• pelsepuuppi

nettihoro

mul on 3 blogii, oon myspaces, facebookis, qruiseris, manjamis ja gayromeos. yhdessäkää deittisysteemis mul ei o mitää järkevää infoo itestäni koska en oikeesti voi uskoo et voisin tavata ketää netin kautta. iha ekaks mua vituttaa ku pitää alkuu luokitella ittes bi/homo/kaapis/top/bottom/femme/trans/whatever ja seuraavaks mul menee hermo ihmisten profiileihi ja siihe läppää mitä niil on itestää siel. tai ku se jatkaa samaa rataa et jako kahtee, valitse puoles ja pysy siel.

ja ku mä en oikee sovi kumpaakaan jengii. onk mus kuin pahasti klappii? mones mieles varmaan istun tosi kliffasti perus-jurpojen mielikuvaa homost, se on mulle ihan fine. mut sit tulee tää issue homojen joukos, et mis jengis mun pitäs pyörii? mua ei nappaa homobaarit sinällää et se olis ainoo oikee way to go jos tykkää munast mut sit mua kans korpee pokailla heteropoikii kuppilois ja yksinäs aina päätyy himaa tai sit kaverin sohval mikä jees, arvostan ja oon kiitollinen ettei tarvi helsingin kaduil öitää luuhata ja aina meil on hyvää läppääja hauskaa ja kaikkee mut ju nou, se on tyttö eikä voi antaa mul mitä aina välil haluis.

oon käyny treffeil vime aikoin, iha jees, ihan ok, mut silti ei o eniten kolissu. kukaa. en tiiä onk mul kriteerit niin korkeel ettei kukaa kelpaa. on tietty, miks ei olis. enhä mäkää o kellee kelvannu. mut mul ei o samal taval kriteerei mitä oon huomannu et muil on. ei mul ulkonäöl o välii (kunha on tatskattu ruottalainen punatukkanen pitkä luikku seilori) eikä millään.. siis törmänny tosi kusipäisii tyyppeihi kans elämässäs ja nettielämässäs ni ei natsaa.

mut oikaskaa joku jos oon iha vääräs. seki on mahdollist.

pelsel tuli känkkäränkkä kylää. nyt ostaa juomaa ja turrutamaa tuskaa kaverin lattial.
****
mut sit alko piristää ku löyty tää klippi. niin joka taval täydellinen biisi ja video.
http://youtube.com/watch?v=NY2kO5DNozA

3 kommenttia

Rokkihomo

29.2.2008 19:01

Juu, top vai bottom ja ei kai femme fatalever...
Mulla on joku muinainen ihan ok kokemus netistä... Mutta silloin on molemmilla ollut mitä simppelein motiivi, että mitä haetaan ja mihin nimenomaan halutaan päätyä.

Sellaisenkin oon kuullut baarissa keskellä niitä vanhoja kunnon silmäpelejä, että:
"en mä voi tehdä aloitetta kun sit se luulee et mä oon top vaik oon bottomi".

Kyllä moisia kuunnellessa - tai netissä infoja katsellessa? - takuulla voi tulla känkkäränkkä käymään.

Kaverin lattialle terveisiä.

pelsepuuppi

29.2.2008 19:38

joo, jos olis pelkkä simppeli päämäärä ni kai se oliski iha ok mut mul niin.. ei simppeli.. tai vitut, mul mitä simppelein tavote koko systeemis. mut se ei vaa löyd netist eikä oikee mistää tunnu löytyvän..

JPHki

2.3.2008 22:50

Hih, nettihoro, mikä termi!
No voithan sä luokitella itsesi tohon whatever-kategoriaa, niin silloinhan sillä luokittelulla ei ole mitään merkitystä :)
Onhan se treffailu ja tutustuminen vaikeaa, ihan kaikille, et ole väärässä. Vaikka mulla siitä ajasta on jo hyvin kauan, ovat karvaat muistot hyvin mielessä.
Mutta minusta netti on erinomainen väline tutustumiseen, siellä sentään saa tietää jo yhtä toista ihmisestä etukäteen, verrattuna siihen että ihan kylmiltään menis baarissa tai muuaalla juttelemaan. Esim. mä olen löytänyt muita puutarhurihomoja vasta kun rupesin kirjoittamaan blogia täällä ranneliikkeessä. Ja olen kuitenkin elänyt aktiivista homoelämää jo vuodesta -93 ja tavannut valtavasti ihmisiä. Mua suorastaan harmittaa, että nettipalstoja ei ollut silloin kun olin sun ikäinen.
Kusipäitä ja sosiaalisesti imbesillejä tulee vastaan, ja se on erittäin ikävää. Mua on aina ihmetyttänyt se, että joidenkin mielestä treffeillä ei tarvitse olla normaalin ystävällinen ja huomaavainen, niin kuin aina ollaan vieraita ihmisiä kohtaan. Se on jonkinlainen saalistus-valikointitilanne. Mutta siihen ei saa alistua, vaan itse pitä aina olla kiva ja ystävällinen (paitsi ehkä jos treffikumppani on änkyräkännissä tai jotain). Voi sit olla tyytyväinen (vaikka ei munaa tai parisuhdetta tulisikaan), kun huomaa taas kerran, että itse ei ole yhtä kusipäinen kuin joku muu.
Onnea nettihoroiluun, Pelse!