Der junge Herr Kliffa

Näytetään bloggaukset lokakuulta 2007.
Edellinen

kreisii

jep jep, pikareissu hesaan, kaverit koitti kovin saada jäämää ja ymmärtäähän sen, mukava mieshän minä olen. mut en jääny ja itkuset ja pettyneet pikku simmut jäi tuikkimaan erottajan ikkunaan. mut palajan lauantaina ja pidetään niin hauskaa et ei ikinä. vaik muutamat kyl sano lähteväs just lauantaina hollantiin.. en tiiä. mä taas pyysin kaverei joskus tulemaan turkuun nyt ku mä oon poissa. mul jotenki niin kovin haasteellist hahmottaa tätä koko todellisutta et kaikkial eri puolil maailmaa joo joo on kaikkee tohina ja ihmiset eri puolil.

paluumatka oli helvettiä. pimeetä (tietty) ja röyhkee sade ja myrsky. rekat hakkas lasit pimeeks tullessaan vastaa ja oli pakko ihan vasiten pysähtyy röökil ykköspesän (tsi hi..) pihal. kaveri oli ottanu uuden auton koeajoo ja menti viel heti ku pääsin turkuu koeajamaa sitä. ihana, citroen.. jos mä saaan joku päivä sen unelma-auton voidaa pitää kamun kaa sitikoitten kokoontumisajot ja kiihdytyskisat, polttaa kumii ja syljeskellä varikol. that's life. mimmit taka-loosteris (stela ja hessu..) ja puuppien huutava perhe. ai elämän ja nuoruuden juhlaa. ai ni ja der kliffa sit mukan jos alkaa olee elämä hollillas. stella kovast sitä mieltä et heti ku elo kohdallaa pakko mun ottaa musta labbis. kliffa, maailman mukavin koira.

ostin eilen matkamusaks paajasen kokoelman. ja sehän kolisi. pitää laittaa podil se et saa kuunnella hollannis.


hankalaa

koittaa koitta päästä hesaa moikkaa kaverei mut ei onnistu.. tänää pikasesti hakee kamoja, lauantaina juu sin ja bar ja kaik mut kaverit sillo pois. voi voi tätä tuskaa. ja maanantaina takas hollandiaan, klop klop. toisaalta mul kyl hommii kouluu ja muita et jopa tienaa ehken rahnaa hiukan ni ne kans tärkei juttui hoitaa ja tehdä. mut silti, vituttaa et menny tällai näin nopeesti tää aika tääl. mut mene aina.

tänää piti koko päivä hengata kaverin kaa mut tää hesa sotkee taas kaiken.. huomen ja varsinki torstain hengataa niin että sattuu. ihanaa, mä niin tykkään hengata. oikeen odotan et tulee joulu ja kaik se krääsä kaupois ja sitä huinimist sittarin kupees.. jep jep.


tahdoton

oon huomannu et mä en ajattele ihan hirveesti mitään ennen ku toimin. mones asias, seuraan johtajaa, teen mitä sanotaa, oon vaan pihal ja seuraan. nyt oon alkanu herään, moniin asioihin. ja tajuun et vittu, mä oon .. en tiiä mitä. jonkun pitäs varmaan sanoo mulle mitä mä oon.

olin baarissa ehken hiukan kärkäs yhdelle kaverille, mut tavallaan tuntu et se ei menny ihan väärään osotteeseen. mut silti, sori, en halunnu olla vittumainen. mua hämää se et feissaris ku jengi arvioi toisiaan nii joo joo kovat pistet saanu monis coolei asiois mut (asteikol 1-10) mua ei pidetä kovin ystävällisenä, oon saanu arvosanaks 5. miks? must mä oon jännä ja mieluisa jamppa mihin tahansa seurueesee? tai sit en. en tiiä. mun pitäs siis nyt just tehdä sitä koulu-projektii ja sen sit tietää mikä meisinki, feissari ja blogit. okei oon saanu kyl tehtyy myös, et 3 sivuu asiaa jo kasas, ja looginen jatkumo olemas päässä.

