Der junge Herr Kliffa

Näytetään bloggaukset joulukuulta 2007.
Edellinen

lupauksii

hei homot ja muut pellet, son vuoden viimeinen päivä ja kreisi 2008 kulman takan. koska se on aina jännää miettii mitä tulevaisuus tuo tullessaa ja miks menneisys on aina pelkkää häpeänkyynelten tahrimaa tilkkutäkkii kai se on nyt pakko koota vime vuoden mokat listaks ja nitten pohjalt tehdä lupauksii ens vuodeks

eli;
1) mä lupaan otaa rennommin, ei enää niin turhaa tutinaa asioist kuten visalasku ym. ku ne kaikki aina kuitenki hoituu
2) mä lupaan olla kiltimpi ja lopettaa ihmisten ylettömän haukkumisen
3) mä lupaan vähentää kiroiluu, rutkasti
4) saan ne paperit ulos koulust vaik se veis mult hengen
5) en ota IHAN kaikkee henk koht mitä jotkut ihmiset must ja mul länkyttää, ehke ne aina o tarkotettu kaikki asiat satutamaa mua
6) mä en enää kuntele kaverei ku ne sanoo et mä oon jo liian laiha (tä on kyl vuodelt 2006)

siin mun lupaukset. ai nii ja sit se perus kämä, työ, auto bla bla ja mul hei ehkä hiukan treffit hesas nyt.

yhtäkaikki, hyvää uutta vuotta kaikille. aina se parempaa suuntaa on menny.


sutinaa

oi se kliffa ruottalaine vastas ja yks suomalainenki ny mun kaa touhunnu netis. jos vaik sais majapaikan hesast. hiuka vanhempi kaveri mut niistähä mä tykkään. oikee kurttune ja harmaa ni jo lähtee.


aktiivist

päätin sit pitkän venyttelyn jälkee et kyllä, aika laajentaa reviirii netis. ollu listoil jo pitkää mut nyt vast ajatelin et sillee kunnol alkas touhuumaa.

de va de, mut kyl pelseki jatkaa tääl viel, älkää peljästykö.


sunnuntaita

ilta oli ihan jeees. tykkäsin kovasti ruuasta, oli klifaa seuraa (kyllä, räyhä, oli mukava nähdä) ja ilta jatkus viiniä juomaan. must mieltsi idea et kaveri tullu new yorkist berliinin kauttaa turkuu yhdeks illaks juomaa samppanjaa mun kans. voi pientä friiduu. meil alko taas hyvät pläänit tulevaisuuden kannalt ja mul olis nyt pedattu talonmiehen paikka berliinis. must ihan kohtuullist. ai ai se lis kyl kliffaa, siin sit hengais ja miettis elämän suurii kysymyksii.

enivei, menii hittoo ja setan diskoo ja kumpiki iha ok mut ei kuitenkaa super. ei tullu toosaa, mun nuori ihailija vaihto kyl katsei mut siin se ja menneisys alko hiuka huippaamaa. ku mä hesast kerran jo poi smuutin ni miks mua pitää seurata? olkaa nyt hesas vaan.

mul hirveit issueit mun kroppani kans täl hetkel. ja ne on issuei mihi ei kukaa voi sanoo mitää mikä jeesais. pitää vaan saada runkattuu asiat kuntoo ja se must kiinni. tai siis mul issuei koko tän ulkonäön kans ja taas; turha muiden sanoo mitää koska ei auta. pitää vaan feikata ittes kauniiks ja käyttää vaattei ku peittää kropan virheet (=koko kropan). siks en voi alkaa käymää uimassakaa vaiks se olis muuten klifat likuntamuodot.

yhtkaikki tätä on elämä. jatkan nyt aamukahvi ja odotan et kamut heräis ja mentäs aamukahvil.


ylellist

mennää syömää kamujen kaa, kliffaa. hengattii kaupungil mul ei kännyy mukan ja nyt siit viel akku loppu. hiljasuus nautittavaa. mut ku ei silti oo hiljast. hermo paukkuu taas. ostin pasta-astiaston. ja apilat edellee -50% ostettavis.


nästan

son melke vuos loppu. lupaan olla kliffampi ens vuonna, ja maisteri. de va de. muuta en lupaa. paitti olla nätti ja söpö, ja koitan löytää miehen. ja kämpän saan ostettuu.

