Der junge Herr Kliffa

Näytetään bloggaukset helmikuulta 2009.
Edellinen

muutoksii

hmm.. illal olis potentiaalinen semi-tapaaminen bloggaajien kesken ja mulla on isoveli tulos kylää perheineen illal. koitan dumppaa ne ajois mut ihan kasiks en taida sussee ehtii.

ihan näin virallisesti ja julkisesti ilmottaen.

foto ois kiva ylläri.


kylmä

mut i don't care. sain paperil tavaraa ja olen tyytyväinen et mulla on tiukka elämä menos. perjantaina on palkka tilil ja heleijaa tytöt. ajattelin et vois vaikka vaapahtaa kulmille sussee (näin se roope2 kirjotetaa) jos siel on naamattomii blogituttui. hmm.. mut ei pidä sit liian humalas oleman ettei pelse anna itestää irvokasta kuvaa.
-----
ja mul on nykyää tapana mennä wikipediaa ja klikkaa random article ja luesella randomei juttui. osa on kliffaa, osa ei. nyt mul tuli musavinkki ja sehä löyty kans youtubest.

http://www.youtube.com/watch?v=g1329Fwroks

ja sit löytyny kliffoi kuvii ja maalauksii ja kaikkee faktaa jenkkien vaaleist ja sille.

jotkut sanoo et mulla on liikaa aikaa hyppysissäni, must taas mun aika ei riitä kaikkee siihe netteilyy mitä haluisin saada aikaa ja ehtii.


kevät

tuntuu et elämä voittaa. joo kylmä ja harmaa, joo pitää mädäntyy töis ku kollegan laps kipeenä, joo raskast on mut ei oikeesti. mun lukemattomat nettiseikkailut tuotti eilen tulosta ja löysin niin mahtavan kuvan. ja muutaman saitin ku olin melkee jo unohtanu et oli olemas, niinku muotii ja ihmisii ja vaattei. odotan et päivät viel pitenee ja et on palkkapäivä ja et saan kaikki asiat kondiksee ja kuntoo. ja sit isken. mul torstaina (..?) eli ens viikolla siis miitinki aamulla ja siihe mennes täytys tehdä kaikkee laskelmaa ja juttuu. onneks numeto just mun vahvuus ja taloudellisuus etu ja voitto. oon ihan liekeis pet shop boysist ja kaivoin esiin vanhoi koulukirjoi ku huomaan et ei muisi pelaa ihan täysin kaikis asiois et materiaalit ja sillai, sidokset. voi oilla et mulla on 6 päivää töitä täl viikol mut i don't really care, se on massia taskuun kaikki tyynni. ja saan (toivottavasti) vihdoin mun kirjahyllyn täl viikol ja kirjat ojoon ja sit oon alkanu kelaa et uudet matot, et toi valkonen ei o mun saastasel elämäntaval se way to go, et haluisin mustat matot ja sit ku on tää mummo-fiksaatio ni haluun ihan räsymatot. mieles kans raitaa ja hiuka enemmä värii ku pelkkä musta vaik musta onki upee väri (ja joo, ei o väri bla bla on se oikeesti) ja sit mulla missio et haluun hirveesti mun asuntoon tuoleja. puisii wanhoi tuoleja. ja puusohvaan joku patja ja upee tyyki siihen pääl. ja sit vois verhoilla samal tai ainaki samantyyppisel tyykil muutaman wanhan tuolin istuinosan. kankaitaki mulla on viljalti et siittä sit vaan alkaa leikkelemää ja mittaamaa, nitomaa ja sisustamaa.

