Der junge Herr Kliffa

Näytetään bloggaukset elokuulta 2007.
Edellinen

kengät

niin paljon niist kuitenki jaapannu täälläki et kai se on pakko jakaa kaikkien ka et ne on nyt sit matkalla jo. hiukan kylmäs kyl jättää ne siihen tiskil, vaik oli vakuutukset ja kaikkee, ne on pakattu omiin laatikoihin ja on hommat hallus. 6-8 työpäivää pitäs siis kestää et ne on mul, jos ei oo ni vakuutuksen otin siihen. mut silti vaik on se vakuutus ja jotan sattus ni itku ja oksennus mul tulis. oon sne verran materialisti kuitenki et mä oikeesti rakastan mun vaattei ja kenkii. ei ne nyt muitte silmi vältsyy ain niin hienoi oo mun harmaat colleget ja linttanat converset mut mää tykkään niist kaikist. mun elämä mun juttu. viel muutamat puhtaat jutut pakkajan kyytii.

ja saatii tai siis varattii hotelli damista kans tänää. ihan klifa eduakst keskusta asumist. en tajuu näit kirjotusvirhei. oma kone takas ja kaikkee mut silti.. aamust sit lähtö.

kikkeliskokkelis, pelse jatkaa sit puukengät jalas. morjo.


keskiviikko

mähän en tosiaan pääse mun uuteen kämppään ennen ku lauantaina eli päätettiin jäädä ekaks illaks amsterdamiin sit huinimaan. pitäs vaan nyt sit joku hotelli varaa. onhan noita. se meinaa sitä etten pääse sinne koulul käymää perjantain ku siel oli ollu joku häppening mut se nyt vaan on sit näin. olin yhteydes jo opeen.

oon ollu tän viimesen pari viikkoo siis vanhemmilla. hermot on ollu aika kireellä mut oon huomannu itessäni jotai slaittisii aikuistumisen merkkei. täl hetkel mua eniten kyrsii yks kaveri kuka ei o oikee hoitanu hommiaan ja odotan palkkoja ja niit ei kuulu ja luvattii hoitaa ennen lähtöö. pitäs varmaan laittaa tiedusteluu. ainaki se on lähdös matkoille pian eli siit sit laskemaa.

tänää pitäs viel ottaa pikanen hengaushetki kavereitten kanssa, pääsen viel kerran kaverin land roverin kyytii ja sit illal sauna ja vanhempien kans loppuilta. kaikki on niin viimistä ja lopullista.. i love it. kun nyt sais viel ne palkat.. muutenki mua kusetettu täs puoltoist vuotta et sais nyt edes ne palkat mitä on luvattu ku muten tehny ilmaseks aina hommi. tyhmä kun olen.


hollannikkaat

mun vieres istu kahvilas hollantilaisii just. tunnistin kielen tai siis tajusin et vieres istuu jengii kenen kurkkuäänteest en saa mitää selvää ja hiukan funssasin et siin sit uuteen nousuu.

ku niin paljon tykkään kengist ni kai se on pakko hankkii hienot aidot hollannikkaatki? haluisin kans tosi paljo kelta-punaset pellekengät. (ja watanabet..) olin niin kovaa poikaa et feidasin yhdet kengät pois. ja oon vaattei kans ja huivei feidannu.. mä oon aivan et mieletöntä, pelse, mieletöntä. ja oli mukava saada kuulla blue1 et kamaa saa viedä 8 kiloo matkustamoo. happy happy joy joy, happy happy joy. ja läppärin voi viedä kuulemma siin ohes. mitämitä.. sain kaverilt lisää hagenii, ne levyt mitä mul vaan vinyylil on nyt mul myös mp3 ja sama dietrich.

nyt vast tajunnu tai sisäistäny et se lähtö on nyt sit just. ylihuome hesa ja sit vaan humala ja sit de va de.

de va de.


läppäri

tulitasjust. ei ollu löytyny mitää vika (as if..) mut ei myöskää maksanu mitää. eli molemp parempi. ei huuda enää ja tuntuu mutenki et toimii ihan kliffasti. ans kattoo ny, kai se jotenki alkaa kusemaa heti ku pääse kauas pois. blääh..

ny on sit ipodi testis ku se enite ryppyili mul.

