Der junge Herr Kliffa

Näytetään bloggaukset tammikuulta 2008.
Edellinen

monitoimikone

sai niin halval laittee mikä skannaa tulostaa ja kopio et pakko se oli ostaa. pia meen asentaa ja skannaan koko illa nii et pää irtoo.
*****
skannasin vai mitä hienoi kuvii. eka mietin et olis laittanu muutaman niinku framil et kaik näkis mut sit aloin spennaamaa et kuka sit sanoo mitä ja näin ku ei mul tietty mitää lupaa olis ees varmaa skannaa niit mut toisaalta i don't care ja who gives a shit ja let's dance.

mut en silti laita kuvii. ne on kirjast ja liippaa mun lopputyöhö ja jos jotai kiinnostaa ni kirja on nimeltää 'the new english dandy' ja se on loistava opus.


sillai

päivä polkenu tähä asti iha jees. hommat rullaa eteenpäin (kai), menneisyys lähesty feissaris ja mä oon poukannu koko päivän nii et alkaa nivelet vihloo. ja sit kaikes keskel saanu kans naputettuu kaikkii kreisiei teorioi paperil ja tilkittuu judui ja just et mitä elizabeth hurley ja uimapuvut.

sit ku olin niin vilpas työrintamal hesas viine viiko sain vihdonki maksettuu kylien lipun, junalipun käteisel mikä aivan sekopäist mulle ja sit viel meen ostaa itelleni skannerin ja illan skannaan kuvii ja kaikkii ens viikkoo varte.

kämppää tarjotti turust, kohtuukokost ja kivan halpaa mut just tää et en sit tiiä mitä et ku just alkanui säätää sitä damin kämppää. kai. andreas ei o siit sen jälkee oikee mitää sanonu mul. olisko ollu unta vaan kaikki tyynni? me kyl oltii andreaksne kaa ostaa kylien dvd:tä yks yö. siin tapahtu kaikkee muutaki. olisko se ollu niit öitä ku huusin stellan sohval? en tiiä. huudan aina ni menee yötki sekasi siin jo. huutamine on kyl kivaa.

mul plääni alkaa laittaa kello herättää aamusi, sais jonku rytmin tähä elämää. nyt vaa huinimist ja kauheet tällast päämäärätönt jotenki. en ees.. tai ei mitää.

aina vaa mua julmetuttaa ku en tajuu kaikkee mitä halusiin tajuta. ihmisii ja juttui


iD

niin täynnä asiaa. et kannatti odottaa. ja mikä li kliffaa et oli kovast sellast teemaa ja aihet ku mul just nyt pinnal ihan koulunki takia, et voi ihan saada ajankohtast läpänderii laitettu sit johonki juttuu mukaa.

kaverin piti eile niin kovi olla online ja my ass, sielt mitää kuulunu sil nyt kriisii ku ei löydä kumppanii (hello, kuka löytäis) ja sil stressii ja kaikkee. mut se misk mä odoti et olisi kuulu iit jotai oli ku se lupas mul kysellä sen huoneen kohtaloo. mut joo ei siis sen enempää selvinny nyt mitää.

mut iD.. se on niin hyvä lehti.



sekavaa

miks mun exän nykyne oli koko viime yön mun luona pikkusiskonsa kanssa? miks se oli viel niin sairaan ärsyttävä ja miks mun exä oli valehdellu must niin paljon sil? sama aikaa rokkihomo ja kolmas osapuoli osti mul vaattei ja puhus jostai mitä en enää muista. asia oli kovin tärkee ja hiuka sellne kireeki ilmapiiri oli.

toivottavasti en o huutanu tas unissani. viimeks ilkee nokikolari peloteli pariisis.

huomenta. mä tarviin kahvii.


pirteenä

mua pitäis kaike järje mukaa väsyttää mut kroppa elää omaa elämäänsä. onneks on officee dvd:l ja peti.