“October 26th 1956: Henry Behrens, the smallest man in the world dances with his pet cat in the doorway of his Worthing home.” oli netist löytyny kuvateksti tuolle. maailman hienoin kuva.


hankalaa

mul puuttuu joku plugin mun koneelt et en saa kaikkii videoi katottuu ku netist tulee vastaa ja täähän nyt on ihan kestämätön tilanne. kivasti kone kyl kertoo et hei kandee käydä töllasel sivul kattoos päivityksii mut ku meen sinne ja koitan asentaa ja lataa ni turhuus on lopputulos. vitsi ku olis jotenki kätevä näis nettiasiois et sais asiat rullaamaa. mut ei. enkämä nyt sit tiiä kuin hirveen tärkeitä juttuja ne lopulta on mitä meinaan kattella tiekk jostai mtv:n sivuilt sun muuta mut vaan enemmänki harmnittaa ettei mul o mahdollisuuksii ja resurssei moiseen. ja mä nyt päätin mennä kiltisti töihin tänää jeesaa kaverii ja vaihdoin viel perjantainki vuorot silleesti et mulla todella ei ole vapaata täl viikol yhtään päivää köyhä poika-raasu. mut palkkapäivä perjantaina ja koitan hamstraa siihen ihan sikana tuntei ja kaikkee et saisin hippasen ees enemmän massii. vituttaa köyhyys. ja kerrassaan kaikki paperit todella on kateissa nyt multa.

ja ihan hiukan mua juili ettei mula o telkkarii ku salaa olisin hiuka halunnu kyttää oscareit yöllä vaik joo joo netis kaikki info jo tuntei ollu mitä tarviiki tietää mut silti, oliw ollu sellai enemmä tiedostava ja smart olo, et kyl seuraan aikaani ja kehitystä. (ja don't ask me why or how mut eksyin just jipun sivuille ja heti sain verenpaineen nousemaan ku tyhmänä luin sen päiväkirjamerkintöi.. i should know better.)

jeessii, suihku ja tukan vahaus ja sit alotan soittoringin et saan kopioi papereist. ja sit töihin. blah..


perse

mulla on nyt muutama mappi paperei kadonnu, sellasii ku vois ihan ajatella et olsi virkaaki tai et olis jeessi et olis olemas ja talles JOS tulee kriittinen tilanne et haluaa esim. lukee vuokrasopimuksensa läpi ym. ja niit ei o missää. mua kismittää ku pystyn sieluni silmin ja ihan konkreettsestikin muistaan et olen ottanu mapin vanhan kämpän yläkerran portailta ja siin oli image kans (uusin nro) ja laitoin ne mustaan, kiiltäväpintasee kassii. image löytyy täält uudest kämpäst mut sitä paperimappii ei mistää ja mulla siis yks laatikko mihi oon kaikki säilöny työ- ja koulutodistukset ja verolaput ym paskat ja looginen pelse sanoo et olisin aittanu ne samaa settii sinne mut huithapeli pelse kuiskuttaa korvaa et eihän ne vaan o vahingos menny paperinkeräyksee lehtie ja pakkauskamojen mukana. viuttaa tällanen. vaik luulin jo et arena homme+ nro 26 olis kans ollu kadoksis mut tuli vastaa kuitenki fit fiu. josko ne paprut tulee kans yllättäen vastaa ku vhiten niit kaipaan. nyt vaan kaipaan niit ihan sikana. ei siks et tarvisin niit mut siks et sain asian päähäni ja mun on äärimmäisen vaikee hyväksyy et en saa jotai käsiini jos saan sen päähäni. oon aika kakara siin mieles.

huome olis ollu vapaapäivä mut työkaveri vattataudis (noro..?) ja soitti itkusena et menisin jeesaa mut mua ei nappaa. kiltti pelse sanoo et tottakai meet ku toisel kipee laps ja iteki kipeenä et pitää joustaa mut ilkee pelse sanoo taas toiseen korvaa et kuka käski hankkii lapsii ja et huomiseks sovittu kaikkee remppaa ja sellast juttuu et mun olis syytä olla koton ja esim. kirjahyllyn kasaus ym ja siit olis saanu kivasti sit samas loput kirjat roudattuu ja sillee. mitä tehdä. ku sit taas tää niin dominoo et jos ei mul o kirjahyllyy ja sillai en voi pitää uparei u en haluu pyytää kaverei laatikoitten keskel ja sit taas yks kamu ei o taas sen jälkee sit maisemis parii viikkoo ja sillai hankalaa.

