Der junge Herr Kliffa

Näytetään bloggaukset helmikuulta 2008.
Seuraava

koulua

hyvinki tapojeni vastasesti tein eile illal powerpoint-esitykse kouluu. mä en o koskaa tykänny niist, en kattoo ja viel vähemmä tehä ite. vissii mul ihan ok homma nyt, pelkkii kuvii ja isoi. et tyhmempiki tajuaa mist on kyse (haloo, i'm in fashion). mun essee meni jo ja tuun tapaamaa kaikki opettajat täs tän viikon aikana. maaliskus sit taas en tiiä mis olen. tai siis kai se on pakko alkaa tekee päätöksii johonki suuntaa et helsinki tai a'dam.

jees, aloin lukee blogei taas aamust varhain jo ja mua aina vaa hämmästyttää miten siistei blogei olemas. eksyin aamul coca cola-blogii mis vaa hehkutettii miten siisti yritys coca cola on ja miten hyvii tuottei sil on et kattaa kaikki perus-jenkin päivittäiset tarpet.

mä aloin miettii et pitääk mun tehdä viel toinenki powerpoint-eistys tänää?`pääsin nii maku kiinni nyt sit.


väsyttää

onk paha synti ottaa ihan pienet tirsat keskel päivää vaik pitäs saada hiuka sillee presentaatioo tehtyy ja pakattuu..? menee väkisi silmät kiinni. iha vartti vaa..
*************
en ottanu torkkui ku aloin tekee kuvii. nyt hommat ihan sika bueno ja enää sellast.. pikkusäätöö ja oon johdos.

kamat pakattu ja kaikkee, eli jees. hyvää yötä kaikil ketkä menos nukkuu jo pian.


pyhää

son sunnuntai. mul tänää lista asioi ku pitää hoitaa ja rento fiilis sen suhtee. muutamii judui piirrän ja väritä ja yhdistän pisteet ja sit salil. suihku ja kamojen pakkaaminen. aamul vast siivoo huoneen ku vast kahdelt lähtee kone. ai nii tulosta lippu. unet ollu taas monitahosii ja en oikee päässy kärryil et mitä siin niinku päälimmäisenä oli se pointi.

odotan et pääsen damii touhuumaa ja nään kaverit. haluun slvittää sen kämppä-asian mahollisimma pia.

ny laitan musiikkii soimaa lepposasti, nick cavee tai nina hagenii, juon kahvin loppuu ja pistän villasukat jalkaa. tääl iha röyhkeen kylmä.


tylsyys

okei siis kaikki ok, essee menny, andy linjoil (jonku pojan kaa sil on sutinaa) ja mua kyllästyttää.. huome viel aika tiivis päivä edes kaikkee hommaa mut sit rennosti odotan et tiistain nään opet ja kaikkee. ja kaverit pitkäst aika ja siistii kaikki. sit viikoloppuna ulo skiukul ja sovittii a:n kans et mennää homobaareihi hakee seuraa. sillee hiuka niinku debytantit, et vaaleevihree pitsimekko pääl ja hempee, luonnollinen meikki et näyttää freesilt ja viattomalt.


asiaa

okei essee alkaa olee hallus, enää hiuka hienosäätöö niinku just.. no siis kaikkee et tsekkaa pikku-juttui ja jees.hetken pääst sauna ja sit alkaa muut kuviot. parit kuvat täytyy laittaa kasata sillee niinku kollaasiks et kaik napit ja hakaneulat sillee yhtenä settinä et tajuuvat sit helpommi ku alan jaappaamaa asiaa et mistä nyt puhutaa. onneks ei täs vaihees muuta oikee tarvi viel ollakkaa ku alustavii ideoi ja sillee. tai eis iis es viel niit. kunha jotai länkytän lämpimikseni sit ku kulmil.

andy lupas laittaa mun a-kirjaimen takas paikallee. tosi kivasti ajateltu hänelt.

