski on mutamat tyypit ku saa mut tosi pinnoil omil mielipiteillää eikä ees mielipiteillää vaa taval länkyttää niist. get off your high horse. samoi mulkulutkuttajii täs kaikki ollaa. oon yks niist dorkist ketkä ostaa luomuu. nyt oon iha liekeis ku sain vapputarjoiluu nii pal luomuu raaka-aineiks, et oikee voi sillai kival omaltunnol syödä. ja eile tein mieltsit pihvit ku oli jauhelihaaki luomuna. mä kovin haluisin uskoo et sil oikeesti on merkitystä. anttilan asenne ja varsinki aseman huomioide oksettaa mua ja hesan keskustelu kouluje kasvisruokapäiväst sai mut melkee alkaa vegaaniks. mä tavallaa tykkään mun pidemmäst tukanhuiskast mut samaa aikaa alan taas näyttää sarjakuvahahmolt ja mietin olisko mun sit otettava kiva kesätukka, selane ihan pikkuruine. oon jopa alanu havittelee et blondiks.. en o ollu blodi ihan sikapitkää aikaa, viimeks vissii 2006 ku oli tekotukkaa liimattu oikee urakalla ja blondattu kulmat ettei näyttäs friikilt. sillonki näytin sarjakuvahahmolt.hiuka aurinko paistaa ja on suht lämmint ja illast tulee taianomainen.. ihanaa. mut nyt torkuil. ylellist vappuu kaikil. elämä on hieno keksintö.
----------
edit. ihan tarkennuksena tuohon ylempään kun puhun täällä elävistä tyypeist en puhu bloggaajista. privana tulleet viestit osottivat pahaa mieltä mut samaa aikaa osotti vääräks sanonnan se koira älähtää johon kalikka kalahtaa koska se koira ei o älähtäny. ei sil et olis ollu tarkotus kehenkää kalahtaa kunhan sanoin.


propleema

meil on vappukestit huomenna ja lauantaina. merimies tuo skumppaa ja shampanjaa ja mun mun erityistoiveest amarulaa pullon ku must se on niin hyvää. mä lupasin laittaa eväkset ja oon so far päätyny fetapinaattipiirakkaan ja perunasalaattii mut ei sellasee horrorii mis on majoneesii yäs. majoneesi on jotain nin kamalaa etten o koskaa tajunnu mite kukaa voi syödä sitä.. yff.. enivei, sit mul ollu nyt tukustelua et ku handlaan ihan sikahyvin sellasen tonnikalakatkarapupiiraan et tekeek sen tai ei ku samaa aikaa mua ellottaa et tonnikalaa ryöstökalastetaa mut sit taas se on vaan niin hyvää eikä must katkaravuillakaa o iha puhtaat jauhot pussis mut perkele nyt ajattelin et sen kerran ku on vappu 2010 mä oikee kovetan sydämeni ja ostin purkin tonnikalaa ja pussin katkarapui.. sit toisaalt mietin et oliski kova juttu jos laittas sit vaik linssikeittoo tulemaa ku siihenki olis aika pitkälti aineksii kaapis, tai no, linssei ja kookosmaito mut.. eiku venaa onha mul porkkanaa ja sipulii ja mausteet kaik eli se ei olis sit muta ku oikeestaa tomaattimurska. mut muutoin olisin meklkee valmis skippaamaa sen turun perinteisen vappupäivän brunssin ja piknikin tuol mäel. se on aina niin täynnä ja varsinki sitä horrorii haalariporukkaa.. yff.. mä haluisin ehdottaa jatkobrunssii ja päiväkännii kamujen navetas. se on niin kliffa paikka. ja vois sit sinne laittaa sen keiton jos suinkaan joku olis ajokunnos siin ammust mut en sit kans aina usko ja tiiä et mahtaaak kukaa olla. vappu tavallaa ärsyttää mua ihan sikana ku se on jotenki nii väkinäinen mut samaan aikaa taas any excuse hengaa laatuseuras ja nauttii elämäst on ihan ok ja rehellisyyden nimii me kyl nautitaa elämäst aina ku mahdollist et ei sillai tarvi vältsyy olla vappu tai pääsiäinen tai muu kalenterin määräämä ryyppyjuhla. monta mones.

