Der junge Herr Kliffa

Näytetään bloggaukset helmikuulta 2008.

woaaahhh...

MIKSI...
..maanantai on näin paska päivä?
..helmikuu loppu hakkaa näin pahasti vastaa?
..se v*n firma ei maksa palkkoi?
..mul on blokki kouluhommien kans?
..mun visa-kortti on suljettu?
..mä katon uutisvuotoo uusintana?
..mä oon tajunnu muutaman ikävän asian itessäni ja elämässäni enkä tiiä mitä mun pitäis tehä niil asoil ja jos teen ni saank ryssittyy kaiken monumentaalisesti perseellee?


stem

mul hajoo pää.

katottii eile elizabeth. se oli niin hyvä.

huome kiirus päivä. puhelinlasku erääntyny. väsyttää ku katottii yöl oscarit. jos menis illal saunaa sais varmaa iha ok, iha jees nukuttuu.

vituttaa.


tsiisus

mua väsyttää. miks ei ihmine saa nukuttuu vaik väsy? mis mättää? enivei, ollu kliffat päivät ja illat. mua ei enää nappaa baarit. setan disco oli jotenki ultimate bore perjantain. oike juilis et nii haaskoo meni rahat.. kaikki 5 euroo. eile istuttii vaa ystävän luona ja juotii viinii ja saunottii. mul tuli ehkä ihan hiukan od fresitaa.. mut se taas kesäl maailman paras juttu sit. vitsi ku tulis hyvä kesä. paras.


taas

perjantai. en tajuu mihin tää aika menee näin kovaa vauhtii. mua peljästyttää hiukan tää fakta.

eilen katoin tudorsit (tietty) ja olin suht liekeis. en ihan täysin. ihan ok, iha jees.kovin vanhan muijan oli henrik siihe alku ottanu. mut komppas sit niil nuoremmil ku kävi sutasees. mun täytyy tunnustaa et mul tuo brittein kuninkaalliset hiuka huonos jamas, en o oikee koskaa ollu nin innoissaa niist. en tiiä miks, paitsi tietty elisabeth jotenki ollu et jees. mul veri vetäny ranskan puoleen ku.. jotenki aina briteis satanu ja ollu ankeet ja harmaat, versaillesis ollu kliffat suihkulähteet aja kultaset portit. iso ero. mut kylhän tudorsit pitää loppuu saakka kattoo. oli se kuitenki siin mieles kovin viihdyttävä, ja anto se hiuka potkuu et alkais vaik luke henrikist esim enemmä.

mun hesa reissu peruuntus ku rahat meni päi helvettii. mut maanantaina olis tarkotus lähtee ja olla aina keskiviikkoo saakka. mun pitää vaa peru mun kasvohoito tai siis koittaa siirtää sitä torstail. ja et pääsen menee maanantaina ni teen tinkii iteleni et sihe mennes oon saanu kaikkee eteenpäi ja tehtyy.

sain yhteyde korusuunnittelijaa kuka vois duunaa mul korut mun lopputyöhö. muutama alustava idea jo mieles, mut ei sen tarkempaa tietty ku en ite oo korusuunnitelija. ja kans pitää länkyttää hinnoist ja palkoist ja kaikkee. ja hakee apurahaa kuin mielipuoli.


oi

ku jaksaa penkoo ja touhuu löytää vaik mitä kamoi. mun nahkatakit löyty, samaten musta trenssi (ihan aito feikki-burberry), seilorihattu, silinterit ja tohtorinhattu, fetsi mikä oli täys muovikorui ja jopa mun portfolio, tai siis vanha. yks laatikko oli omistettu huiveil ja hatuil (naisten) ja mun vihree paljettibaskeriki löyty sielt, sama mun paljettihuivi.

tä on sillee kätsy et ku ei saa/voi ostaa mitää ja käy kamojas läpi et sitä rompet on tullu haalittuu niin paljon, et hiuka niinku sais uusii vaattei ku jaksaa tonkii. mun molemmat omat korsetit ny framil ja muutama takki ku oikeestaa aika jees. toises majava lyötynä kauluksee, toine hopeine untsikka. ekaa vois käyttää, toka vaan sille huvittava vaate omistaa nykyää. ja sen kans samaa kaappii voi pakata moon bootsit ku neki viel talles.

okei, valkoset maiharit mä kyl tarviin, aika oleellisesti. ja ne peililasit.


