Der junge Herr Kliffa

Näytetään bloggaukset maaliskuulta 2009.
Edellinen


tuolei

mul tulos 4 tuolii pia mihi duunataa puna-beige raidallinen tyyki. ja sit löyty vanha nojatuoli ku aika räkäses kunnos mut mul ei varaa laittaa sitä verhoilijal ja ajattelin et ku niin simppeli malliltaa et tekis siihe selalsen hupun. ne ei mun ihan lempiratkasui mut vois olla kans sillai iisi et tekis erilaisii ja vaihtelis. nyt mieles tietty leopardi. ja mutsilt löyty ihan kreisi venäjält tuotu gobeliini. verenpunast ja sairaan suurii kukkii. koti-ilta ja ajattelin et alan kuvaamaa mun taideseinää ja koriste-esinei lipastol. tänää löyty niin hieno apina. ihan snadi mut hieno. soittaa jotain torvrr tai jotai. ja narukädet. mua sanottii narukädeks ku olin sivarina aikoinaa vanhainkodis. olin sillo laiha. mut sen jälkee olin isompi jossai välis ku takit ku löyty mökilt osin aika pal liian isoi. ja osa sen näkösii et ei tu mitää, laitan uffii tai pelastusarmeijal. mieluummi pelastuksel. kait. en tiiä.


helpotus

mun kamat alkaa pikkuhiljaa putoilee esii. enää puuttuu oikeestaa mun ruusupallo. ja ku kaikki kamat tippunu framil jo ni uskon et seki löytyy jostai ennenku huomaankaa. ja jos ei löydy ni sit täytyy alkaa kiertä kirpparei josko löytyis uus.


stuff

kävin mökil hakees mun kamoi. kolme laatikollist vaatteit löyty. nyt tiukkaa seulontaa ettei o homees mikään tai koi käyny raiskaas mun kamoi. en ees musiatnu t mul niin kliffaa tavaraa olemas ku just avasin laatikot. mietin kyl et jos koi käyny ni ikävää mut nää ei mitää voi ja sit siel kuitenki menee pakkasen puolel siel vintil et nyt ei liene ihan hirveen akuuttii pelkoo et olis kaverit los viel jos siel joku ollu. aika paljo mul kans oli siin ihan tekokuitui ja puuvillaa ja viskoosii, et ihan ne villakankaiset ja villaset enemmä marginaalis.

löysin 3 pitkää takkii ja pari nahkatakkii, paitoi ja hattui ja mun moschinon laukun. hirveen kasan huivei farkkui, muutamat housut ja paitoi. nyt olen hiuka niinku karkkikaupas ku ne ollu siel laatikois viimeset.. puoltoista vuotta, reilut. osa kamast tietty sellast et ei ehkä nyt kevättä vasten o parhaimmillaan mut tsekkaan, pesen, silitän ja pakkaan sit ens talvee odottaa pukupusseihi.

mul viel kyl muutama laatikollien kamaa jossain kadoksis.. mun keittiön koriste-esineet esim on hukas ja mulla kovin missio neki jostai löytää.

mut nyt meen tsekkaa et vaatteet on kondikses je ne ku ei oo ni laitan sit roskii.


ihanaa

tänää vapaa ja kevät ia mennää kamujen kaa mökil käymää hakees kamaa. eile oltii baaris touhuumas ja oli tosi jeessi ilta. humalassahan me oltii kovasti ja kovasti oltii asiassa kiinni ja fiksui ja naurettii elämän absurdiudelle. joku kysyy et pelse anna arvosana elämä asteikol neljäst kymppii ja mä oon vaan et no perkele, son täys kymppi. la dolce vita.


peti

laitoin nyt uuden päiväpeiton sänkyy ja kylläpä näyttää koti nyt hiotulta. okei, se hiuka latteen värinen mut jos niit kreisei tyynyi sit alkasin haaalii itelleni ja ympärilleni. ja sen patjan tuoho sohvaa. mul tänää jännät paikat kympilt ku se miitinki ja alan enemmä säätää tulevaisuuttani sillee asialliseen suuntaa ja toimeliaana. kattellaa mite äijän käy..


verhot

ostin uudet verhot, tai sillee vaa valkoset simppleit ikkuna et saa koko fönsterin peittoo ja sit päiväpeitteen vuoteesee. viel multicolored tyynyt ja kamaa ja things ja mun koti alkaa pikkuhiljaa näyttää pelsen kodilt. et kaikkee. liikaa. ja kimonot seinää ja lisää 3D postikorttei. upee elämä. seinä viel kesken kyl mut alkaa muotoutuu ihan kivasti. risti kyl heivataa kunah on tarpeeks taului.


handy

mä vaihdoin uihkuun sen letkun ku vanha oli ruma ja paskanen. nyt viel tarviin uuden suihkun itessää, sen suuttimen. seki ruma ja paskanen. yök, ei sovi mun madonna-pyyhkeitten kans.

j pistin uudet lakanat. kreisii, mula lakanat mis kukkakuosii.. okei pieni harmaa ruusu siel tääl, et ei ihan kreisi, mut puuvillasatiinii ja ihanat.. haluisin uudet verhot ja kaikkee sellast, tyynyi ja kaikkee tekstiilii et pehmenis hiuka ja kaiku katois. eikä ihan kaikki meteli nyt kantais naapurii. eile aloin naputtaa pari tauluu seinää aamutuimaa ja en tiiä olik naapurit ihan sairaan liekeis..

nyt tää handyman jatkaa touhuumist.


kaali

mun lempparii. toimii niin hyin raakana ja ruuas. must on tulos hippi. ja vege. mut ei kuitenkaa, liha liian hyvää.

mulla on hermo kiristelees koko ajan joka päivä enemmä ja enemmä töissä. heitän pientä eläääni hukkaan mut onneks se ei o lopullist ja mulla toivo huomisesta elää kovasti.

tein kaalikeittoo ku se mun iisi ja kliffa ruoka ku ei tarvi ku pilkkoo ja keittää. toimii ja kaali laittaa kroppa ojoon. kamuilla olis illal pienet baarireissut ku toinen sai töitä ja toinen työt loppuu. mun tekis mieli lähtee mut baari mis ne meinaa olla on all the way toisel puolel kaupunkii ja koska monark viel talviteloil en jaksa liittyy seuraa ku kävely on nyt liian rankkaa. ja bussil mä en kulje, se on sillai periaate.

ja mulla hirmu hinku ottaa lemmikki. koira olis jees, mut mula ei ehken aina pelitä ajatus lenkesit. kissa ihana, mul oli kolli 18 vuotta ja se oli kiva kaveri vaik mun kaverit pelkäs sitä. clintoneil ikävää kans.

Edellinen