sit ku on pirteenä ja hengannu kliffas seuras tulee niin ärsyyntyny olo herkästi ku eksyy vääril sivuil ja paikoil. ei sil etteikö antais kaikkien kukkien kukkii ja ihmiste länkyttää mitä haluu mist haluu ärsyttää mut sit ei aina oo ih juones mukan. jotenki niin tuomitsevaa ja ärsyttävää läpänderii.

mitä mittää, hyvää yötä. aamul taas skarppina uutee nousuu ja illal turkuu.


pää

sattuu. ollu aktiivine jamppa tänää ja tehny kverin kaavat, ollu yhteydes muutamaa tärkeesee tahoo, puhunu asioist ja selvittäny yhtä pient kämmii yhden treffi-kaverin kaa. kaik siis ok mut alknu pää hiuka sattuu nyt. mä oon taas ajatellu liikaa.

luin kaverin kaverin blogii ku se niin hyvä, kulkenu ranneliiket läpi ja illal olis (kai) tarkotus treffaa uus kaveri kenen kans vois alkaa kait tekee hiuka yhteistyötä, sillee fäsönii.

huome takas turkuu töitte jälkee. sit hirvee säätö et kaik kamat ja kaik ok ja et mitä otan mukaa ja mul tulee olee selvä viikoloppu ku pitää muutamat jutut saada finaalii ennen hollantii.

mä tarviin edelle sen poikaystävän kuka rokkais mun maailmaa ja perjantain on (ilmeisesti) työhaastattelu turun suunnal. ihan jopa oman alan töitä vois olla tarjol mikä olis aivan holtitonta ja mielipuolist.

jos sais töitä olis ihan eri asenne elämää. mut ei turust kyl löydy mulk sitö poikaystävää.. ei kukaa es puoleen kato ku pelse vaappuu monarkil brahenkatuu ylös. so sad mut samal sillee et minkäs minä sil voin, parhaani teen ja oon mitä oon.


puntti

nukuin aika jees. valvoin aika myöhää ku oli sudittava yhden tyypin kans netis niin hirveesti. treffataa jossa välis uudellee mut en tiä mis välis.

pitää mennä just pia auttaa kaverii et kreisit kaavat tehdää ja illal sit olis kyl aika mennä tas lasil paril viinii tai jotai. et puhuis kaikkee iha asiaa kans. nyt mun täytyy pkkaa mun sukat ja kalsarit ja läppäri ja livauttaa kallioo päi.


mesut

koko päiväjaloiillaa ja touhute ja paikat sattuu nyt sit taas hiuka. ei mitää, napeil hoituu.

mut jotenki vaa funssas taas et mikä sit on se suomen tarjonta työn saral mul? ei mitenkää et haluisin olla snobi ja nii vitun über kaikkien muitte mut ollaa rehtei. jossai on ronkelii ja paljon.

mut pääsin hehkuttaa mun elämää mun vanhal opel. se teki hyvää.


kiasma

mentii syömää kaiffain kaa, nepalilaisee. oli hyvät hetket ja ruuat. sit mentii kiasmaa kaffel. otin rocky road kakun/leivoksen/keksin/whateverin. siin oli siis karkkei ja pähkinöi peitetty suklaal et se oli sillee sellain kiintee kakkumaine show. se oli hiuka et mistä nyt puhutaa eikä ees mitä hirvee hyvää. otin siit kuvii mut en tajuu bluetoothist mitää ja en saa niit mun kännyst koneel. schade, but c'est la vie. sit mul tuli spytta olo, otin bissen ja tuli tosi spytta olo. mut en oksentanu ku tulin kaveril makaa lattial ja kattoo american idolsii.

eli, mä joku luulen et oon pämpänny eile liikaa ja kroppa tekee tenää, tai sit kiasman rocky road oli vaan liikaa. mut sit se et voi vitsi oli söpö poika töis siel kahvilas. ihana.

sit ostin activiaa ku se kuulemma jeesaa ku on syöny huonosti ja turvottaa mut nythä just se et uskallank nyt mennä sit sitä viel tähä huonoo oloo ottaa et mikä sit on se olo ja tunnelma? ei, nypin kulmat ja otan teetä. spaddu vois maistaa kans kyl.

Edellinen