koira kävi aamul taas uimas tuos liki olevas ankkalammes ja sit suihkun kautta syömää poron luuta. nyt se makaa märkänä pöydä alla ja on tyytyväinen elämänsä ja seilori saapuu huomenna ja samas kyydis melkee saapuu 3 äärest ihQ hesalaista heeboo. ja madonna laulaa taustal et jump. näin pari yötä sit tas selast putoamisunta. aikoinaa näin niit hirveest ja sillo ne oli aina tosi ahdistavii ja sillai kamalii mut sit just hetkee ennen hesasta pakoa näin tas unen mis putosin ja se oli siin unes ihanaa, ei ollenkaa ahdistanu. ja sit lähdin pia hollantii. no pari yötä sit mä putosin eiffel tornin huipulta ja se oli alkuu hiuka etten halunnu liitoon mut lopulta vaan päästin irti ja morjens, se oli siin. se oli hyvä uni varsinki ku saatii tieto et juurikin se mein havittelema liiketila vapautuu ja se on nyt meidän. italian matkaa pitää siirtää hiukan mut silti se tulee tapahtumaa viimeistää syksyl ja se on ihanaa. en o koskaa ollu italias. nyt meen.


hulluutta

kevät ja mä oon ihan täpinöissäni. muutamat asiat ku ollu viime aikoina työn alla alkaa loksahtelemaa paikallee ja on sama pössis ku keväällä 2007. juokse ja ota kaikki mitä saat. sillo juoksin ja se oli mun elämän paras veto ja vaik sain paljon kaikkee tuli myötäjäisinä kaikkee paskaaki mut se on vaan elämää. nyt nyt, pitää matkata italiaa ja pitää allekirjottaa sopimuksii ja mitäs, tehdä ja touhuta.
kevät. aurinko paistaa ja parvekkeen ovee voi pitää koko ajan auki. ikkunat pitäs pestä. muuten ihanan kotimme kaikki ihanuus on ihanasti just nyt. mitä nyt seilori on reissus mut saapuu satamaa perjantaian.teen piiraan ja salaatin, se tuo kuplivaa. hesast tulee maailman kliffointa porukkaa ja sit mennää istumaa vappua maailman kliffoimpen ihmisten kans maailman ihanimmalle pihalle.
kevät. mul on outo tunne ollu kehossa ja mielessä jonkun aikaa. tajusin et mä oon rakastunu. ja rakastan. se on kreisii. vaik on likaset ikkunat.
kevät. ja mua ei haittaa vanheneminen. mua ei toisaalta se o koskaa haitannu. mä en arvosta nuoruutta niin paljon ku monet luulee, lähellekkää. en silti haluu näyttää vanhalta tai ees ikäiseltäni.

elämä on vaan niin hienoo joskus, niin hienoo ettei aina ees tajua.

http://www.youtube.com/watch?v=qcB5e9oAfRw

"And the light came back and I saw the bridge
For a moment time stood still
It had started to rain, I noticed that
And then I turned and ran "


pesä

mulla on hirvee hinku saada tää koti sillee enemmä kodiks. mun mielee tääl on muutama kipupiste. yks on mun järjetön tarve kerätä tavaraa. mul on vanhoi muotilehtii (sadoin kappalein) mul on kenkii ja vaattei, kankai ja ompelutarvikkei, kirjoi, huonekalui, korui, sälää ja shittii. mistään ei voi luopuu ku kaikes joku tunnearvo (muka..) ja sit seuraavana päästää siihe et oon koko ajan haaliis lisää kamaa. se on iso issue. mul olis tänää tai huomenna tulos uus kirjotuspöytä, aika iso, 50-luvun täyspuinen ja nätti ku fan, sekä ioshko kaappi mis olis ovet ja oikee lasiovet et sais muotikirjat framil ja silti sillee hiuka pölylt suojattuna. mul on sillee motto et kamaa lähtee kans ulos ja nyt oon jo saanu luovuttuu kirjahyllyst, työpöydäst ja yhdest vanhast pöydäst (ku keittiöön tulee kans uus pöytä).

työpöytä ja kirjahylly ei oo issue, ne on ikeasta ja sillee ostettu edukkaati ja vaan täyttään joku tarve ja niil on ollu tilaust, mut kaikki muut mun huonekalut on mutisn lapsuudenkodista ja osa viel mutsin isän lapsuudenkodista eli niit ei vaan voi roudaa kirppikslle. mul tuli yks uus kokonaa tyhjä nurkka tänne ja ziisös se on nätti ja ihana ja ilmava ja avara ja valoisa ja täydellinen ja oon helisemässä ku haluisin saada pidettyy sen tyhjänä avarana valoisana..

mul on kovin pesänrakennus päällä ja seuraavana haluisin kysyy haluuk kaveri myydä tän meille.. ku oon niin kotiutunu tänne.

mä olen jopa päättäny luopuu mun toisest tulostimest ja käydä taas kertaallee läpi mun kamoi et mist oikeesti vois luopuu koska mä hukun tähän tavarapaljoutee. tää on joku sairaus, ei kukaa aikune ihminen (paitsi mein mutsi..) voi hamstraa kamaa tällee? iha oikeesti. kävin läpi mun korut ja ku ei siinäkää oo mitää mieltä et on sellanen arsenaali koruu ku ei ees käytä koruja.