pitää laittaa teetä tulel ja miettii oikee asioi syvält. ja olenkans tajunnu et haluun hirveest lisää värii mun kotiini. ja enemmä kukkakuosii ja mummon mökki mis asuu venäjän emigrantit kaikki arvoesineet sullottuna yhtee tilaan. samovaari porisee nurkas ja fabergen munat pakattuna jäkärii.


tulevaisuus

mähän en ihan eniten diggaa mun työstäni. tai ei työssä sinällää o mitää vikaa, välil vaan se on kovin turhauttavaa. mutta nythän on se aika maailmaa ilmeisesti ku ei kannata hakee (tai siis aina kaikki kannattaa, ei saa sanoo noin) enemmänki tarkotan et työpaikkoja ei vissii liiemmin ole tarjolla. eli, mulla kuitenki on työpaikka mikä on ihan fine. saan palkkaa ja tuntuu et jos nyt jaksaisin olla vaan ni ehkä sieltä jotain kliffampaa olis kulman takana odottaas. ja samalla mulla plääni et alan sivutoimisesti touhuumaan kaikkee muuta. sounds like a plan to me sanoo pelse.

odotan kevättä ja kesää. vihaan kovasti kylmää ja tätä helmikuuta. en o koskaa ollu talvi-ihmisii. vaikka pimeyden lapsi olenkin ni ei se meinaa etten sais nauttii auringosta ja lämmöstä. mulla ei mitään hajuu kuin pitkä kesäloma mul on ja koska sen haluisin pitää. kai ne kaikki selvii täs jossai välis. elokuu ainaki oli vissiin kaverille jo varattua aikaa. kesäkuus en haluis viel pitää ku sillo ei o yleensä kesä viel kukkeimmillaan. meinaak se sit heinäkuuta? ja juhannus jo pulkas. mite mahtavaa.

mut eka pitää saada tuparit pidettyy ja diilattuu, ja katottuu miten elämä alkaa rullaamaa sivutoimien kanssa. sit moettii.


koton

aamul oli miitnki töissä, tuntuu et homma vois jopa pelittää. kunha sais tän vitun flunssan nyt kondiksee. tai siis pois. huome onneks vapaata taas ni voi ottaa rennosti himas. et naputtaa vaan juttui ja asioi. viikoloppu menee ihan kans siin kupees, ilman huikkaa. massit loppu ja muutenki, ei nyt enite maailmas nappaa ku koko ajan hiuka puolkuntonen.

mul edellee täs kämpäs asioi ku pitäs säätää ja hoitaa ja esim. kirjahyllyy ei o vieläkää ja kirjat laatikois nurkis ja huonekalui puuttuu mut ei jaksa sekää oikee pöyhästä. hommat hoituu aikanaa ja kaikkeen tottuu. mullahan ei esim. o hiusvaha ja kynsileikkuri ja -viilat viel tullu tähän torppaa saakka. pitäs hakee vimpat kamat jossai välis ja ne siel joukos. leikkasin eilen kynnet fiskarsin leveeteräsil ja jälki hiuka epätasanen mut sainpahan naskalit lyhyemmiks. siin samas paketis ku on kyniskamat on kans mun pinsetit ja kulmat olis kans syytä nyppii ku ne alkaa olee melko puskat jo.

mua nyt jyrsii. tekis mieli jotai mut en tiä mitä. mul ei o mitään mut en jaksa myöskää lähtee kauppaa. ainahan sitä voi teetä keittää. ja se on kans hyvää.

(koitin löytää jotai kliffaa kuvaa ku liittyis teehen ja siihen hyvää oloo mut ei löytyny mitää ni laitan sit muute vaan kuvan mist tulee hyvä olo.)


