Der junge Herr Kliffa

Näytetään bloggaukset marraskuulta 2009.

askel

ollaan muuttaas yhten poikkiksen kaa. tasan huomenna. mua hiuka jännittää mut samaa aikaa ei yhtää. en tiä kumpi on parempi ja miks. oon ollu sen verran kauan iteksee etten ihan tiiä tuleek issuee.

kattellaa.

monil muil tää on suurempi askel ku mul. kait. onhan tää mulleki en kiellä mut jotenki muut vauhkoo ympäril enemmän. sama ku muutama vuos sit ku tuli 30 täytee.


puhuja

kävin puhuus mun entises koulus, siel joku juhlavuos ja haluuvat entisii oppilai puhuun asioista ja elämästään. mä menin. sain glögii ja piparii (noh noh..) ja ihmeellisii fläsärei viidentoista vuoden takaa. joitain opei jääny eläkkeel ja joitain siel on samoi naamoi. must kaikki oli sillon jo 50 ja haudan välissä ja nyt ne onki edelleen alle viiskymppisii. laittaa lapsosen miettiin et minkä ikäsi ne on ollu sillon, elle kolmenkympin jotkut ja niin kovin vanhoja mukamas. hassuu. kaikki oli hirmu ystävällisii ja kivoi ja ihan aidosti kuulostivat kiinnostuneilta mun elämästäni. enkä es valehdellu missään kohtaa. tajusin iteki et onha mul ollu ihan kiva ja vaiheikas elämä lopultansakin. elämä antaa ja elämä ottaa, elämä kantaa ja carpe diem. eilinen mutto otti voimil hiukan ja sellane olo ku olis hiukan darrassa. vaikkeb ees juonu ku pari sirpaa iltasel. tänää vaan paikoojen laitoo ja huome aamiust jatku muutto, loput kamat ja loppusiivous. hiuka mul on haike olo ja sellanen et olihan se ihana koti se edellinenkin. samaa aikaa haluisin ostaa kämpän ja sit taas muuttaa helsinkii, olla ihan yrittäjä ja saada vakkariduunin jostai. olla nätti ja fräsh mut sitähä mä oon anyway ni sitä ei kande ottaa things to do listal. nyt alan pesee gallerian lattiaa. tää on niinku hirveen ylellist tää taidemaailma.


ihmisyys

katoin just areenalt eilen tullee ohjleman, sen therouxin whatever se onkaa se jannu nii ni kuitenki dokkari afrikast ku järjestetää safaraaii et pääsee jengi metsästään. that's pretty..sick? mua jotensaki ahdentaa koko ajatus, maksetaa jollein semi-kriminaalil et se roudaa aidatul alueel elukoi et porukka pääsee ampumaa niit. hirvimettäl meno ja sillee on mun mital hiukan eri asia koska siin ees mennään mettää ja koitetaa roudaa saalis kotii ja tehdää lihast kaikke ja sillee et siin ees joku funktio mut tolanen, alus listataa et mitä eläimii haluis ampuu ja siit saa sit pään kotii et voi sprettailla et on ampunu seepran aidatul alueel ku on sinne vasiten tuotu ammuttavaks. mähän en silleesti millään muotoo tuomitse metsästyst. jos vertaa lihaa ja sen tuotantoo ihan siihen perus jauhelihaan ja kyljyksee ku on nimenomaan tuotettu kauppohn ni ei kiva. kana ja broilerihan lienee se kaikkein huonoin vaihtoehto. meil oli kiivast sanailuu yks ilta parin kaverin kaa et eläimet vs. lapset. ymmärrän hein pontin toki, molemmat on töis josain lastenkodissa et näkee aika paljon sellast mitä ei pitäs nähdä tai siis sellast ku ei pitäs olla ees olemassa ja siin kaikkee tuli ilmi et miks he ei pidä eläimist mut samaan aikaan en silti ihan tajua. mua sylettää kyl toki kans se miten hyvin usein ihmisillä on jotenkin mustavalkonen ajatus, eipä tarvi paljoo olla juttuu eläinten pahoinvoinnist ja kärsimyksest ku on iltiksen keskustelu täynnä valittavii anonyymei et miks kukaa välittää eläimist ku ihmiset ja lapset kärsii niin paöjo enemmän ja mul ei o koskaan auennu se pointti et miks ne asiat pitää jotenkin rinnastaa valinnaks, et eik oikeesti riitä ihmisil käsityst ja empatiaa ja rakkautta jollain taval diilaa kaiken sen paskan kans mitä tääl tapahtuu. ei vissii. sama miks mua sylettää amnestyn keräys et lopetetaan naisiin kohdistuva väkivalta koska mun mittapuulla pitäs saada loppumaan kaikki väkivalta kaikkii kohtaan ja must se onsillee hankala issue koska siin voi joku ottaa asian väärin ja ajatella et esim. se naisiin kohdistuva väkivalta olis kamalampaa ku vaikka homoihin kohdistuva ja et homoi saa piestä as long as you wish kunhan ei naisiin kajota you know what i mean. tietty tajuun joo joo mut samaan aikaan must olis kiinnostavaa taasen nähdä enemmän keskusteluu miehiin kohdistuvast väkivallast parisuhteis ja koton a tapahtuvast koska mitäpä sitä kieltään etteikö sitä tapahdu. ja et mis menee raja, et saako estää toista pieksemäst itteensä ja jos joo ni miten, saak pitää kiinni tai livautaa takas? nää on hurjan kiintoisii asioi mihin ei o vastauksii olemas ja ratkasui ja tietoi. ja et onko hienoo et saa ammuttuu kudun mut se onki vaan loukkaantunu ja haavottunu ja jatkaa elämää kärsien jossain safarilla afrikassa. et voi ihmisyyttä.

mun pitää miettii tän päivän vaatteet pian, sillee et olisko joku näpsä asu miels ja koska alan pakkaamaa sit kamojani ja sillee. ens maanantaina kuiteski jo muutto. kelattii et vois alkaa jotai kirjoi ja vaattei jo roudaan täs viikon aikana jos sais avaimet sinne ja sit ei olis ens maanantai sit ihan kaikki roudattavana. saa nähä ja saa nähä kans ketä mua on auttaa sku kaikki kuitenki darras ja/tai kännis edelleen viikolppu jäljilt. ja tänää olis kamujen lehtitalkoot mut mä meen töihi ni en pääse osallistuu. möhnä.