mysteerei

olin taas viime yönä tukholmas. oikee kliffan tytön kans kuka just muuttamasa takas suomee. kyselin asuntoi ja hän asu esim. kivas kaksios laajasalos, ihan sin kallion vieres tukholmas ( i know..) ja makso vuokraa 800 kruunuu kuus. itseasias se tyttö oli yks mun vanha koulukaveri kuka muuttu siks tytöks sit siin jossa valis. näin jotai mutaki kreisii unta mut en muista mitä. muistan et heräsin oike et muistaisin sen (ku se kai oli sit niin mahtava) ja koitin keksii jonku lorun siihe. ei toiminu.

palkat edelee tulemat. mua alkaa kyrsii toden teolla. maksoin laskut ja kas kummaa, rahat hävis. mut mite voi kestää näin v*n kauan maksaa mul? ei lupaa hyvää tulevaisudel jos aina kaikki menee näin. mut se meinaa nyt kans sitä et ta taa, hesan reissu tält viikolt. sitäpaitsi mua sylettää vr ku ei anna enää opiskelija-alee ulkkis-opiskelijoil. miks?

hiuka ankee ammu pelsel nyt. enjkä ees nähny kuunpimennyst.


hesa

pelse ottaa huomen junan heschaan ja menee istumaa erottajan ikkunaa. tavotteena olla juovuspäissää, nähdä kaverei ja nauraa. yöl sit klenkata jonnekki yöks ja perjantain takas turkuu. das besten plan in the history of mankind.

uus i-D odottaa noutajaas matkaa varten ja sisso mite haluisin mennä touhuumaa kauppoihi ja ostaa uus vaate ja asuste ja näyttä ihanalt mut se on nyt miss No Means No mulle. jos ei käy flaksi eikä ees kaverit haluu sänkkärii ni sile i sit mitää voi. ja hei, onha mul uus i-D. se komppaa niin monta paskaa seksireissuu. ja kliffaa musaa soimas taustal.

muoti ja musiikki ihmeellisen hienoi keksintöi, pelastaa päivän ku päivän.


happy

ihanaa. aamu valkenee ja uus knife-intoilija (on the way there) syntyny. tai mist sitä ikinä tietää meneek läpi kaikki mut ainaki hyvää lupaa et ihminen tykästyy kappaleesee.

sain eile tehtyy hommii ihan jees, pääsin hyvää alkuu ja sain päätä tyhjennettyy. tänää illal pitäs laitaa menee luonokset eteepäi ja tavotteena saada tasaluku menemää ettei olis turhaa länkytyst kaikki tyynni.

mul kova veto ruotsalaisii ja ruotsii ja kaikkee. stina nordenstam, the knife, jay jay johansson, the ark oli tosi kova sana taannooin, army of lovers aivan loistava. ja nyt sit löyty nils (von?) dardel. maalari, päässee mukaa kuvioihi. den döende dandy. i like it.


aamu

taas. eilen käyti kiivas keskustelu meses kaverin kaa. et jumala homous diiba daaba. ei siis sen kummempaa paitsi kaveril nyt kriisi ja ongelma ku huomannu et pojat kiinnostaa ja nyt siel sit pohditaa et mitä täs voi tehdä. en sillee osaa sanoo siihe jumala-puolee mitää, ku monet pitää pakanana, mut koitin sanoo kaveril et eiköhän se onnellisena olo o tärkeint, et kai jumala siit diggais loppupeleis eniten. mut sit se alko jotenki rienaamaa mua vaan nii kovasti et pistin pillit pussii. ei kai se mun vika oo jos sil issueit sen homouden kans?

kahvii. mun pitäs mennä jumpalle kute iskä sanoo, salil kute mä sanon, mut mielummi menisin polkee. yöl sato vaa lunta et en tiiä mite monark suhtautuu tähän tilanteesee. tietty jos meen salil siel olis se yks hottis varmaa touhuumas. mut nii, olin eile ekaa kertaa monarkin seäs sit lopulta ja waudewille miten kliffaa oli. pyöräily niin mukavaa puuhaa.

ja sit pitäs alkaa neulomaan.


punk

mun pitäs löytää joku kuka tietäis punkist hirveest. lähinnä siks et saisin laitettuu lainauksii ja haastattelun lähteeks.

kaveri anto muutaman kliffan vinkin kuviks ja osotti ruotsin suuntaa et kandee muutama tyyppi sielt (ne kuollei jo) ottaa kans luvun alle. tai siis kuvien katteluu lähinnä.