Der junge Herr Kliffa

Näytetään bloggaukset helmikuulta 2008.




róisín

pitkä ja pateettinen tarina mut omg / wtf / sic / lol ja whatever. Róisín Murphyn kappale Primitive (Overpowered levyltä) blows my mind. Menee samaan sarjaan Aphrodisiacin (Bow Wow Wow) kans. En ollu mitenkää hirveen into Róisínin ekaa soololevyy ja olin et moloko rules mut täytyy peruu puheit hiuka. ainaki tää kappale on niin järjettömän ihana.


wikipedia

mua tavallaa kiinnostaa wikipedia ku funssaa oikee. huvi vuoks katoin paril termil selitykse sielt ja, oh man, olipa siel rankkaa tekstii ja pelkkä potaskaa. mut sit se et jaksaak sitä alkaa sen enempää sit ite sinne mitää laittaa ni ei tietty mut sit kans tavallaa on osa sitä valheen jatkumoo ja vääristyneen todellisuuden leviämist.

koko netti on välil hiuka what in a world? ku niin paljon kaikke ja sit kuitenkaa loppupeleis ei ihan hirveesti. et samaa shittii kaikki täynnä-

jacques brel oli aika kuuma jamppa. nyt se amsterdam teki must fanin ja mul koko bloody tuotanto (studiolevytykset sis).


hulluutta

ilta vierähti kliffasti kulmakapakassa. hiuka jurris mut ei pahasti. aloin järkkää itel jo asuntoo damist. for real. et sit ku valmistun ja kaikkee ja hakee töitä ni mikäs mua estäis hakeest töitä täält? ei mikää (meinasin laittaa jotai muuta mut sit olisn voinu loukkaa ihmisii ja sit en viittiny ku ei kuitenkaa kliffaa vasiten toisi loukata).

nyt klenkkaa menee makkaamaa ja alkaa kyttää tyttökultii netist. ehkä kuuntelee hiuka leevii viel tai sit taipuu tuttuun ja turvallisee magentaa et saa kivat yöunet.

hyvää yötä.


elämät

tein testin netis ja sen mukaan oon ollu edellises elämäs marie antoinette. iha jees, iha ok.

"Vaikka Marie Antoinetten kasvatus jätti hänen luku- ja kirjoitustaitonsa huteriksi, hänen kauneutensa pelasti hänet kurjalta kohtalolta. Neito harrasti ylellistä pukeutumista, ja nautti peli-illoista (suurin panoksin tottakai!) sekä valtaisista juhlista. Vaikka rouvan tyyli muuttuikin iän myötä vähemmän koreilevaksi, ei se estänyt kansaa kutsumasta kuningatarta Madame Kassavajeeksi . Syytöksiä sateli hovin köyhdyttämisestä; tavallinen kansa näki nälkää, kun Marie Antoinette tuhlasi vaatteisiin. Ranskan vallankumous veikin lopulta neidon hengen  hänet mestattiin giljotiinilla.

Pidä siis sinäkin toisinaan kukkaronnyörit tiukilla! Vaikka nautit elämästä ja sen suomista huveista, eikä giljotiinikaan enää uhkaa, voi kassavaje yllättää myös tänä päivänä."


kevät

oltii terassilla tomin kanssa. kevät ja aurinko, lämpö ja ihanuus. hiukan hiprakkainen olo, hyväl taval. pitäs (kai..) jaksaa viel kirjottaa ja lukee mut toisaalta ei huvita. löysä olo, rento. stina soi päässä. kaveri luki mulle eilen tarot-korteista tulkintaa mun elämästä ja kaikki on hyvin. ja tulee olamaan hyvin seuraavat.. no, loppuikäni.

mut kevät on tullu ja olen onnistunu valitsee parhaan ajan tulla hollantii.

ja samal hiukan huolissaa muutamast pikkuseikast. mut ne asiat täl hetkel myös beyond my control.


sisso

no ei soittanu herra eilen. sinällää ei haitannu koska siin vaihees ku pääsin himaa, kävin suihkus ja söin olin aika förttis ströpö poika. otin valkkaripullon kainaloo ja menin makkaamaa. katoin netist kaikkee ja tein luonnoksii ja nyt olis kova plääni jatkaa piirtämist. eli eli, hiuka on hommaa tänää mut sit kans se et on taas aika ihana ilma ja amsterdam on niin kiva ja kaunis kaupunki et jotenki hotsittais mennä touhuumaa hiuka kulmil.

damis on kauppa niminen kauppa. suomalainen tyttö/nainen pitää kauppaa mis myydää vaan suomi-designii. käytiin pitkä ja huolestunu keskustelu miesten muodista tai sen puutteest ja hollantilaisten tyylist ja vaatemaust. mukava rouva, kiva kauppa ja se oli tietysti kans de 9 straatjesin alueel. se ihan mun lempparipaikka tääl. hiukan trendikäs, hiukan boheemi, hiukan ihana.