mieles kaikki hullui ajatuksii, pako tilittä ystäväl tänää, se tajuu mua. ja se ei koskaa sano mul mitä pitää tehdä, se on hyvä. sen seuras mä ajatelen ihan ite (kai).

mul oli niin ikävä mun nomi-dokkarii ja nyt se pyörii taustal, ihanaa.


ihmeellist

ajatukset harhailee ihan sikana koko ajan, tuntuu ettei oikee pysty ottaa mistää kiinni. mieles niin monii asioi mitä haluis tehdä ja touhuta ja samaa aikaa täysin päinvastaset ajatukset pääs. jotenki rasittavaa.. oon (en tiä miks..) alkanu kattoo omaa kämppää turust, löytäny yhden ihanan. aamu-tv kovin tai siis siel oli hypoteekki yhdistyksen jamppa ja nordeast joku johtaja povailivat et hinnat ehkä hiuka laskis tai ainaki et hintojen nouus ny tyssäis ja ens vuonna vois jopa korot hiukan pudota. ans kattoo ny.

pitäs alkaa tekee hetken aikaa kouluhommii, hakee infoo ja kirjottaa sitä, ei jaksas, tylsää tylsää aihet ja projekti mut toisaalta ku sen ny rukkais kasaan se olis tehty ja sen vois unohtaa. kaifari on nappaas mua 11 jälkee kaupungil hengaa, vissii kahvit siin ja kaupat.

ja facebook edelleen ihmetyttää mua ihan mielettömästi. tavallaan alkanu jo tottuu siihen mut sit aina on näit hetkii et menee ihan sekasin..


kliffaa

eilen oli niin mukava ilta, kaikin puolin. oli hienoi drinkkei, ystävii ja nauruu ja kaikensorttist huonoo huumorii. rh ja stella touhus siin jalois ja päädyin lattial yöks. susse ja dynsky, hiukan oli sitä yletönt humalaaki jo pikkuhiljaa. mut yhtäkaikki ihana ilta turun yössä. ens ke vissii sit kattoo helsingin yötä. en tiiä mite menee. viikko viel aikaa touhuta ja hengata ja sit palu arkee, täytyy koittaa tupata kaik mahdolliset asiat ns viikkoo.. mut mut, suihku ja ruoka. sit mennää varmaa touhuumaa jotai jonnekki. elämä niin kliffaa.


uusiks

eile mei ilta usiks ja jäin himaa, paska homma mut se la vii. tänää pakko koittaa uusiks, jos vaik olis reissu edes ja vinokinon bileet.. ja sitä ennen kaikkee drinksuu. en o juonu aikoihi ja pelkään et saan aikaan tukkihumalan ennen ku olis suotavaa. mut sekin sit vaan tätä mun elämää.


muutto

eilen puhelu kerto et pitäs hakee loput kamat hesasta pois, ex muuttaa toiseen kaupunkii. hassua, kaik ollu ohi jo pitkää ja oon päässy kaiken yli aika hyvin jo ja .. tai ei, ei ees lopulta vihlassu, tajusin et oon helpottunu tavallaa, mul ihan erilainen vapaus olla hesas ku oon siel, ei tarvi jännittää tuleek hullukuriset perheet vastaan kulman takaa. asioita ei edelleenkään mulle suoraan sanota, mikä tavallaan hassua. toisaalt kai siin mua koitetaa jotenki suojella, kait. enivei.

ja kaiken paskan jälkee mitä tuli kaadettua niskaan ihan vilpittömästi toivon et ex on onnellinen ja .. well, siinäpä se. toivottavasti on onnellinen.

mulla polttele maa jalkojen alla. hirvee tarve saada kaikki heti nyt, viel 10 pvä suomes ja sit palaan hollantii. pakko saada tehtyy muutama koulujuttu tääl nyt ennen 7.11. ja kirjottaa ja bla bla ja PAKKO ehtii hengaa ystävien kaa, sitä ei voi koskaa harrastaa liikaa. se pitää ihmisne hengis ja kondikses.

