Der junge Herr Kliffa

Näytetään bloggaukset helmikuulta 2008.

outoo

katottii eilen kavereitten kaa hoax leffa. mä tykkäsin siit vaik siin oliki gere. mite se jampa on ollu viimeset 24 täysin saman näkönen ei oo luonnollist. mut se leffa oli ihan jees, iha ok. en sen enempää tiiä sit et tai siis perustuu tositapahtumii joo mut en siis tiiä sen enempää sit et mitä koska kuka kui ja onk mist kohtaa väritetty. sit illal katoin vien telsust (en loppuu saakka) national treasure mikä oli .. öö.. hiukan köyhää indiana jones kopioo ja ku nekää ei o koskaa ollu mul mitenkää kova juttu ni jäi sit leffa keske.

mun pitäs lähtee salil päin täst nyt just. aamupala viel syömät mut siin ei mee kauaa. monarkin kaivan tänää esii ja käyn kevään ekal pyörälenkil. laitan hagenin soimaa ja sutasen.

mite maanantai aina nii vastis päivä? vai ei mullakaa oo sen tiukempaa aikataulu, töitä kyl ja tykkään niist ja kaikke mut silti.


pelse

nihkei asioi kuulee kavereist. ei me ihmisil hyvin. ja paskin on ettei oikeesti asioil voi tehdä mitää. ja viel kauheempaa on todeta et must ei vältsyy oo menee kaverin luo..


scheisse

mä en löydä mun prätkärotsei mistää. must ne oli banaanilaatikos muitten nahkatakkien kans mut ei, ei ollu. pakokauhu et ne on eksyksis. ja mitä mä teen jossen löydä mun kliffoi takkei? just nyt ne pitäs tietty löytää. ei siks et niit käyttäis just nyt, kunha ne olis hollil. mut löysin mun kettupuuhkan ja muutamat aurinkolasit. pari iha jeessii vaatet mist voi olla hyötyy tulevaisuudes tuli kans vastaa.

mut rotsit puuttuu.
*
mun on pakko lähtee hakee niit takkei mökilt. jos joku haluu mukaa ajelul ni willkommen.


lauantaina

eile ulkoilees kavereitten kans, ihan jees ilta. törmäsin uusiin ihmisii ja ihmisii ketä vissiin kai tunnen. et känäsd josku baaris tavannu mut emmä sellasii ihmisii mista. ku en muista niitäkää ketä tapaan selvin päi. mul äärimmäisen huono nimi- ja naamamuisti, tosi nolon huono. se aina välil on elämää hankaloittava tekijä.

oston eilen uuden vaaterekin ja lisää pukupussei ja oon saanu klifastti järkättyy mun kamoi uutee uskoo tais iis järkättyy. värijärjestykses tietty ja kans muute järjestykses. mul so far keltasii ja sinisii pukupussei, saa jaoteltuu senki avul et frakki ym. pitkät vaatteet sinisee ja lyhyemmät keltasee. farkkui varten tarvii lisää henkarei, sellasii mihi saa monet housut yhtee roikkuu. ihastuin nyt siihe henkarii ja pitäs saada kaikki farkut sellasee roikkuu. nyt mul sekasi mustat, harmaat ja valkoset mut kyl neki pitäs olla väreittäi. tietysti.

hiuka mul pallo hukas et mites huivit, vyöt ja skragat laittas? ku joku laatikosto tai laatikko olis kätevä mut minkälainen? ku tavallaa haluis et kamat olis helposti otettavis ja näin, mut sit ei haluis sitä kriisii et kamat holtittomasti pitki huonet ku ollu liian kätevästi otettavis.

pitäs varmaa lähtee kahvil pohtimaan tät asiaa. aurinkoki paistaa ja kevät. mua niin innostaa ku on valosampaa koko ajan.
*
ja mun tekis kovasti mieli kaivaa monark framil ja fillaroida ympäri maailmaa.






tylsyyt

sain aika kätevästi itteni seuraaval lennol mut oli aikaa tapettavana. sweet jesus mul oli tylsää.. mut en ollu yksin. tää jenkki-poika oli aika hukas kans ja vaappus kauan siin kulmil.


myöhäs

stoptrein oli kriittiset 6 minuuttii myöhäs aamul ja myöhästyin schipholin junast. sen takii en päässy sit konesee ku oli check in suljettu. mua vähän kyrsi mut samal hiuka nauratti.