Der junge Herr Kliffa

Näytetään bloggaukset toukokuulta 2010.
Edellinen

sarvet

mul on tarve ja pakkomielle saada poronsarvet tai melkee mitkä sarvet tahansa seinäl. siks sanakas et ei ehkä hirven koska niis herkäsi se väärämuoto. poro olis paras. olin huuto.netis sättää ja siel oli muutamat ihan jessit vaihothedot mut mut.. en sit tiiä kans. jossai välis niit oli kirppiksil ihan hurjan runsaasti ja se oli siin sit enkä ostanu vaik sillo jo halusin mut myöhästä se on nyt kaikkineen.. yhyy yhyy.. täytyy toivoo et natsaa jossai välis.

itse asiassa nää olis likimain täydelliset.

http://huuto.net/kohteet/kauniit--6-piikkiset--hirvensarvet--hankomalli/139618478

mut samaan aikaan must 65 euroo on turhan reppava hinta vanhoist sarvist.


kotvanen

Voi paskat! Meillä ihmisten perheellä ei ole rakkautta! Miten surulliselta se minusta toisinaan tuntuukaan! Tänään esimerkiksi kuljeskelin kadulla kaunis lila peruukki päässäni ja kaiken yläpuolella iso karamellirusetti. Ja olin aivan inspiroitunut ostoksista. Silloin kuljin sellaisen rakennustyöläisen ohitse, joka oli parhaillaan luudanvarressa. Ja me saimme niin pahoja molemminpuolisia vibraatioita, että tämä työläinen huomautti minulle aivan raa'asti ja vastenmielisesti, että "miltähän sitä nyt oikein näytetään?"


huimaus

hain just kankaat matkahuollost. tehtii remppamiesten kans pläänii et mitä ne alkaa tekee kaupal, rev ittii yks ruma tyyki pois ikkunast ja rullattii markiisi. elämä antaa elmä ottaa, must aika siistii kaikki tää. hyvää päivää mua samaa aikaa jännittää iha sikana ja sama aikaa olen nii liekeis kaikest etten pysy housuissani.

http://www.youtube.com/watch?v=yRkovnss7sg

ilta

kroketti: tulossa
booliaineet: kylmäs
kaftaani: päällä
kajarit: kassissa
soitin:kassissa
shampanja: kylmässä
ystävät: koossa
mansikat: ostettu
grillihiilet: ostettu
sytytysneste: ostettu
halloumi: ostettu
pähkinä-kurpitsapihvit: ostettu
salaatti: ***** tuo

that's it then, i'll be off.


haukku

der alte herr kliffa tulee tänää takas himaa. mä oon jotenki kireenä ku en o syöny tänää mitää. paitsi aamul tomaatin ja hetke aikaa sit ananaksen puolikkaan. mut ei te mieli mitää. kuuma ja vituttaa ja kaikki ruoka etoo.


lenkil

ok hk tää iltameni sit kivil odotetusti. hiuka sellane tunne et kello vast vahaa kahdeksan et tavallaa ei nyt nappaa alkaa tekeen tekeen enää mitään suurta ja pätevää mut samaa aikaa on niin ahdistunu ja aktiivinen olo et ei huvita nyt vaa maata läppäei sylissäkää sohval ja sit mietin et ku on toi rakas monark nyt tos framil et olisko kreisi mothafukka ja lähtis pyörälenkil jonnekki vaa. turku on nii näppärä kaupunki ja kaikial on nättii et vois mennä vaa johonki päi ja se olis silti kliffaa. eka mietin et ruissaloo mut se taitaa olla iha hippasen turhan kaukana mut sit taas mikäs täs nuorel ihmisel muuta ku aikaa käsillä. mä en väitä et oon spesu mut tajusin et oon eläny ilman telkkarii jo aika monta vuotta. sen vera kauan jo etten osaa ees kaivata sitä. osin tietty internetin ansiost ku tulee luuhattuu kulmil aika aktiivisti mut muutenki. en sit tiiä onk se joukkopako fäsärist tapahtumas ja t mitä mun pitäs sen kans tehdä et olisko retet isäntää ja lähtis tai jäis. tavallaa ei kiinnosta yhtää tollane. jos oikee laitan hagenit soimaa lappuihi ja otan monarkin alle ni kai sen illan saa siit sujumaa ja lenkin tehtyy. jos en muuta keksi meen citymarketin kautta prismaa, olisha seki jo kokemus.