töihin

kyrsii mennä töihin oikeestaa. ja viel ku joku v--naikanen palaveri ysilt ja mul olis vast myöhemmi töihinmeno. no, tunnit alkaa siitä kun lähden kotoo. en ees tiiä.. tais siis nii, meillähän on töissä hirmuset kriisit ja riidat meneillää ja voi olla, iha vaan saattaa olla et täs kans olis aika hiukan käydä läpi asioi ja kyselyi sun muita. mut silti ei yhtää jaksas alkaa nyt jo vaappuu sinne tantereel-

mun kämpää ei o enää yhtää niin kylmä ku se on ollu, enemmänki sillee sopivan viilee. tääl on joku käyny ruklaas patterei ja tsekkailee ja lappuu tulee pöydäl aina välil et mittaukset ym jatkuu ja silleesti. huomen onki sit heti jo vapaapäivä ja huomisen kulutan työhakemusten kirjottamiseen tyystin. jag vill out of that place. nyt vaan aika ankaus vissii aikana hakee töitä ku vanho ipotkitaa pois ja lomautellaa ym et uusii ei ihan kreisin paljoo otella sisää mut hei hei, usko pystyy.


politiikkaa

must upeet et ilta-sanomien sivuil voi olla kantaaottava ja osallistua. esim. äänestää onko ilves eläinkuntamme uljain laji? i mean wtf.. mä äänestin et ei, koska on hirvet ja karhut ja kaikki mitkä sillee isompii ja hirel esim uljaat sarvet. muutenhan mä olen kovinkin kissanainen ja must ilves on on kyl upee elukka. äidin ystävättären äidin jäämistössä oli ilvesturkki ja minä hullu en ostanu sitä. edelleen kaduttaa. sama ku kaduttaa se harmaa issey miyaken college lontoos. ja ne sähkönsiniset 14-reikäset steelcapit glitteriset martensit tukholmas. kyl kyl, pelsen elämä on murheen alho ja katumuksen suo.
--------------------------------
en o millään tasol tietonen mistää mikä ei lue iD:s tai arena homme +:s ja niis ei o hirveest ollu juttuu suomen uudest ulkomaalaislaista. mä en kuulu mihinkää poliittiseen jengii, en ees nukkuviin koska oon sen verra hereil muis asiois et solis loukkaavaa sanoo et nukun (ja ottaen huomioon mun ajoittaiset unihäiriöt, vink vink..) ku mua ei vaan nappaa ku haluun vaan tanssii ja käyttää kimmeltävii korkokenkii. mutta sen verran eilen touhusin ilta-sanomien sivuilla (kyl mä luen hesariiki ja tutun sanomien treffii ja extraa) mut must oli jotenki liikuttavaa et astrid thors oli vallan itkeny ku uudest laist oli puhuttu ja sit ku kattelin eteenpäin ni kokoomusnuoret vaatii astridin eroa. en tiiä mistää mitää enkä o kenenkää puolel mut jotenki mua alko nyt kiinnostaa tää issue. sillee et draamaa ja suurii tunteita.

viimeks olin jotenki tohkeissaa politiikast ku tukiainen hoiti kanerval potkut, ja sillonki enemmä vanhana haahka-fanina, kuitenki oli tullu seurattuu jossun elämää jo jonkun aikaa.

mä oon nyt jotenki innostunu elvinest. joku fiksaatio mulla vaan vetää tuonne ruotsin suuntaa. hulluuttahan se on kaikki tyynni..


uutisii

ku lojuu kipeenä himas on aikaa seuraa päivän polttavii kysymyksii ja uutisii. nythän esim briteis on joku 15-vuotias mimmi saanu lapsen ja isäks on ilmottautunu 13-vuotias jannu. kaikki ihan fine mut uutisen mukaa sil lapsel on ehdokkait isäks muitaki, tai siis 2 muuta kundii. tytön vanhemmat on kovin kiinnostuneit selvittää kuka on oikee isä. i wonder why.. mullahan ei o lapsii. mun ihqun bestiksen ihanalla siskolla on kaks lasta ja se vanhempi taitaa olla just sen 13 kieppeillä. oikeesti, sen ikänen saa lapsen? sehän on täys laps iteki vielä. what the fuck? ja sen enempää miettimät muitten asioi mut voisin kuvitella et JOS mul olis tytär kuka saa lapsen 15-vuotiaana eikä tiiä kuka on sen isä ni mä saattasin käydä ihan muutaman lauseen keskustelui päässäni mun kasvatusmetodeist. ja arvoist. ihan vaan sillee ohimennen.. kreisi maailma..

Edellinen