facebookis vanha kaveri otti yhteyttä ja oi miten kivaa, mukava friidu ja tajusin et mähän tunnen ihan sikana ihmisii.. ja tajusin kans et viime kevät oli aivan usvaa mis mä oon ennen turkuun muuttoa eläny. ja miten kliffaa oli et mul oli juntunen kaverina. eläimet niin hyvii kaverei.


rahaa

alkanu taas naputtaa apuraha-hakemuksii. se on aina yhtä ankeeta. sama ku työhakemukset (mitä pitäs kans alkaa naputtaa..). aina hirvee murhe et miten asiat saa ilmastuu sillee kätsysti mut prosti, näppärästi mut fiksusti, persoonallisesti mut asiallisesti, ju nou. nyt viel koittanu tehdä apuraha-hakemust duunil mikä niin keksen ettei siit oikee voi sen enempää viel sanoo mitää, ja silti pitäs osata sanoo tavallaa hirvesti. mysteeriin kätketty salaisuus on tämä show. ja jotenki tuntuu et turha sen kummemmin odottaa mitää, viime vuonna sai pätkän, tänä vuon tuskin. toisaalta ei koskaan tiiä, jos vakuutan ihmiset ni miksei. ja selvii sit josku helmikuu lopul. se la vii. nyt olis sillee tän päivän tinki tehty, markkinat odottaa. en tykkää silakast tai sillist, harvast kalast ylipäänsä, muikut saa mut voimaa pahoin, mut silti pakko äheltää ittes sinne rantaa. se on vaan niin kliffa juttu. ku tavallaa olis siistii olla kalastaja, asuis saares ja fundeerais tätä elämää ku syysmyrsky hakkaa majakkaa. mut ei, ei olla.


kotona

jep jep, kolmas aamu kotosalla, saunas 2 kertaa käyny, kavereitten kaa hengannu, tänää alkaa saaristolaismarkkinat jokirannas. täytyy tehdä hommia ja mennä sinne ku kaverit pääsee töistä. jep jep. ei ees mitää sanottavaa, tääl on ihanaa. taas hetken aikaa.


valmiustila

mulla ei o koskaan ollu ongelmia herätä ajoissa. herätyskelloa olen tarvinnu vaan mutaman kerran oikeesti herättämään mut. ja silti laitan aina herätyksen päälle jos pitää varhain nousta, tänäänkin. pistin puol kasiks, ajattelin et ehtii hyvin suihkuu ja kahvit hoitaa ennen lähtöä ja kas kummaa, isäntä herää 5:32. ei ihan nyt niin skarppina ku vois toivoa mut toisaalta illal pääsen saunaan ja pääsen nukkumaan paremmasa sängyssä ku tää nykynen heteka. tää on kauhee, mul on selkä ja hartiat aivan jumissa. näin tas levottomia unia. oltiin ystävien kanssa autoilemassa, menossa johonkin, pysähdyttii rantakallioille mis oli ihmisiä makaamassa. kaverit lähti, jäin yksin ja aloin kuuntelemaa musiikkia. ikkunat meni pahasti huuruun eikä auttanu tuuletus ei ikkunan avaaminen ei mikää. kaikkee mutakin säätöö siin oli mut en nyt enää muista mitä.

mietin koko ajan et mitä mahdollisesti elintärkeetä unohdan tänne reissun ajaks eikä mieleen tuu mitään. vaatteita on himassa lisää, läppäri lähtee mukaan ja kaikki omat kirjat on kotona mist voi tsekkaa informaatiota kouluhommiin. relax, take it easy.. ja aika rennosti sitä ollaan lähdössä nyt. tiskata viel pitää ja nut haluun aamukahvini. ja uus id pitää ostaa matkalukemiseks.

Edellinen