• pelsepuuppi

palkka

tuli tänää, ja vaan 2 vko myöhäs. kide kaikil osapuolil. sain maksettuu visan minimilyhennyksen, kaveril massit ja tavallaa funssaa pitäskö ne ray banit lyhentää saman tien stokkan tililt.. toisaalta ei huvittas ku olis kivaa vaan ottaa huikkaa tänää ja kaikkee. ai nii ja pitäs alkaa ostaa protokankai ja kamoi. eli jyrkkä ehkä stokkal, sen saa maksettuu osissaki.

ja alex on mun messis hollannis. se on vissii aika guru siel (ja sinkku ja homo kute mun ope anto vinkkii sen numeron antaessaan..) ja iso nimi ja lahjakas jampa ja kaikee. et pullat uunis kai sit ihan ok.

eilen voitin 30 € tuplapotis illal ennen ku mentii kattoo top chef kaveril. ja olin kasvohoidos, mul tehtii timanttimikrohionta. se oli ihanaa kaikki hieronta ja kaikki mut sit ku alettii koukkii mustapäitä alko vesi valuu silmist. sama kulmien nyppiminen sattu jotenki ihan sikana. ei mul itel koskaa niin tuskan kautta oteta kulmaa nätimmäks.

mun eka proto alkaa olee suht valmis, enää muutama kerros ja sit systeemi kasaa. täst tuli sittenki ihan kiva päivä, jos vaik tulis sittenki ihan kiva elämäki.