haluu

just nyt mä haluisin kevätkäärylei, sänkyyn marimekon kaakaopuu-lakanat, toimivan hissin ja koiran himaa, poikkiksen maihin ja 3 pulloo la jaraa, kannullisen lemon dropii, tuorei mansikoi, pariisin matkan, riminin matkan, valkosen vanhan myyntitiskin, poronsarvet, puhtaat ikkunat, perunasalaattii, tuoreet pinaatit kasvamaan ikkunal, parvekkeen täyteen pelargonioi ja rauhalliset yöunet. mul on alkanu kesä ku parvekkeen ovi on auki ympäri vuorokauden ja mä nukun ilman sukkii.

tänää saatii avaimet kauppaa, tänää sain kirjeen et lainahakemus on hyväksytty. '..life is fantastic, the beauty and sorrow, death is too drastic, i don't want to die..' laulaa ruotsittaret.


syyllisyys

meil on talos hissiremppa ja asutaa 6. kerrokses. ittee se ei haittaa ku ju nou tervet kintut mut kun taloudes elää 13-vuotias hiuka sokeutuva ja hiuka lonkkavikanen koiravanhus ni eämä ei o helppoo. tulee nii vittumainen olo ku joutuu ramppaa noit portiat sen kans ku tuntuu et se on vaan kiusantekoo. no eilen se meni hoitoo hiukaks aikaa entisil omistajil mut sit mul alko tykyttää syyllisyys ku sil ei siel niin kivaa ku siel on pieni laps ja se kurmuuttaa koiraa aika lahjakkaasti koko ajan ja ku moppe* ei oikee ees pääse pakoo ku se on nii rohjon kokonen. nyt kärvistelen et what the fuck, kumpi on pienempi paha ja kummal tavala saan sisäist ääntäni hiljennettyy muuta ku skumpan voimin. ei o helppoo olla isu. oon aina haaveillu et joskus asuis tukholmas ja sit tulee kryptinen viesti et olisko kämppää tarjol tukholmas ja sit on ihan sillee et omg ja lol et just saatu rullautumaa auki enemmä tää tulevaisuus ja miks just nyt et semmosta se elämä on. m ul on hiuka issuei näitte pyhäpäivien kans mut komppaan tätä tylsyyttä tekemäl tyllist munatakkei ja kuntelemal eurythmicsii. ja sit pitäs treffaa monta kaverii kahvin, oluen siiderin ja skumpan merkeissä. lähinnä pian. mut museo onki tänää kiinni (haloo miks..) ni täytyy keksii joku toinen paikka. ellei sit mennä koko posse johonki yhdes. mä leikkautin tukkani taas ihan lyhyeks. kävin pitkän kärvistelyn et was ma tekee ja annoin parturil vapaat kädet. tai no, sanoin et kelaa annie lennoxii ja madonna girlie kiertueel ja sit onnen kantamoinen mult lähti mun pitkät kutrit ja tilal tuli äärest kliffa tukka ja sit meen akateemise ostaa arena homme+ ja the endin ja sissos saatana samanlaist tukkaa sivuil useas kohdas ja mul tuli sellanen hyvä pöhinä et ollaan niinku ajan hermol. mul ei eollu jordin kuvaaenää messis ku se tuhoutu mut siin se on sit taas ku tukka seuraavaks hiukan kasvaa. et enemmä kynitää ja ratkotaa. ja sovittii uudest näyttelyst eeron* kanssa. ens keväänä ja nyt mentäis sit mikkeliin** josko olis uus upea show edes. ja onki, miksei olis. me ollaa aika lahjakkait tyyppei molemmat. ja kun yhdistetään voimavaramme saadaan aikaan täydellisyttä hipovaa näkemystä miehisyyteen ja nykytaiteesee.

http://www.youtube.com/watch?v=rJE_Sc1Wags

ku unelmi kuitenki aina on ja niit on kiva toteuttaa.

-----
*nimi muutettu
**kaupungin nimi muutettu


offline

mä oon viettäny tovin muualla ilman nettii ja se on ollu mahtavaa. kreisii miten ihminen koukuttaa ittees helpol kaikkeen.

tänää tekee sopparii. ens viikol kattoo rempan tarvetta. kesemmäl italiaa. ostoksii ja toivottavasti lainaa. the united states of whatever.
-----
edit. nyt on nimet sopparis, pian saadaa avaimet ja sit hetken pääst maalit ja systeemit. remppa alkaa ja siit sit uus hienompl elämä. ydinkeskustas ollaan ja 2 kerrokses.

Edellinen