ostin eilen logitechin hienon kajari-systeemin. se on kyl valkonen, musta olsi ollu mieluisampi. mut se oli niin halpa et turha alkaa ny miää länkytää. ja hyvät äänet. en tiä miten tietuyt tahot nyt suhtautuu siihen et valkonen laite.. siit oli hiukan juttuu muutama hetki sit toisaalla. et onk ipodi ja must tai valkone ja työläisyydes. ja sen mukaan mä olen nynny.. hmm.. se kyl korjttii ku annoin asiast palautetta.. nyt oon kova jätkä. jep jep.


unettomuutta

alkaa vissiin hiuka juu jännittää. ei oo mitään syytä, kaik hallus ja kunnos mut silti. heräsin yöl, funssasin juttui ja ku tajusin ettei mul oo mitään syytä jännittää tai mitään mikä ois huonosti/hoitamatta/kesken jatkoin nukkumist. mä nukun aina huonosti ja vähän ja mitä vaan et en kans tiiä onk tää nyt jännityst tai normaalii huono-unisuutta minkä laitan lähdön piikkii.

luin tyhmänä kirjan saddamin uskottu ja tottakai sekin tuli unii. sama ku aikoinaan luin iivana julmasta ja se oli siin sit seuraavan viikon unet. teksasin moottorisahamurha edelleen palailee sillon tällön. miks en opi ikinä et on tietyt leffat kirjat ym mitkä mä voisin jättää vaan suosiol välii? never.


wallander

niin kovasti tykkään, mut tuli uniin. sain palomuurin eilen luettuuu loppuu ja sehä oli siin sit. ajattelin et jotai muuta ennen nukkumist et ju nou ajatukset muual. löysin mutsin hylllyst saddamin uskotut-kirjan. joku husseinin henkilääkäri kirjottanu muistelmat, ei niin kivaa luettavaa sekään. ne wallander-leffat kyl mukavaa katsella. sais olla vaan hiukan pidempii ja must oli surku et yks näyttelijä lähti sarjast.

muutaman beckin oon kans kattonu mut ei toimi niin hyvin. en tiiä mikä mua siin ruotsalaisuudes aina niin viehättää mut ruotsalaiset leffat aina kuitenkin kliffaa katottavaa. kyl ne beckitkin siis ihan hyvii, ei vaan wallanderei. kopps on hyvä ja tillsammans. fucking åmål ja änglagård kans kliffoi.

sit ihmetyst herättää se et ku oon niin sen ruotsalaisuuden ja ruotsin perään nii miks mä en o sinne päin koittanu päästä lähtemää? ihme tyyppi.


mystist

kiva päivä, hengailuu, ystävii, lisää hengailuu. pian taas huinimaa. tulin kotii, luin wallanderii, otin torkut. mä haluaisin jo olla poissa. bf:n treenit loppuu pian, sit käydään jossain. tehdään jotain. kaikki se mitä eniten inhoon ja halveksun ja oon kyllästyny täs on samal se mitä eniten tulen syyskuun 3. alkaen kaipaamaa.

luppoaikaa. ja darra. liikaa ajatuksii pääs ku ei haluis eikä jaksais ajatella mitää. so fucking boring, haluisin päästä lähtemää jo. tai siis olla poissa jo. tajusin et mul on viel muutama aika iso asia ku pitää hoitaa. kamat lähtee eteenpäin jo keskiviikkona, mä peräs torstaina.

oli kuitenki hiukan hassuu sanoo moi muutamil ystävil ja kavereil eilen yöl ketä en tu näkee enää ennen torstaita. ehken o sit kuitenkaa oivaltanu kaikkee viel. tai ei, kaikes jotenki omituinen sävel soimas. jotenki hyvin haikee.

stella, me nähdään pian.

mul tehtiin humalassa diili tai ehdotus tai whatever mikä olis aivan mahtavaa jos se toteutuis. ja nyt odotan et hommat menis kaikki niinku haluan. enkä ees tiiä ihan tarkkaan mitä haluan. kaikki aika sekavaa välil, pää hakkaa tyhjää.

silmäilin muita blogeja ja tajusin et mä aivan ehdottomasti tarviin ja haluan ihan oman kodin, oman tilan. hollannin luukku täyttää kaikki tarpeet seuraavakas en tiä kuin pitkäks aikaa. sit pläänit mieles, mut se miten niitten käy ei voi kukaan vielä tietää. en taida ihan ees uskoo et mua suurempi voima ohjais. tai siis että olis mitää suurempaa voimaakaan kuka tai mikä sen vois tietää.
mulla on mun oma koti täysin valmiiks suunniteltu mieles, unelmakoti. ehkä joskus. sit ku on saanu oikeesti kaikki opinnot loppuu.