kävin kahvil yhde vanha kaverin kans tänää ja oon ollu siihe sillee salaa ihastunu tosi kaua mut sit seukkasi eikä ollu hienoo sanoo sellasii asioi tai pyytää treffeil ku olis se kumppani siin ja nyt ku olisin ihan vaan poimittavis ni hän sit varattu. möhnä. mut nii, ihana se on edellee..

oon lukenu hirvei määrii asiaa, siis ei ees sillee niinku fäsönii, ja pää hiuka tukos kikkee infoo ja sosialismii ja kaikkee. ja parin funssaajan tekstei kans kahlannu läpi ja varmaa tuun siis käyttää kans omis opinnoissani muutamii pääpointtei (kunha ne eka aukeis mullekki..)

nyt saunaa, sit maissii ja sit jatkan hommii.meinaan skannaa tänää koko maailman itelleni taltee. kaike mitä oon ikinä hiukaakaa nähny.


kommuuni

ihan alkuu mä ihan liekeis täst kaikest. eile oltii kaverin kaa meses ja tottakai puhuttii iha livenä mut sit kans just tää et ekaa kertaa pistin kameran pääl et ihan nähtii toisemme. joo joo pieni sutune kuva mus heilu naama mut must se oli siistii. ja mul selvis et olis mahdollist et yks huone kommuunist vapautuis pian, vallan 8 henkee asuu vissiis siin paikas. jossan damin keskustas. kuulemma kivaa possee. ja aika edukas. eli ihan jees. mun pitää hiuka kans länkyttää opein kaa et mite mikämis on pelsen paras paikka ja kohtalo..

olin viime yön taas reissun pääl. unet kivoi mut välil turha sekavii. ei tajuua ina kaikkee.


heppa

oon kattellu täs pitki menneit viikkoi ylpeys ja ennakkoluuloo (ja oh dear.. mr darcy. take me, take me now..) mut sit se mitä rupesin miettii et olisko siistii alkaa ratsastaa? ku siin on se tietty herraskaine fiilistely et jees, mennää ampuu kettui ja kaikkee mut olisko se sellain mun juttu? okei ne kuteet on ihan sairaan hienoi jotku yleensä ja kuka nyt ei olis liekeis saappaist?

riippana mul se et pelkään hevosii ihan sikan ku ne on niin sairaan isoi. et joku lempee.


painei

bloody hell. esse keske ja pari muutaki hommaa ja tuntuu et ny ei aika riitä. voi kattoo peiliinki ja funssaa et olisko voinu jotai tehdä toisi mut mitä sekää hyödyttää. eikä mul nyt hommat niin päin oo et vaan itkisin ja huutaisin. sen teen vaan ku oon kavereil yötä.

mut kahvii kuluu ja tää on raivoraitis viikoloppu. yks kaveri pitäs treffaa huome mut iha vaan viattomasti kahvll.

nyt alan ratkoo mysteerei ja lukee kaikkee niinku muodist.
*******
oh fuck it, mähä oon vittu guru.


helmikuu

torppa tutisee tuules ja mul hiuka kylmä. ajattelin eka et laitan kellon herättää puol kasilt et saa kaike menee jees ja hurjan okei tänää mut yöl ku sekoilin ankä saanu unta otin herätyksen pois ku mieti et jos menee tosi huonosti nukkues mut voi mikä kiva ylläri et heräsinmuut vaa tosi freesinä.

nyt on kahvi hyvää, salikamat pakattuna ja koitan päästä ovest ulos ennen puolta ysii. kaikelaist juttuu täs nyt olis sit tänää viel. keverit sano et ne menos hengaaa kaupungil päiväl ja mun kyl tekis mieli mennä mukaa.. es sille hetkeks touhuu ja leikkii et on vapaa ja kaunis.

maanantaita odoteles. hesas olis nyt tarjolkaikelaista huonetta ja kämppää, tai siis tarjol, vapaana ja vapautumasa. mitä pitäs ihmisne lapsen tehdä..?

Seuraava