eile oli ihan klifat rauhalliset illat. kaveril vaan istuttii, niitä näit puhuttii elämänmenosta. yhdel kaveril ollu raskas viikko ku sil on raskas duuni ja siin sit ihmeteltii kui kauhee maailma voi olla. mä lähdin kotii ja muut jäi viel hetkeks sit baarii. alustavasti lupauduin mene auttaa kaverii ojankaivuussa. akkaset tulee maanantaina ja ojan pitää olla färdig ennen sitä. sit funssasin et kysyn olisko kiva juhlistaa tätä suurta hetkee esim just menemäl syömää. ja drinksuil. ja kännisää kotii. paitti et ehkei. paitti et joo.

sain eile laitettuu parit kouluasiat eteenpäi ja oon sillee et wow, mN, WOW!! eka olin et tänää naputan hetken viel ja kaikkee mut toisaalta mul nyt hiuka ohimot vihloo et ei sit se skarpein vaihe funssata miesten muotii. ja ai perkele ostin jonku muotilehen mitä en o viel ees lukenu.. uutta id:tä odotelles.

räyhä. miks?


whatever

hirvee kriisi, kahden vaiheil. pitäskö lähtee huinimaa johonki tai jäädä kotii kattoo telsuu mist ei tuu mitää. kumpikaa ei tavallaa innosta mut tavallaa joo. tai siis nii piti mennä bisel kasilt mut kuuli9n et yks hahmo mukan kenest en niin järin pidä ja päätin sit sen reissun feidaa. mut silti jotenki hippajalkaa vaik tullu nyt oltuu humalas ja ei olis varaa. ja sit viel uusvuos tulso mut se on murehista pienin.

mut jotenki vaan niin kaikkeen kyrsiintyny olo ettei paremast välii. kuka sit lähtis mun kans johonki on mysteri. eikä se ruottalainenkaa vastaa. ja huomen olis pariki poikaa kaupungis ku olis (kai) kiva nähdä jos sais vaik läheisyyttä ja hellyyttä, jotain lempeä komppaavaa pelleilyy, ju nou.

blaah, kai mä vaapun täst johonki pämppäämää vaik yksinäni jos ei muuta seuraa nyt oo. morjens.


kahvii

väsyttää mut jees söör saanu aikaa iha oukkeli doukkeli. joulu ohi kokonaa, pakko oli hetki viel kalkkunaa nyrsii ku se siin nyt raato oli mut de va de. suklaat ja vihreet kuulat suht finaalis jo ja uudeks vuodeks suunnitelmis et fresitaa ku kesäne ja raikas. et mansikkaa ja pulppii ja oi kun se on se. ei vieläkää mitää hajuu mitä mis millo. kai sit jotai jossa joskus.

mut nii nyt olis aika saada kahvii ku nii sellanen raukee olo.


boring

ilta jatkuu ja venyy. facebookis kivaa mut ei jaksa koko iltaa, sinkkuelämää kerrataa teksus ja mua väsyttää. vois varmaa mennä lukee, sain kirjoi ja lehtii lahjaks. ja niin kiva lukee ja katto kuvii, isoi värikkäi kuvii.

mut kans murhe et mitä uus vuos, mis. hesaa kovasti kutsuttu muutamaan paikkaa ja oon iha et samapa tuo, se vitun vuos vaihtuu yhtäkaikki. rahat finaalis ja takaraivos nakuttaa et kouluhommii vois jatkaa taas. loppuis tää hengaamine.. vali vali, pelse, vali vali.


olisko

joulu ohi, mennä syömää thaita ja kaik turkulaiset tajuaa mis kohtaa sitä tääl syödää, ei vaan kestä enää kinkkuu tai kalkkunaa tai laatikoi ja hyi hitto.

mul sellanen slaitinen epätoivonen olo etten koskaa saa ees munaa saatikka poikaystävää ja oon hetken funssannu et olisko laitettava sit ilmo nettii mut ku joptenki se ei oo se mun juttu tavallaa. facebookis yk nuori mua pokee koko aja ja kuuma tukholmalais-sälli on kiinnostunu must mut mitä se sit auttaa? vaik menisin tukholmaa ja laitasin kollil viestii ni ei se kuitenkaa mitää siin sit auttas tai muuttas. tyhjyyttä täynnä. ei sais daras alkaa funssaa mitää nyt täs sit kyl näit juttui.

mul jäi mustat superstarit kesäl työpaikan kaappii ja nyt murehdin et mahtaak ne olla viel siel et jos kävis kysyy. mustat addut kuitenki, ihan kliffat ja sillee ju nou kliffat.

Edellinen