oltiin syömäs svarten buffetis. aivan mielettömän hyvää ruokaa. naapuripöydän maailman rasittavin äijä hetken häiritsi meit olemassaololla mut onneks he lähtivät siit aika pian.


läksiäiset

oli eilen, yhdet tavallaa. tai siis oli. oltii vaan syömäs. meil oli oma kabinetti ja nerokkaasti mun ystäväl oli oma poppi-laite mukan ja saatii kuunneltuu kliffasti rufusta, curee, hagenii ja kaikkee. ja käytiin viimeistä kertaa sussessa. oli kiva ilta mut 2 olennaist elementtii puuttus sussest. you know who you are.
kaikki on jotenki viimistä nyt. mennään huinimaa kauppoihi tänää ku ne viimist kertaa auki sunnuntaina ennen jouluu, titskul oli viiminen ilta yks päivä (olik eilen setan disko?)..

törmäsin eilen vanhaan kaverii, tai aikoinaa siis aika hyvään ystävään daily newsis. ei olla oltui missää yhteydes 12 vuoteen. mimmil oli uus miesystävä (kukaan ei must käytä termii miesystävä..) ja sekin oli ihan et mahtavaa tavata, sust on niin paljon hyvää puhuttu. oli hiukan hassua must. se muisti mun synttärit ja kaikkee edelleen se mimmi. ilmeisesti joku on tehny joskus vaikutuksen johonkin.

tv hajos, vanhempien tv. mä sekoon.

ja tapasin yhden ystävän uuden poikaystävän eilen. he eros 10 vuoden jälkeen sen miehen kanssa ja nyt oli uus löytyny, kliffa tyyppi, puhuu ihan rajattomasti. se aina bonus ihmisis.

ja ei ollu ei nokiat, audinkopoika, oli ratsastus-saappaat..


mieltsii

eilen nyt sit oli vihdoin titskun viimeinen ilta. halpaa hintaa ja turun kesäyö.. ai ai.. istuttiin muitten lähtijöitten kanssa ja funssattii elämää ja kiroiltii pakkaamist ja haaveiltii siit isost roviost mihi sais koko menneisyytes sysättyy (siis materian lähinnä, okei pari ihmist kans). sit tulin ajois kotii. nyt mietin iltaa ja sitä et akateelkises olis 3 kirjaa mitkä haluisin. yhtä olen kuolannu jo muutaman vuoden ja muutama oli uusii. kaverit sano etr läppärin saa viedä koneesee ihan "extrana" et saa viel käsimatkatavarat eli se muuttais taas hetken mun suunnitelmii.

en saanu mun läppärii huollost viel vaik piti olla 24.8. valmis eli de va de. ei olis ihan hirveest aikaa enää jäljel odottaa sitä et kai se ens viikol sit alkaa pelittää. toivottavasti.

kliffaa on se kans et mun kevri tulee viikonlopuks amsterdamii hengaa. siis sama kaveri kenen kans sit treffataa antwerpenis. stella laitto linkkivinkkii damin ja antwerpenin ostospaikoist. oon tietty kiitollinen et wow mut toisalta se kans saattaa olla tie turmioon et on se kartta siin hollil.. vaik eiköhän ne kaupat sielt löytyis muutenki, nyt se vaan paljo helpompaa j anopeempaa. siel siis arviot messis kaikist paikoist. oikke vaa juu kiva kiitti.

kaikki on vaan ihan mieletöntä taas/edellee. ai ni ja näin kovan takaa-ajon edellisyönä ku poljin kotiin päin, ajettii vastaantulevien kaistal poliisit (2 autoo) peräs pillit soiden. tänää oli lehdes siit kans juttuu, ja mä oon ollu todistaa tätä häppeningii.. mä kyl pelkäsin et se kurrvaa mun päälle ku se kaarsi mun nurkil päin et pakoon mutkittelee näit pikkuteitä mut ei onnistunu osumaan kohdal.


sairautta

ostin uudet saappat tänää.. ei mitään järkee ku nyt jo kuses kamojes kans mut ne on niin kauniit..ja ne hoikentaa ja pidentää mua. ku oon niin kyhyt ja paksu.. se meinaa vaan sitä et pitää.. ei ku kaikki kengät lähtee silti mitä meinasin.

ja mustan smokkivyön ostin ku vanhat hävinny kaikki. mut näyttää ainaki kivalt huome sit juu näin on kiva kiitti hei.

stella, me kompataan bakersis niin kovee et ihmiste ympäril kirkuu ja pyörtyy. you just wait and see how much fun i'm gonna be.

Edellinen